2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim hic sorma. Esimde diyor takma bu kadar kizimiz saglikli diye. Ama Ama kullqnilan kelimelere bakincq insanin aklina gelmeyennseyler geliyor. Ikidir burnumdan geldi dr muq
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yok

aman annesı portlesın nolcak :) ben acele edıyorum cunku hep gec doguyo benm sıpalar evdede sıkıldım macera arıyorum sanırım cnm :)
Canim bide neye sastim ben bu on gunde inanilmaz su ictim ki gebeligimin basindan beri de oyle. Dun dr a giderken dedimki fil gibi su iciyorum baya baya iki damacana suyu on gunde bitirmisim ki evde bi kardesomle ben varimm gece sadece4 5 bardak icerim yani.. ona ragmen daha cok su ic az icmissin dedi sok oldum kendimden de okadar emin gittimki ne bileyim dahanne kadqr icebilirimki[/QUOTE]
Aman canım takma kafana bazen bu doktorlar gerçekten cins oluyo iyisini bulmak gerçekten zor.Anlik ölçüm yapiyolar.bende şimdilik takmiyorum kafama.hele bi dogsun bakalım. Ama bugün boyunu sorcam hic bana boyunu demediler :(
biraz ihtiyar ve esprili bi doktor ama niyeyse kilolarini soylemiyor bebeklerin. bi arkadas var o doktora gidiyomus o da 29 haftalik sormus kilosunu doktor napican dogdugunda gorursun iste ne kadar demis.ben daha once bi kere gittim bu doktora 22 haftalikken pek ilgilenmedi diye tip merkezindeki doktora gitmeye basladim o baya inceledi cok guzel fotograflar falan yakaladi ama malesef dogum yaptirmiyomus zaman daraldi diye devlet hastanesine gideyim bari dedim bende ocagin basinda ikisinede kontrolum var :)
o nasil doktor oyle ya ne demek napcan kilosunu ayyy Allahim nedir bizim doktorlardan çektiğimiz hamile hamile :(

Gunaydinlar :anneadayı:
bugün biraz erkenciyim.kizimi gorucem çünkü.bu ara resmen doktora abone oldum 8 günde 3.gidisim :-) ben sikayetci dgilimde esim pek memnun degil pzt uykusuzluktan öldü bugün de muhtemelen nst ye sokcak siramda tam ogleden hemen önce kaldik yine 1.30 :KK11: :KK53:
En az 1 hafta sonra çağırmazsa esim yollamaz o doktora daha :KK70::KK70:
kizimida ozledim insallah aldigim kilocuklardan azicikta o nasiplenmistir :-) Allahtan ikiz falan degil he benim kizim garanti acliktan olur kup kuru bişey çıkardı:KK71::KK71::KK71::KK71:
ya benim bu aralar ellerim uyusuyo ya
Su kadar yaziyi yazana kadae kac kere uyuştu ellerim.normal mi ki.:oops::oops:

Günaydın kizlar nasilsiniz :110:sabah sabah canim skldi suslerimiz hazirlanmis kadin istedim kapi susunu yapamamis uygun malzeme bulamadim dio ciksam ben bile bulurum bisiyi yokkiii :KK62:tanidiga is yaptirmiycan bunu hep diyorum kv istiyo diye gittim yaptirdim al iste:KK61:

Canlar gunaydın nasılsınız ben son 10 gune gırdım :) hadı bakalımmm.. Bu arada mrssoydasla msjastk bızlerı cok ozlemıs okuyorum ama yazamyrm telefondan zor calısırkendse cok zor dıyor ... Sizdn naber

Canlar gunaydın nasılsınız ben son 10 gune gırdım :) hadı bakalımmm.. Bu arada mrssoydasla msjastk bızlerı cok ozlemıs okuyorum ama yazamyrm telefondan zor calısırkendse cok zor dıyor ... Sizdn naber
Bizde iyiyiz çok sukur.Bizimde normal şartlarda 39 günümüz kaldi ayy ne güzel ya senin son 10 gün hatta yarin tekli rakama inceksin :-)

benimde 15 günüm falan kaldı
herkes cok az kalmış diyor ama bana cok uzun bi zaman gibi geliyor 15 gün:KK76:

Tansiyonumu ölçmedim ama bu hafta ara ara bende de bas dönmesi ve halsizlik oldu bu arada bende sınıf ögrtmeniyim dogum iznine ayrildim ben calismiyorum su an benim 4.sınıftı.. 1.sınıf ve hamilelik allah yardimcin olsun
Sagol canim amin. Ayrilmadim 2. Donemi birlestirebilmek icin. Ne kadar calissam iyi diyorum ama cok zorlaniyorum artik araba surmekte arabaya sigmakta merdivenlerde ve dersleri saymiyorum :) bugunle beraber 9 isgunum kaldi

canım benim tansiyonuum da hep 10a 5dir... ama düşer gibi oluyorsa biraz tuzlu bir ayran iç o seni kendine getirir hem de faydalı

geçtiğimiz hafta sonu bende aynışekildeydim çok dikkat et canım
insan ha düştüm ha düşecem gibi oluyor Allah korusun
tuzlu ayran iyi geliyor gerçekten

afiyet olsun canım :KK37:

öyle çok zor oluyor canım yaa bebişin de keyfi yerinde bekle bekle dur uykun kaçsın sonrada
Sagolun kizlar yapistim ayrana

hersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum:110:

o nasil doktor oyle ya ne demek napcan kilosunu ayyy Allahim nedir bizim doktorlardan çektiğimiz hamile hamile :KK43:

ay hiç sorma canım neyse artık bnde 10 gün sonra öteki doktordan öğrenirim tosbişimin kilosunu :) Allah cümlemizinkini sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Gunaydinlar :anneadayı:
bugün biraz erkenciyim.kizimi gorucem çünkü.bu ara resmen doktora abone oldum 8 günde 3.gidisim :-) ben sikayetci dgilimde esim pek memnun degil pzt uykusuzluktan öldü bugün de muhtemelen nst ye sokcak siramda tam ogleden hemen önce kaldik yine 1.30 :KK11: :KK53:
En az 1 hafta sonra çağırmazsa esim yollamaz o doktora daha :KK70::KK70:
kizimida ozledim insallah aldigim kilocuklardan azicikta o nasiplenmistir :-) Allahtan ikiz falan degil he benim kizim garanti acliktan olur kup kuru bişey çıkardı:KK71::KK71::KK71::KK71:
ya benim bu aralar ellerim uyusuyo ya
Su kadar yaziyi yazana kadae kac kere uyuştu ellerim.normal mi ki.:oops::oops:

ohh sefan olsun git gör bebişini inş herşey yolundadır iyi haberlerle gelirsin :)
el uyuşması normal bağ sıkışmasından oluyormuş bağ sıkışması da vücüt su topladığı için oluyormuş bakmıştım bir ara doğumdan sonlar sular durulunca geçer inş

Günaydın kizlar nasilsiniz :110:sabah sabah canim skldi suslerimiz hazirlanmis kadin istedim kapi susunu yapamamis uygun malzeme bulamadim dio ciksam ben bile bulurum bisiyi yokkiii :KK62:tanidiga is yaptirmiycan bunu hep diyorum kv istiyo diye gittim yaptirdim al iste:KK61:

Alma yaa o neymiş öyle parasıyla değilmi:KK12:en uyuz olduğum şey benimde :KK43:

:KK73::KK73::KK73: harbiden 10 günün var yaa ne mutlu canım:rolleyes: inş bende son 10 günü görür öyle doğururum hayırlısıyla benimde son 25 gün falan

hersey güzelde bende stres yapıyorum doğum yapınca kv hastaneye gelcek.
diz ameliyatı oldugumda gelmişti hastaneye güya gecmiş olsuna geldi kayınbabamla beraber fırcaladı gittiler
odada olan diğer hastalar ve yakınları çok bile onlar gittikten sonra çok kınamışlardı ikisinide
geçmiş olsun ziyaretine böylemi gelinir diye
şimdi gecenlerde eltim doğum yaptı hastaneye geldiler yine
farkettim ki kadın yine bi agresif değişik hareketler falan
eltimin ailesine söylendi gitti
böyle zamanlarda kadına bişeler oluyo ama noluyo anlamıyorum
annemde yanımda olacak doğumda
kendim önemli değilim ama annemin canını sıkacak moralini bozacak herhangi bişe yaparsa yada söylerse valla çok zoruma gider
annem zaten bu tür insanlarla cok başedebilecek bi kadın değil
ben agzımı acarım yumarım gözümü valla
şimdiden nasıl stresleniyorum:110:

inş sağ salim atlatırsınız kv den de o mutluluğun içinde boşboğazlılık yapmaz :KK67:
yapsa bile bence boşverin takmayın amaaan çok ta umrunuzda:D konuşsun konuşsun gitsin fesatlığından yapıyordur bence öyle
kimse durduk yerde öyle yapmaz çünkü:confused: bence kıskanıyor oğlundan da ondan boşveerrr

Back
X