2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım sen halay başısın şimdi bizlere:1:..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık:17:
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş:16:.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler:1:..

benim öyle çok akıntım olmuyo ondan kullanmıyorum hamilelik öncesinden pek farklı değil akıntı miktarım

merhabalar hepinize :) bende ekim annelerinden yazıyorum. rabbim hepinize sağlıklı hamilelik günleri nasip eder inşallah. yazılarınızı okudum da çok duygulandım. ne kadar büyümüşüz biz boyle :) bizde kesedir yok kalp atısıdır yok ikili testtir cinsiyettir isimdir derken cok şükür 22. haftaya geldik. sizlere tek önerebileceğim şey bol bol su içmeniz. mideniz bulansa dahi. çünkü içtiğimiz sular bebeklerimizi koruyormuş içimizde tecrübeli anneler daha iyi bilir gerçi. benimde ilk gebeliğim ve bende çok heyecanlıyım. ama zaman su gibi akıp geçiyor. bu serüvene aralıkta başaldık şimdi mayıstayız =)) Rabbim sizede sorunsuz mutlu hamilelik gğünleri geçirmenizi nasip eder inşallah. sorunuz olursa ekim annlerine yazabilirsiniz. bizler canı gönülden yanınızda olmaya calısıyoruz. hepinizi öpüyoruz kızımla beraber =)

Ne güzel :) kızına ve sana sağlık inşaallah :) ben de hamileligimden beri fena halde susuyorum zaten hatta gece kalkmamak için baş ucuma bir şişe su koyup yatıyorum önceden bu kadar su icmezdim çok şükür içebiliyorum (tabi wc konusu ayrı) Allah bozmasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar benim de adetim 6 gün geçti meraklardayım:18: yarın dr gideceğim bakalım bebişse heyecandan ölüyorum....2.bebeğim olmasına rağmen:))herşeyin hayırlısını versin Rabbim....sonucuma göre aranıza dahil olurum artık:49:

merhaba kızlarrr...
çalıştığım için pek yazamıyorum yetişemiyorum size :50:
yeni hamile arkadaşlar hoşgeldiler aramıza:52:

bu arada bi arkadaş sormuş da alıtılamamışım ben de akıntım biraz fazla olduğu için mecbur günlük ped kullanıyorum :17:

onun dışında hala mide bulantım yok belki erken diyedir yarın tam 5 hafta olucak:nazar:

maşallah Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirir inşallah. :nazar:

canım nasılsın bugun aıle hekımlıgıne gıttım durumu anlattım onlarda gebelık testı yapalım mutlaka dedı.. bu arada ben hormon testı ıcın gıtmıstım kasıklarımda falan cok sancı oluor kıst olsa hıc regl olmuyorum ben nedır bu basıma gelenler:14::43:

canım nasılsın bugun aıle hekımlıgıne gıttım durumu anlattım onlarda gebelık testı yapalım mutlaka dedı.. bu arada ben hormon testı ıcın gıtmıstım kasıklarımda falan cok sancı oluor kıst olsa hıc regl olmuyorum ben nedır bu basıma gelenler:14::43:

çok şükür canım.. yaptırsaydın gebelik testi bence de. içini ferah tut . eğer gebelik yoksa iyi bir hastanede göster kendini.
hamilelğin yerleşme zamanları çok ağrı sancı oluyor. ben geçen hafta hep yattım ayakta bile duramıyorum. bu aralarda arada bir giriyor.
sonucunu merakla bekliyorum

peki kanaman vardı halen devam ediyor mu ? yani kesik gibi kan geldi demiştin. ne durumda

s a arkadaslar ben düşük yaptım :( listeden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN

s a arkadaslar ben düşük yaptım :( listeden adımı kaldırabılırsınız. Allah ım hepınıze yavrularınızı kucaklarınıza almayyı nasıp etsın ıns.ALLAHA EMANET OLUN

çok üzüldüm :( bundan sonraki bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuan :49: ama 2015 ede transfer olabilirim :9: yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim:34: Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Son düzenleme:
mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuan :49: ama 2015 ede transfer olabilirim :9: yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim:34: Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:nazar:

mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuan :49: ama 2015 ede transfer olabilirim :9: yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim:34: Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:nazar:

hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre verir inş.

mrb kızlar.Allah nasip ederse ben 2014 aralık annesiyim şuan :49: ama 2015 ede transfer olabilirim :9: yani tahmini doğum tarihim 30 aralık ama belli olmaz bu işler. bu arada benim geç döllenme. ben aralık aynda olmasını istemiyodum.hani okul askrlik vs nedenlerden.arkadaşlarından geri kalır falan die.planlı gebelik olsun istemiştim.ilk bebeğim düştü. ikinci çalışma başarısız oldu.üçüncüde pozitif,hamileyim:34: Allah'ın dediği olur plan yapmakla olmuyo bu işler.o yüzden bakalım 2014 aralık mı 2015 ocak mı olacak? rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

inşallah ocağın ilk günlerine kalır 1 yaş gitmez boşuna. ocak 1 e kadar azıcık sık dişini doğurma :)

canım sen halay başısın şimdi bizlere:1:..
ufak tefek kasık ağrılarım oluyor,iğne batması gibi... ıik zamanlar lekelenme oldu normal dedi doktor ama içine sinsin diye progestan verdi vajinal...Birde sanırım ağda yaparken tahriş etmişim fena yanma var.. Son olarak günlük ped kullanıyormusunuz akıntılara karşı??? Onu sormadım doktora utandımm artık:17:
Bu arada doktorum dedi ki pastorize ürünler tüketin bu dönemde.. Eşimde üzerinde pastorize ne yazıyorsa almış getirmiş:16:.
Yiyecegımı sanmadıgım şeyler:1:..

günlük ped kullanma bence, bez kullanabilirsin yada evdeysen iç maşarını değiştir sürekli. çünkü pedde hava almayabilir, ve mantar olabilirsin, zaten hamilelikde mantar oluşmaya meğilli diye biliyorum vücud...
dr sor ne olucak ki herşey bebeğimiz için,,,,

günlük ped kullanma bence, bez kullanabilirsin yada evdeysen iç maşarını değiştir sürekli. çünkü pedde hava almayabilir, ve mantar olabilirsin, zaten hamilelikde mantar oluşmaya meğilli diye biliyorum vücud...
dr sor ne olucak ki herşey bebeğimiz için,,,,

evde degılım canım calısıyorum. bende öyle düşünüyorum devamlı değiştiriyorum ama yine de şüphe var birde dediğim gibi ağda ederken mahfetmişim. cok acıyorrrrr:17:

Back
X