• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende 17. haftama girdim henüz bende tam olarak emin olamıyorum bebegin hareketleri oldugundan benimde ilk gebeligim bendede karnımda batma ve acıma hissi var sendede oluyormu bu netten araştırdım biraz kese ve karın genişledigi için oluyordmuş bu his oluyormu sendede merak ettim 2 hafta sonra kontrolum var gittigimde doktoruma soracagım acaba sadece bendemi oluyor bu batma ve acıma hissi merak içerisindeyim :)) :nazar::emir_bebek:

benim bebek bastan beri hep sağ tarafta duruyor benim de son zamanlarda sağ tarafımda batma hissi var doktora sordum normal dedi kendine yer açıyor dedi, üstelik bugün de karnım ishal olacakmış gibi ağrıyor :S hayırdır inşallah

canım hiç endişelenme ben ilk hamılelıgım de on sekizde hissettim doktorlar yirmi haftaya normal diyorlar bu ikinci gençliğimi on ikiden beri çok net farkediyorum hissetmeye başlayınca da merak edeceksin neden durdu niye böyle gibi cikolata yeyip sirt üstü uzan kollarıni yukarı çek bekle hissedersin prensesını:)

ya aslında tam bebegin olduğu yerde birseyler hissediyorum ama sanki gaz hareketi gibi geliyo bana :) bu hamilelik ne garip bir surec merakı hiç bitmiyo :)

Benim annemde de polip var canım. Bu tarz hastalıklar senede bir kolonoskopi ile takip altında tutularak kolayca atlatılıyor. İlaç bile kullanmıyor annem. Beslenmesine dikkat ediyor o kadar. Endişe etmeyin hayırlısı ile güzel haberler alırsınız inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah cnm Sağol ilaç kullanmak zorunda annem ve perhiz yapmak zorunda kolonoskopi yapılıyo bugün ilaç iciyodu aradığım da .sürekli takip ediliyodu zaten ihmal etmedi hiç ama çapa daki doktor çok iyimiş ona gitti .hep Bakırköy de özel muayene ye gidiyodu Prof. Dr tatildeymis.bu doktor bence daha iyi araştırdım .temiz cikacak sonuç inşallah allahım korusun annelerimizi.polip ne bilmiyorum ama annemin kalin barsak iltihabı.

Cnm cok tebrik ederim,saglikla gelsin gerisi bos tabi,topikte bayagi bir arkadas yorumladi saolsun bazilari elestirmis bu kdr cocugu olmayan insan varken nedir bu ayrim diye,cvp yazmadim onlara,elhamdulillah tabiki sukrediyorum,sagliklilar icimizde buyuyen kipir kipir bisey var,bshsetmek istemedim herkesin duygusu yasadiklari farklidir,beni bu hale valla abim getirdi 😔,biz uc kardesiz,ablam ve abim var,fakat abim cok hayirsiz cikti,evlendigi gunden beri bizleri yok saydi,son 4 yildir yasli haci annemi babami reddetti,ve bizlerlede tabi,ve ailem en luks evinden dukkanina kdr herseyi abimin ustune verdikleri icin bunlar basimiza geldi,ailem suan o kdr mutsuzki,hergun gozyasi dokuyorlar,er dayiya ceker diye bir tabir var,ister istemez annm cok etkileniyor ve onun arzusuydu kizimin olmasini o bnden cok istiyordu,birzda annmden sebep buruk oldum anliyacaginiz ama hicbirsey belli olmaz,abim oyle ama esim ailesine cok bagimli biri,o yuzden dunden beri hep guzl taraflarini dusune dusune,suan bn ona coktan alistim,mesalaa bnm icimde uhde hep havuz basi kir dugunu yemekli bir dugun hayalim vardi nikahtan evlendim olmadi,oglusuma artik sunnet yaparim 😊 Rabbim neylerse gu zel eyler valla,hamdolsun herseye🙏🙏🙏🙏

valla benim esim oğlu olmasını o kadar cok istiyordu ki herseyi ona gore planlıyordu. ama allah neyi nasip ederse o oluyor. bu arada kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok takma kafana. ben de oğlum olur babasının islerini devralır diyodum ama simdi kızım olur bana arkadas olur yaslanınca bakar diyorum kısacası mevla gorelim neyler neylerse güzel eyler. insallah sağlıcakla alırız kucağımıza:49:

benim bebek bastan beri hep sağ tarafta duruyor benim de son zamanlarda sağ tarafımda batma hissi var doktora sordum normal dedi kendine yer açıyor dedi, üstelik bugün de karnım ishal olacakmış gibi ağrıyor :S hayırdır inşallah

benimde sag tarafımda çok batma oluyor özellikle idrar için sabah 6 gibi uyandıgımda oluyor lavobaya gidene kadar batma hissi oluyor sırt üstü yatamıyorum sağa yatıyorum sağ uyuşuyo sola yatıom sol uyuşuo bu ara bi anormalim magnezyum filan kullanıyomusun ben yeni başladım doktorum vermişti ama mide bulantısı yaptıgı için bırakmıştım baktım olmuyo bugun tekrardan başladım inşallah bi daha yaşamam mide bulantısı çok kötü oluyor ilk defa bu ilacı içtikten sonra kustum hamilelgimim başından beri hiç kusma sorunu yoktu ilacı içince kustum bugun tekrar başladım bakalım inşallah bir bproblem olmaz :( :nazar::emir_bebek:

Vajinal kaşıntı için travogen diye bi krem verdi aile dr.muz İnşaallah işe yarar salı günü de kadın dr.uma söyleyeceğim onu kullandığımı vajinal akıntısı ilaç gibi kokan var mı başka...

TEŞEKKÜR EDERİM iyşallah endişelerim gereksizdir lütfen arkaşarlar dua edin banada rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar versin hepimize :(

amin canım .. gebelikte her dönem ilk zamanlar gibi sıkıntılı geçmiyor ..12 haftadan sonra nispeten sıkıntılar azalıyor ya insan ister istemez pankliyorr.. 2 kaybın olmuş ..tedirgin olman normal .ama hep aynı şey olacak diye bir şey yok canım .. gönlünü ferah tut .. çok öptüm .. yarın yazarsın ...

Kızlar bende mantar olmuşum bi iç kaşıntı vardı fitil ve krem verdi iki gün kullandım geçti sizce fitili bitireyim mi 4 tane daha kaldı ama çok ilaç kullanmak istemiyorum yaa

Canim sagolasin hayirli evlatlar olsunlar insallah hepimizin evlatlari.3 evlat yetistirmek zor olucak tabiki hele birde 3 ude erkek olunca uc kat zor olucak kesin :1:
insallah seninde belli olur artik belirsizlik kadar kotu birsey yok acaba sumu bumu derken insan dusune dusune bi hal oluyor gerci benim oglusum 2 kez ruyama girmisti hatta biri belli olmadan 2 gun onceydi sizede yazmistim buraya aynen ruyamda gordugum gibi pipiyi salliyordu yine minicik bacaklari nasil oynuyordu yerim onu ya canim o benim canim neler cektim bu gunlere gelene kadar basimin ustunde yeri var yavrumun:29:
ahh canim hic sorma eymen ismini esime begendiremedim:50:

Canım onun da aklında olan bi isim varsa eymen in yanında öner bakalım:)) bir de duydukça alışır belki de.. Çok ısrar edip de inada dökme istersen...
Benim 12+3 'teyken erkek dedi ve değişmez dedi doktorum.
Ama gel gelelim son kontrolümün üzerinden 1 ay geçti ve daha 1 hafta daha geçecek ben artık şüpheye düştüö.
Hele senin paylaştığın linke bakınca eyvah dedim:27:
Benim tarafımda eşimin tarafı da Mustafa aşağı Mustafa yukarı:55:
Geçen gün dedim doktora gidince kız derse çok fena patlayacağız:52:
İkisi de başımızın tacı elbette ama 1 aydır hiç şüphe bile duymuyordum, şimdi ciddi endişe ediyorum:37:

Bu arada Eymen ismi bana hiç çekici gelemiyor maalesef, hem Türkiye'de çoook var, hemde yabancılar dualarından sonra "Amin" dediklerinde "eymen" şeklinde okudukları için.
Eymen denilince ellerini birleştirmiş sofra başında güya dua ettikten sonra eymen diyen yabancı diziler filmler geliyor aklıma:1::1:

Ama ne olur kızma sılam senelerdir böyle düşünürüm bu ismi duyunca, kızma olur muuuu:17:

Günaydın kızlar bayramda annemdeydeyim giremedim hiç foruma geçmiş bayramınız mübarek olsun bebislerimizle nice güzel bayramlar görürüz inş.

Seninde bayramın mübarek olsun:13:

Servisteki sıcaktan bunalmis Hüm den herkese selam anneciklerim :))))

Ramazan bitti sıcaklar kavurmaya başladı:27:

günaydınlar kızlar :3:

Günaydıııın:13:

günaydın annişler hayırlı cumalar cümleten:16:

Hayırlı cumalarrr uzun zamandır görmedim seniii:7:
Nasıl geçti kayınvalide ziyareti? Sağlık durumu nasıl oldu, atlattı mı ameliyatın zorluğunu?

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? herkez öğrendi sanırım bebişlerinin cinsiyetlerini ben hala öğrenemedim 2 hafta sonra kesin olarak söylüyecek doktorum sizin bebişlerin cinsyetler ne bakim :)) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::16:

selaaaammmmmmmmm kızlar evime yerleştim çookk şükür çok ufak tefek yerleşcek yemek takımı filan var onu da bugün yapacağım Allahın izniyle

Sağol cnm kolit var rahatsızlık veriyo bi kaç aydır yıllardır bu hastalık var .Ama hiç bu kadar sıkıntı yasamamisti.simdi arastiyolarmis çapa da .inşallah sonuç lar iyi olur.

Çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin hem senin annene hem tüm hastalara.
İnşallah biran önce tamamen atlatır ve iyileşir annen.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

kızlar günaydın hayırlı cumalar bebişleriniz nasıl bakalım

Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın:16:

Bende öğrenemedim 😁

Ben artık şüphelerdeyim:27:

ya aslında tam bebegin olduğu yerde birseyler hissediyorum ama sanki gaz hareketi gibi geliyo bana :) bu hamilelik ne garip bir surec merakı hiç bitmiyo :)

Bende birşeyler hissediyordum bir türlü karar veremiyordum ama artık diyorum tamam bebek bu:49:

Bu arada soruyoruz arada ama gerçekten "leble" den haberi olan var mı arkadaşlar.
Ben bir ara okuyamamıştım geçmişi, belki yazdı kendisi yada bir haberiniz oldu bilmiyorum o yüzden?
Oldukça aktifti çünkü:28:

amin canım .. gebelikte her dönem ilk zamanlar gibi sıkıntılı geçmiyor ..12 haftadan sonra nispeten sıkıntılar azalıyor ya insan ister istemez pankliyorr.. 2 kaybın olmuş ..tedirgin olman normal .ama hep aynı şey olacak diye bir şey yok canım .. gönlünü ferah tut .. çok öptüm .. yarın yazarsın ...

yazarım tabiki arkadaşım bi yandan diyorumki ilaçlar iğneler bu yaptıklarımın dişinda yapabilicek hiç bişeyim yok başka bi tedavi yontemi yok iyşallah yarım göz yaşlarıyla ağlayarak sevinç içinde anlatırım herşeyi

Kızlar dün e-bebek ve babymall'a baktık bebek arabaları için. Gimart avm'deki e-bebek'e gittik. Bence çok kötü bir avm olmuş, ankara iklimine hiç uygun değil, avmnin içi yok, kapı kapı dükkan geziyorsun ve sıcağa çıkıyorsun her seferinde. Mecbur kalmadıkça gidilmez bence.
E-bebek'te yeterince model yoktu, bakmak istediğim iki modeli buldum diğer ikisini bulamadım.
Babymall'da ise çok model vardı, birkaç tane inceledik ama iyice kafam karıştı.
Düşünen varsa chicco liteway travel sistem 719 TL'ye inmiş babymallda.
Sıcaktan bunaldığım ve çok çabuk yorulduğum için çok da fazla bakamadım açıkçası. Eşim zaten hemen sıkılır böyle şeylerden.
En hafif olan model bile şu anda bana külçe gibi geliyor, kolumu kaldırmaya halim yok. Bu haller geçmezse bebeği nasıl taşırım bilmiyorum. Bebek arabası taşıma düşüncesi beni çok geriyor. Karar verememek de ayrı stres.

sabah kalktım iyiydim, hatta önce yattım sonra kalktım iyiyim, ev berbat tabii üç gündür yatıyorum, evi süpürdüm, az biraz sonra banyo yaptım, biraz uzandım sonra öğlen yemeği hazırladım mutfağı topladım,,, hooopppp kasık ağrılarım geri geldi,,,, nasıl sevinmiştim artık ağrılarım geçti diye,,,,
yarın olsa da doktora gitsem keşke de tahlillerimi yaptırsam,,,

Şimdi buldum zar zor. Son mesajı buymuş. 11 Temmuzda.
İnşallah her şey yolundadır...

Selam kızlar,benim gibi ilk hamileliğini yaşayan ve tecrübesiz olanlara önerebilieceğiniz güzel hamilelik, annelik blogları varmı acaba? Ben internetten arıyorum ama takip edebileceğim bi blog bulamadım.bazı anneler çok güzel tavsiyelerde bulunuyor,örneğin doğumdan önce ve doğumdan çıkarçıkmaz göğüs uçlarına soğan suyu sürmek yara olmasını engelliyormuş denenmiş bir yöntem hoşuma gitti.
Blog tavsiyelerinizi bekliyorum;)

canım burada da konuşuyoruz arada ama doğuma yakın tekrar açalım bu konuları dedik en son boş ver en güzel bloktan daha iyiyiz biz :9:

selaaaammmmmmmmm kızlar evime yerleştim çookk şükür çok ufak tefek yerleşcek yemek takımı filan var onu da bugün yapacağım Allahın izniyle

ohh hadi keyfini sür bundan sonra inş.

kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı

bende öyleyim canım bu gün 16+6 yız doktor 20 haftaya kadar hissetmemen normal dedi

kızlar günaydın hayırlı cumalar bebişleriniz nasıl bakalım

iyi cumalar canım iyiyiz çok şükür

Hava çok sıcak, yemekhaneye yürümek tam bir işkence. Yemek yemek çok zor, canım hiç bişey istemiyor. Zoraki her şeyden biraz tırtıklıyorum. 15 hafta bitti hala kilo almadım. Normal miyim sizce? Bebeğim besleniyor mudur?

bende almadım canım boşver bebiş sağlıklıysa kilo almamak sorun değil

Oyyy hava cok sıcak 😞

katılıyorum hemşom ne zaman serinleyecek bu hava

Bu arada soruyoruz arada ama gerçekten "leble" den haberi olan var mı arkadaşlar.
Ben bir ara okuyamamıştım geçmişi, belki yazdı kendisi yada bir haberiniz oldu bilmiyorum o yüzden?
Oldukça aktifti çünkü:28:

ay canım hiç sesi çıkmıyor valla tatildi heralde gelir inş.

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Benim doktor hala büyük bir kararlılıkla kız diyor:) 143 gr 17 cm olmuşuz. Annesine sevgi gösterileri yapıyordu minnoşum:) suyu fln gayet iyi herşeyi iyi dedi doktor. Allaha şükür.. Darısı randevusunu bekleyen güzel annişlere☺️

Hayırlı olsun canım prensesin ☺️ Büyümüş maşallah ☺️

Hava çok sıcak, yemekhaneye yürümek tam bir işkence. Yemek yemek çok zor, canım hiç bişey istemiyor. Zoraki her şeyden biraz tırtıklıyorum. 15 hafta bitti hala kilo almadım. Normal miyim sizce? Bebeğim besleniyor mudur?

yiyebilsen daha iyi canim tabi acilirsin yavas yavas bende 2 haftadir yemek yiyebiliyorum yeni 1 kilo falan aldim bebek masallah 8 gun onde gidiyo endiselenme stres daha cok zarar veriyo bebege

yiyebilsen daha iyi canim tabi acilirsin yavas yavas bende 2 haftadir yemek yiyebiliyorum yeni 1 kilo falan aldim bebek masallah 8 gun onde gidiyo endiselenme stres daha cok zarar veriyo bebege

Maşallah canım bebişine. Benim doktorum onu hiç söylemiyor, bu sefer soracağım.

Hadi gozun aydin canim. Darisi artik benim basima insaallah.

Sağol cnm kolit var rahatsızlık veriyo bi kaç aydır yıllardır bu hastalık var .Ama hiç bu kadar sıkıntı yasamamisti.simdi arastiyolarmis çapa da .inşallah sonuç lar iyi olur.

Cok gecmis olsun canim. Insaallah guzel haberler alir annecigin. Allah acil sifalar versin.

Ben de hic kilo almadim canim. Ilk zamanlar hatta bulantilardan 5 kilo vermistim. Hala da ustune almadim hic. Bebegin sagligi da kilosu boyu da normal oldugu icin kilo almadigim icin hic endiselenmiyorum. Insaallah sonradan hizli bi sekilde almayiz bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazarım tabiki arkadaşım bi yandan diyorumki ilaçlar iğneler bu yaptıklarımın dişinda yapabilicek hiç bişeyim yok başka bi tedavi yontemi yok iyşallah yarım göz yaşlarıyla ağlayarak sevinç içinde anlatırım herşeyi

inşallah .. sadece canını sıkma akışa bırak herşeyi..

$IMG_5015.webp$IMG_5018.webp

bir prenses annesi daha geliyor kizlar... bugun kontrolumuz vardi gittik bebegim kocamn olmus buyumus kuduruk durmuyo hic :23: 17 cm 186 gr bir hafta onden gelisen kizcem var :52::52: ama bacaklarini tam acmadi doktorumuz %90 kiz dedi 20. haftada kesinlestiririz dedi ama haftaya ben baska bi doktora ve kendi doktoruma tekrar gidicem kiyafet almak istiyorum artik :16::16: butun cin takvimi rus takvimi ve ciddi bir kitle bende dahil yanilmis bulunuyor sanirim

Back
X