2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim sprout olduguna emin misin uygulama adinin? Cikmiyor oyle bi uygulama sanki. Yapimcinin adi olabilir belki sprout.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım resmini attım umarım bulabilirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karnndakinede kucağındakinede bi zararı yokmuş tek zorluk bize işte 18 aya kadar emzir bari ama ben çok uğraştım her istediğinde veriyodum öyle yapma bi saat yap öğn gibi olsun daha kolay bırakır karnın çıkınca uğraşması zor olucak dişi sorma zaten hala çıkarıyo iki gündür hiç emmiyo önce gündüzleri kestim ilk kez azcık süt içti şükür dedim dün gece yine içmedi kucağımda dolandırdm meme diye bıraksam 2 yaşında daha da zor olucak böyle gidicek işte bahçeye falan iniyo unutuyo

I love Bonus

Canim ben inek sütü de iciriyorum ama istemiyor illa meme istiyor uyurken filan özellikle gündüz calisiyorum zaten gitmeden emziriyorum gün içinde yemek yiyor zaten cimcime :)
2 gun emmedi demek zaten sütun tadi değişiyormuş belki kendilerinden birakirlar.

neolduki ndn şikayet ettiniz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim asıl gittiğim doktor hastaneden ayrılmış beni de bu kadına yönlendirdiler neyse gittim devlet hastanesi gibi muamele gördüm 2 dk muayene 2li test için doldurulacak testi bile birlikte doldurmamız gerekiyordu kendi doldurdu soru sormamıza müsade etmedi suratsız ve ilgisizdi yani belki bana denk gelmiştir o gün sadece öyledir filan ama dayanamadım gerçi ikili test yaptırmayı da istemiyordum da neyseee ayrıca muayene saatinde içeri alınmadım bütün muayeneler sarkmıştı ve ben de geç girmek durumunda kaldım bi daha da aynı doktora gitmek istemiyorum açıkçası

canım onu sütle içersen demir emilmezzzz

Amin canım bizden uzak Allaha yakın olsun öyleleri

canım onu sütle içersen demir emilmezzzz

Hımmm bunu hiç düşünmemiştim. Aslında demir takviyesi almıyorum, değerlerim iyi. Bu vitamin de tok içiliyor, demir hapları gibi değil. Ama baktım içeriğinde 27 mg demir var. Haklı olabilirsin ben bunu sorayım yarın doktoruma. Uyardığın için teşekkürler canım.

Canim sanirim sadece iphone icin bi uygulama. Google play de cikmiyo boyle bi uygulama. Yine de tesekkur ederim ilgin icin.

Ne demek canım sende gebelik takip falan yazıp aratsan belki bişi bulabilirsin

Aaa pardon canım ben onu demir ilacı sandım benim de kan değerlerim iyi fakat bana ilaç verdi söylemiştim de depom da kanım da iyi diye ama ilaca bağlı hamileleri seviyor bu doktorlar sanırım

Kızlar kayınvalidem dedi ki bebek için de fitre vermelisiniz. Veririz zaten az bi para fitre ama daha doğmadan çocuk için fitre verme diye bir şey var mı meraktan soruyorum?

25 Ocak 2015

Aslında demirden ziyade ortaya karışık vitaminler veriyorlar herkese. İçinde çinko, magnezyum, folik asit, kalsiyum vs. var diye artık neyimiz eksikse buradan tamamliycaz😊

Canım resmini attım umarım bulabilirsin :)

Eki Görüntüle 1187972

canim sanirim iPhone için bu uygulama. cikmiyor çünkü. pregnancy diye arattim bir suru uygulama cikti ama seninkini bulamadım. neyse hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…