- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
İyi aksamlar merve biz iyiyi de senin ufaklik nasil oldu?Herkese iyi aksamlar
Nasılsınız bakalım .....
Evet canim ayarlasan olmaz :)) ben de emziriyorum devam hala ne yapiyim meme olmasa hayatta durmaz dia filan da cikariyor bizimki çok huysuzlaniyor bu aralar.hatta bu aksam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karnndakinede kucağındakinede bi zararı yokmuş tek zorluk bize işte 18 aya kadar emzir bari ama ben çok uğraştım her istediğinde veriyodum öyle yapma bi saat yap öğn gibi olsun daha kolay bırakır karnın çıkınca uğraşması zor olucak dişi sorma zaten hala çıkarıyo iki gündür hiç emmiyo önce gündüzleri kestim ilk kez azcık süt içti şükür dedim dün gece yine içmedi kucağımda dolandırdm meme diye bıraksam 2 yaşında daha da zor olucak böyle gidicek işte bahçeye falan iniyo unutuyo
I love Bonus
neoldukindn şikayet ettiniz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ya şanslıyim annem gelince annemde yapar hep bana bırakmaz♡♡♡♡
bu app in adi ne ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben de aynı dertten muzdaribim sevgili doktordaşım:)
Cemil hoca demişti değiştireyim istersen diye ama 90'lık kutu aldım bitene kadar içeyim diyorum. Karnım tokken içince çok problem olmuyor. Kokusu gelmesin diye burnumu kapatıp hemen bol su ya da süt ile yutuyorum. Sakın ha aç mideyle içme, çıkarınca çok kötü oluyor.
Bu arada yarın akşam muayenem var çok heyecanlıyım, gece gözüme uyku girmeyecek😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Programın adi ne supermis
Est. Canım çok sağol, Allah razı olsun.. İnş kolayca atlatırız bu dönemleri, geceleri doğum sancısı daha beter olacak düşüncesiyle sabahlıyorum işte :)
Malesef öyle biriymiş( Allah uzak etsin böylelerini yuvalarımızdan...
Inş canım ben de sabah sayfaları karıştırıyordum bitki adı için :)) hemen alıp deneyeceğim.. Önceden görmüştüm de aklımda tutamamıştım çok çok sağol...
Âmin canım inş. Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız bebeklerimizi... Allah korkutmasın... Ve kötü insanlardan da sakınsın yuvalarımızı...
Sağol canım âmin inş..
Canım resmini attım umarım bulabilirsin :)
Eki Görüntüle 1187972
canım onu sütle içersen demir emilmezzzz
ulkucum uygulamanın adinin sprout olduğuna emin misin alakasiz şeyler cikiyor. çok beğendim indirmek istiyorum
Canim sanirim sadece iphone icin bi uygulama. Google play de cikmiyo boyle bi uygulama. Yine de tesekkur ederim ilgin icin.
Hımmm bunu hiç düşünmemiştim. Aslında demir takviyesi almıyorum, değerlerim iyi. Bu vitamin de tok içiliyor, demir hapları gibi değil. Ama baktım içeriğinde 27 mg demir var. Haklı olabilirsin ben bunu sorayım yarın doktoruma. Uyardığın için teşekkürler canım.
Aaa pardon canım ben onu demir ilacı sandım benim de kan değerlerim iyi fakat bana ilaç verdi söylemiştim de depom da kanım da iyi diye ama ilaca bağlı hamileleri seviyor bu doktorlar sanırım
Canım resmini attım umarım bulabilirsin :)
Eki Görüntüle 1187972
Bebeğim resmini attım ben tesadüf buldum ararken indirdim ayy kimse bulamamış bende aratıp bi bakıcam ne çıkıyor :)
Eki Görüntüle 1187998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?