selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))![]()
hayırlı uğurlu olsun

Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık
12-01-2015 ♥
bu bir hafta geçmek bilmez

dün sabah ani kalktım yataktan sonra tekrar yatınca öyle acı kramplar girdi uykumdan uyandırdı.
bugün sabah gibi sağlık ocağına falan gittik biraz yol yürüdüm çok açık renk leke gelmiş. sanırım ben hiç hareket edemeyecem bu hamilelikte
ben yine yatışa geçtim progestanı alıp.
ilkini düşürdüm bunu Allah izin verirse kaybetmek istemiyorum.
ara ara sancılar giriyor
canım dikkat et insanın en iyi doktoru kendisidir, imkanın varsa bol bol dinlen

yarın o kalp işareti gidecek canım beli günlere eklemişler bu şekliKızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:

Cumartesi başladı bende canım. Hafif hafif bulantı vardı ama bir şeyler yedigimde geciyordu
dün şu bile içemedim doğru dürüst.bu gün çok fena oldum
Öğürmekten boğazım Yandı, başıma ağrı girdi
sanırım bu başlangıç. Benim annemde bana hamileyken hiç bir şey yiyememis
1800 gr doğmuşum. Çok korkuyorum annem gibi olmam inşallah
Allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın bu dönemi :128: