2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:)):emir_bebek::nazar:

hayırlı uğurlu olsun:21: sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık

12-01-2015 ♥

bu bir hafta geçmek bilmez:34: ben yarın gidicem dr inşallah kalp atışlarını duyabilirim

dün sabah ani kalktım yataktan sonra tekrar yatınca öyle acı kramplar girdi uykumdan uyandırdı.
bugün sabah gibi sağlık ocağına falan gittik biraz yol yürüdüm çok açık renk leke gelmiş. sanırım ben hiç hareket edemeyecem bu hamilelikte
ben yine yatışa geçtim progestanı alıp.
ilkini düşürdüm bunu Allah izin verirse kaybetmek istemiyorum.
ara ara sancılar giriyor

canım dikkat et insanın en iyi doktoru kendisidir, imkanın varsa bol bol dinlen:31:

Kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:
yarın o kalp işareti gidecek canım beli günlere eklemişler bu şekli:49:

Cumartesi başladı bende canım. Hafif hafif bulantı vardı ama bir şeyler yedigimde geciyordu
dün şu bile içemedim doğru dürüst.bu gün çok fena oldum
Öğürmekten boğazım Yandı, başıma ağrı girdi
sanırım bu başlangıç. Benim annemde bana hamileyken hiç bir şey yiyememis
1800 gr doğmuşum. Çok korkuyorum annem gibi olmam inşallah

Allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın bu dönemi :128:

gelişimin önemli günlerinde çıkıyo sanırım tam takvima bak ara ara var orda da
hiç dikkat etmemiştim canım:) bende bana özel sandım:1:
:)sanırım artık atmaya başlamıştır:)
ayyy inşaallah:16:
Çok sağol canım , ettim ilk hamileliginde toz zencefil fazla tuketmis bebeği zehirlenmistim ve kürtaj la sonlandı gebeligi
yemeye korkarım da koklayarak idare ediyorum şimdi
elma bir de ayva da iyi geliyor
aman canım o zaman hiç yeme tabi, evet ayvada iyi geliyordu Rabbim şifa versin
acaba kalbi atmaya başladı diye miii :52:
yeriz onun miicik kalbiniii :52:

en zamandır başladı diye sorucaktım ki c.tesi başlamış sanırm..
benim de hafif içim bulanıyor gibi ama öğürme ya da iştah kesilmesi yok...

bu gün tam 5haftalıkı oldu bebişimiz..6.haftdan sonra başlarmış bulantılar...hayırlısı...

öyle galiba canım:16:

kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:

kalbi atmaya başladığı için olabilir mi ki :44:
BAŞKA BİR ARKADAS DAHA YAZMIŞ YENİ FARK ETTİM

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun:21: sağlıkla kucağına alırsın inşallah

bu bir hafta geçmek bilmez:34: ben yarın gidicem dr inşallah kalp atışlarını duyabilirim

canım dikkat et insanın en iyi doktoru kendisidir, imkanın varsa bol bol dinlen:31:

yarın o kalp işareti gidecek canım beli günlere eklemişler bu şekli:49:

Allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın bu dönemi :128:
öyleymiş canım bende bugün farkettim:)
kalbi atmaya başladığı için olabilir mi ki :44:
BAŞKA BİR ARKADAS DAHA YAZMIŞ YENİ FARK ETTİM

ilk görünce öyle düşünmüştüm:)

Kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz,benimde bulantım bir kaç gündür çogaldı....dehşet derecede midem bulanıyor,baş ağrısı var halsizlik var,hep yatasım var ..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zorla geldim işe

ben bu kasık ağrısından kurtulamadım bir türlü,,, ilk zamanlarında olur yerleşma ağrısı tamam,, bir haftadır yatıyorum, yarın dr gidiceğim hayırlısı ile,,, tam kasık ağrısı değil gerçi, tam göbeğimin 4-5 cm aşağısı ağrıyor,,,,,
sizde de var mı bu ağrıları çeken aceb???

Kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz,benimde bulantım bir kaç gündür çogaldı....dehşet derecede midem bulanıyor,baş ağrısı var halsizlik var,hep yatasım var ..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zorla geldim işe

benim çok şükür şimdilik bulantım yok inşallah da olmaz ilerleyen haftalarda çok fena uyku hali var başımı nereye koysam uyuyorum iş yerinde çok zor oluyo dayanmak gün bitse diye saate bakıp duruyorum

merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıstım buraya ama uzun zamandır giremedim. beni de eğer listeye eklerseniz sevinirim. sizin kadar sık giremesemde yinede girmeye çalışıcam fırsat buldukça. sat 30 mart alllahın izniyle bdt 4 ocak yaşımda 29. 2012 ağustos doğumlu bir kızım var sanırım merve arkadaşında kızı aynı ay ve yıl doğumlu:) dünyalar güzeli bir kızım var herşeyim benim inşallah ikinci evladımıda sağ salim kucağıma alırım. dün muayneye gittim bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına inşallah. ilk hamilelğimde hiç midem bulanmamıştı bunda da hiç bulanmıyor ama kasık ağrıları beni bazı günler baya zorluyor aynı kızımda kı gibi belirtiler aynı :)
rabbim hepimize çok güzel bir hamilelik yaşamayı ve yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin inşallah

ben bu kasık ağrısından kurtulamadım bir türlü,,, ilk zamanlarında olur yerleşma ağrısı tamam,, bir haftadır yatıyorum, yarın dr gidiceğim hayırlısı ile,,, tam kasık ağrısı değil gerçi, tam göbeğimin 4-5 cm aşağısı ağrıyor,,,,,
sizde de var mı bu ağrıları çeken aceb???

canım yalnız değilsin benim de zaman zaman aynı adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ve kasıklarım ağrıyor. şimdilik herşey yolunda çok şükür doktorum normal olabilir dedi . ilk hamileliğimde de ilk üç ay ara ara hep çektim ben bu sancıları. şimdilik ağrıyı azaltmak için magnezyum alıyorum ve progesteron rahimi biraz genişletiyor sende bı doktoruna sorabilirsin. benim rahimim biraz arkaya dönük bu yüzden ağrım daha fazla oluyor diger bayanlara göre sende de böyle bir durum var mı?? mesela adet sancılarında çok olurmuydu ??

canım yalnız değilsin benim de zaman zaman aynı adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ve kasıklarım ağrıyor. şimdilik herşey yolunda çok şükür doktorum normal olabilir dedi . ilk hamileliğimde de ilk üç ay ara ara hep çektim ben bu sancıları. şimdilik ağrıyı azaltmak için magnezyum alıyorum ve progesteron rahimi biraz genişletiyor sende bı doktoruna sorabilirsin. benim rahimim biraz arkaya dönük bu yüzden ağrım daha fazla oluyor diger bayanlara göre sende de böyle bir durum var mı?? mesela adet sancılarında çok olurmuydu ??

benim adetlerim hep çok sancılı olur, hatta doğum kontrol hapı kullandığımda bile ağrılarım olurdu, hatta hayatımı adetime göre ayarlardım,,, aslında dr verdi bana progeston u ama kanamam olursa kullan dedi,,,
peki sende yatıyor musun? ben sabahtan akşama kadar yatıyorum,,, kalkınca ağrılarım oluyor,,, yada 10dakikadan fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum,,, ne kadar yatarsam o kadar az ağrım oluyor,,,

benim çok şükür şimdilik bulantım yok inşallah da olmaz ilerleyen haftalarda çok fena uyku hali var başımı nereye koysam uyuyorum iş yerinde çok zor oluyo dayanmak gün bitse diye saate bakıp duruyorum

benim ilk hamileligimde vardı bulantılarım ama hafif hafif ti rahatsız etmiyordu...bunda midem ağzımda geziyorum resmen...uyku hali bende de varda uyumak ne mümkün 3,5 yaşında beni vede bekleyen bir minnoş var ken :1: inşallah en kısa zamanda atlatırız şu ilk dönemleri

Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık

12-01-2015 ♥
Canım saglık ocakları son adet tarıhıne göre hesaplıyo ama seninki geç döllenme demekki bnmde öle gülüm endişelenme bebişimiz küççük biraz
selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:)):emir_bebek::nazar:
Hısgeldin
Bebegin hayırlı olsun canım
Bnmde 21 aylık kızım var işte agustost 3 de inş 2 yasında olucak
Allahım hepimizin yawrusunu korusun
Suradakıleride sahlıklı sıhhatlı bir sekide kucagımıza almayı nasıp etsin inş
Merhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
boğazım tahriş oldu.alt katta yemek pişiyor ben yukarda fenalık geciriyorum.
Taze zencefil koklamak biraz iyi geliyor şimdilik.
2 gündür kuru ekmekle bastirmaya çalışıyorum. .
Geçmiş olsun bitanem sade kraker falan al yanına ne bilim hazır ayranlarda iyi geliyo tuzlu ya dıkkat et canım geçicek bu günlerde
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıstım buraya ama uzun zamandır giremedim. beni de eğer listeye eklerseniz sevinirim. sizin kadar sık giremesemde yinede girmeye çalışıcam fırsat buldukça. sat 30 mart alllahın izniyle bdt 4 ocak yaşımda 29. 2012 ağustos doğumlu bir kızım var sanırım merve arkadaşında kızı aynı ay ve yıl doğumlu:) dünyalar güzeli bir kızım var herşeyim benim inşallah ikinci evladımıda sağ salim kucağıma alırım. dün muayneye gittim bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına inşallah. ilk hamilelğimde hiç midem bulanmamıştı bunda da hiç bulanmıyor ama kasık ağrıları beni bazı günler baya zorluyor aynı kızımda kı gibi belirtiler aynı :)
rabbim hepimize çok güzel bir hamilelik yaşamayı ve yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin inşallah
Hosgeldin canım keske girebilsen arkadas olurduk seninle calısıyorun galiba
Ewet bnm 3 agystos dogumlu bi prensesim war
Allahıma şükür aynıyız seninle dogumuzda aynı 3 ocak belki seni bekler bi gün sonra dogururum

Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?

Hosgeldin canım nasıl olalım aynı :))
Burda cogunlk geç döllenme galiba
Bnm normalde bdt 27 aralık geç döllenmeymiş 3 ocak atandık :9:
Bana ocak 2. Haftası na dogum yaparım gibime geliyo

slm canlar..nasılsınız maşallah keseler göründü darısı benim başıma inşallah cumartesi günü bende görürüm..kuzumun kesesini...sıladan haber yokmu merk ettim...başka kimler vardı bugün doktora giden...

maşallah canım kesen iyimiş bende 2 hafta bekleyip öyle gitmek istiyorum doktora

Geldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Bizden haberler böyle inşallah herkesin iyi gecmisstir kontrolü ...

Son düzenleme:
Back
X