• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
4 bucuk ayligiz toplam 4 yolculugumuz oldu ucakla, biri kabus gibiydi.digerlerinde uyudu genelde, ucak saatine yakin uyutmaki ucakta uyusun, cam kenari daha uygun emzirmek icin, benimki emzirme onlugunu sevmiyor yan donup emzirdim, inis.kalkista emzirmeye calistim ya da emzik verdim, bebek arabamiz cizildi poset vermediler pegasusta da sun expresste de, kanguru olsa isim daha kolay olurdu.
Biz 2 aylıkken yurtdışına çıktık. 5buçuk saat uçtuk. Bebek arabasıyla uçaga kadar gelebiliyosun. Kapıda alıyorlar.gıderken puseti ucaga almamışlardı gelirken aldılar puseti sorun olmadı. Bi de ucakta bilet alırken bizınisin arkasındaki ilk koltukları alırsan kabine monteli beşik veriyorlar önceden belirtmen gerekiyor yalnız..

Merhabalar allah herkesin çocuğuna saglik versin allah yardim etsin inşallah benimde olur allah nasip eder hamilelik belirtileri nelerdir tecrubelisiniz bu ay ilk degisiklik goguslerimde yesil damarlar cok belli oldu sisti cuma adet gunum

gece bi kaç kere yatıp kalkınca insan uykusunu alamıyor sonuç bitkin bi vücut geçecek canım ... Günaydın bu arada
Aynen ole bide benimki gece en az 3kere uyaniyor bide 6 6.30 gibi uyaniyor butun gun ayakta oluyorum soalsun bide daginik bi esim var evde iki cocum varmis gibi hissediyorum ve bu beni cok bunaltiyor

Aynen ole bide benimki gece en az 3kere uyaniyor bide 6 6.30 gibi uyaniyor butun gun ayakta oluyorum soalsun bide daginik bi esim var evde iki cocum varmis gibi hissediyorum ve bu beni cok bunaltiyor
benimki iki kere uyanıyor saat 6.30 kesin kalkış kaka falan derken 9 da tekrar uyuyor amann bütün erkekler mi böyle yoksa bize mi rastgeldı benımkıde hem dağınık hem titiz nasıl oluyorsa herşeyi ben yapayim ohhh ama annemlere gittim çok özlemiş bü ara sesi çok cikmiyor :D

bidaha vermicem sanırım acayip gaz yaptı yavruya gece uyanıyorum benimki pırt pırt uykusunda hiç durmadı :)

ayyy benimde ütü çok fazla ya şimdi çamaşır falan katladım yarısı ütü dünde yıkamıştım bide onlar var rahat 2saat sürer arka odaya gidesim yok zaten gezmeye gidicem yarın eşim evdeyken yaparım diye kendimi kandırıyorum :)ama yarın da kesin gezmeye giderim :)
:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)
bosverin kızlar gezmeniziz keyfini çıkarın ohh.iş değilmi yapılır nede olsa:):))

ya bu rotaaşısını biz yaptırmadik aslnda yaptiracaktik ecz söyleyip getirmesi filan gerekiyordu sonra esim de serbest davrandi kaldi öylece

malesef ki iki arkadaşın çocuklari da rota virüsü atlatti hastanede yattilar offf hayırlısı Allahim korusun meleklerimizi ins.
canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları:(
Nego Nego ben henüz tişört e gecmedim.evimiz cokk sicak ama dışarı ya göre serin bilmiyorum cesaret edemiyorum
yalniz çoraplarini sık sık çıkarıyorm cit citli body le duruyor ara ara sonra yine giydiriyorum
bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)
Canim benimde cok kisa emiyor
Sutum cok yogun geliyor ilk basta onla doyuyor diye dusunuyorum
Birde benim ablam benden 3 ay once dogum yapti o memeye alisti baya memesiz uyumuyordu bile ondan tecrube ederek ben alistirmak iatemedim. Doydugunu anlayinca vermedim ondan kisa sureli emmeye alisti.
Birde bizim minik doyunca damla emmek.iatemiyor kusa suruyor ondan.

Gecmis olsun canim.
Bizde yaptirmadik koruyuculugu %100 degil diye

Canim sikma kendini bilerek yapmamisin
Benim ablamun bebeginde de cikti alerji bebeginin kakasinda mukus bazende kan oluyordu. Ablam.cok siki diyete girdi, raporlu mama kullanmaya basladilar ama bir turlu gecmedi. Onun bebeginin vucudunda da kizarikliklar oluyordu.

Ablam sut urunleri domates baharat hicbirsey yemiyordu bulgur ve yesillikle beslendi kac ay. Simdi 6 bucuk aylik bundan 1 ay once kendilinden gecti alerjisi. Simdi ek.gidaya gecti yogurt vs.de yiyor.

Eflalim benim.kiz 2. Ayindan beri 4-5,gunde bir yapiyor. Her kaka yapmasi evde bir bayram havasi :)

Canim memlekette kaynanamin evi guney cephe sicakti tek kat giydiriyordum. Kendi evim serin 2 kat giydiriyorum. Ben bu sene hic kisa kollu giydiremem sanirim. Evimiz serin oluyor cunku. Birde benimki kiz cocugu seviyor sicagi
benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)
hadi bakalım ablanla kavusun ins işlerini de çabucak sakince anlatırsınız.. Ishalinizde hemen geçsin ..

ayy kızlar ütü demeyin nefret ediyorum bizde bugün eşimin kız kardeşi erkek kardeşi hep beraber çay içmeye gideceğiz daha giyeceğim kiyafeti utulemedım nefret ediyorum bu ütü olayından ya :KK70: birde bugünlerde içim çok daralıyor bi mutsuzluk annemlerden gelince evimi ozlemısım ama hıcbıseye elim gitmiyor ilk gün temizledigima gibi kaldı sadece topluyorum
canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecek:mad::mad::mad: benimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
Benim minnakta bir kac günde bir yapıyor altına, tabi bende bayram havası oluyor, hatta eşim evde değilse arayıp söylüyorum o bile seviniyor :KK48:

Ahhh ahh inşallah bir an once benim kizimda sizin evlatlarınızında düzenli altına yapmaya başlar. Hoppa

Temizlik yapmam lazım ama eşim mesai yapıcakmış bugün işe gitti bende kızımla yapamayınca çıktım anneme geldim, oda temizlik yapiyor:KK53:

Benim aklım evde, çamaşır, ütü, temizlik.. ne ararsan var ama ben yokum, nasıl biticek bilmiyorum. :KK12::KK53::KK14::KK47:
ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş:KK53::KK53::KK53:
Benim esimde bugunlerde cok sik nobete gidiyor. Bende evde bir is yapamiyorum o yokken
Yuruyuse cikmak istiyorum kilo vermek icin ama ne mumkun
Biraz once komsuya birakip pazara gidebildim sadece
Malesef ailelwrimizde yok baska sehirdeler
Cocukla is yapmak gittikce zorlasiyor
Ama canlari sagolsun ☺
bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor
kızlar konuyla alakasız ama aranızda hotpoınt arıston camasır makınası kullanan var mı acabaaaaa? memnun musunuz ?
canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)
bugun gunum cok guzeldı pıknıge gıttık arkadasımız olan bı cıftle su kenarında yemek yedık acıldım ama eve gelınce goz kapagımı arı soktu canım cok yandı buz falan koydum sisti nazar mı ki ola:KK6:
çok geçmiş olsun
off o utu olayı amanınnnn koydum seleye yanından gecerken gozumu kapatıyorum cok sıkıcı daha fazla kacamiciiim sanırım :KK61: bı hafta benım evde oyleydı esım ısyan bayragını cekınce ıkı gunde topaladık beraber sukur su an durumumuz ıyı gıbı :KK53:ıns hıc gecırmez bıle bız yaptırmadık tum bıdıkları allah korusun ınsallah:oops: ben ınce body gıydırıyorum valla usuyecek dıye korkuyorm ınsallah usumez:KK52: sanadaaaaa:KK31:
benimki artık everest kadar birikti:KK70::KK70:
Kızlar 4.ay aşısını vuruldu dün bebişim Bu aksam çok huzursuz . Agrı kesici vermek istedim. Esim ağrısı olsa ayakta kucağımızda sakinleşmezdi dedi birazdan ilaç vereyim saatlerdir ağlıyor. Şimdi zorla uyudu. 4.ay aşısını vurduran anneler sizde böyle birşey yaşadınız mi ? Ne yaptınız. Dün akşam ateşi vardı biraz ilaç vermiştim.
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
Kizlar cok mutluyum kizim yeni aldigim kanguruyu begendi:) hatta pazara bile gittik. Domateslere patlicanlara oyle ilgiyle bakti:) donuste eve yakin bir yerde mizmizlandi, kirmizi balik sarkisini soyledim gulucuk sacmaya basladi. Bugunlerde bizim evin hit sarkisi o:) bestesini yapandan Allah razi olsun, aglama krizlerimizde cankurtaranim oluyor.
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
Sagol canim ya icim rahatladi. Yoksa 18 saatlik yolu arabayla gitmek zorunda kalicaz. Kiyamadim cok yorulur. Bi cesaret aldim bileti umarim sorun yasamam
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ah o bahar temizliği benim de başlamam lazım gerçi annem kaldiginda heryeri kadırdık ama yinede bi üstünden geçmem halilari yıkatmam lazım.. Aman bahar kış sonbahar her daim temizlik hiç bitmiyor hele hergün karşı binada yaşlı teyze var balkondan new var ne yok cırpıyo çok merak ediyorum evini o yaşında çok temiz kadın valla o kadar dikkat etmişim ki kızım bile anne teyze birşeyler cırpıyor anne kos diyo :KK70:
ayyy o teyze benim kv olmasın:KK70::KK70::KK70: her gün çırpar her gün halıları
Nego Nego

canım ilk olarak beni hatırlamana çok sevindim. laktoz intolerans teşhişi yaklaşık bir ay önce ankara' da kaka tahlilinde çıktı.

4. ay kontrolümüzde kilo alımı normal hatta bu aydan sonra 400 gr civarı alır dedi doktor ama biz 800 gr almışız. maşallah süphanallah. Ben geçen hafta sonu aşılardan hemen sonra dondurucudaki sütlerin zamanı geçmesin diye yavaş yavaş vermeye başlamıştım. birden bol sulu ishal oldu. Bende laktozdan dolayı olduğunu düşünerek hemen dondurucudaki sütleri vermeyi kestim. Doktoru aradım o zamanlar süt yoğurt ve peynir tükettiğim için olduğunu söyledi. o sütleri verme dedi. zamanı geçiyor yazık ki çöpe atacağım sanırım. Özellikli mama vermeye başlamıştım (bebelec lf) ver demişti doktor. onu kestim ondan mı oluyor anlamadım. bebelac lf kabız yapıyordu gün boyu elimde zeytinyağı dolaşıyordum. Yok popoyu uyar yok karnına sür yok ağzından ver kızım perişan oluyordu.

Ardından normal devam ettim. aslında kakası o günki gördüğüm gibi sıvı değil ama yinede çok katı değil. Dondurucudaki sütleri vermeden önce günde 1 kere katı yapıyordu. onu bir verdim tüm düzenim değişti. İlk çocuk olduğu için malum tedirgin oluyorum yanımda da kimse yok gösteremiyorum kimseye. Bebeklerinizin kakası çokmu katı normalmi?
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
Bebegime dun kayisili yogurt yedirdim 4 gundur yapmadigi kakasini yapti cok sukur.
Ama.rengi bu defa degisikti yesil renkti. Neden acaba kizlar kayisidan mi acaba ilk defa verdim.
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
Cnm biz 2 ocak dogumlu olduğumuz için ben hep onden tecrube ediyorum yasanilanlari..Sarimsagi deneyeceğim, kizim ağzına parmak sokmayi abartti bazen emerken de sokmaya calisiyo. .
yesil ve kokulu kaka devam ediyo kakada bariz enfeksiyon da yok, bazıları disi mi cikacak acaba diyor..

Cnm özellikle bakicam bu ürüne kızlarımız benziyor, belki benimki de sever onden de takılabiliyor degil mi yani bebis disa dönük durabiliyor..

cnm ben cok kocaman Güllü sac bantlarini sevmiyorum, hal boyle olunca teyzemiz bikac tane kendi hazirlamis sali gunu gelince kafa ölçüsüne gore dikecek. .Hala kabak bi kizim var..Eki Görüntüle 1537760
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
cnm aynen youtube da videosunu da izledim, kullanamama ihtimalim olsa da alicam ergobabyden vazgecmistim onden takilamadigi icin..
insallah benim kizim da sever..
Bu arada kizlar bikac gündür benim huysuz prenses uyuyamiyor gunduzleri ben de mutfaga geciyorum aspiratoru aciyorum sandalyede emerken siziyo tesaduf mu artik nedir bilmiyorum sac kurutma ile ayni mantik gibi geldi bana..
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
Dun sebze çorbası verdim bikac kasik yedi ama sonra kustu benim cadi..
sanirim bu ay tattırma ile gecmis olacak ay bitti sayılır. .
Kayinvalidem seminerin ilk haftasi göreve baslamayacagima üzüldü, diger hafta muhakkak basla ben torun bakmak istiyorum diyo...:KK51:
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
Kızlar sağlık ocağında ferro sanol damla verdiler. 1 yasina kadar kullanilacakmis 2 gündür veriyorum damlayı. 2 aksamdır çok huzursuz oğlum acaba damla dan mi uykuda bile inliyor arada ağlayarak uyanıyor uyuyan a kadar da çok huzursuz aşı olalı 3 gün oldu ondan mi . Huyu mu değişti yoksa bir ağrısı derdi mi var bilemedim ya . Fikri olan var mı ? Yardimci olun :KK17:
canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı
Selam kizlar, pek giremiyorum yarim yamalak gecmisi okuyorum, kaka meselesi konusulmus, kizimin kakasi cok fena kokuyor, altini acarken nefes alamiyorum, bide bugun sulu kaka yapti, bunlar anormal mi? Ay pimpirikli olmak istemiyorum yok kakasi yok kizarigi yok oksurugu.. Yinede takiyoruz iste.. Aslinda onlarda insan hersey ayni olamaz inisler cikislar olacak elbet, bizim bir gunumuz digerine uymuyor.. Zor yonleri olsada dunyanin en guzel duygusu annelik, beni goruncr heyecanlanip cirpinmasi beni benden aliyor en basitinden :)
Birdee kizlar yaa ben daha simdiden yeni dogmus bebek ozledimmm :))
canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var
Günaydınlar cancanlar benim oglusum bugün 5aylık oluyor akşama 5 ay fotosu cekecegim ins evi şöyle güzelce temızleyıp yarina ikram hazırlamalıyım yarın çok sevdiğim arkadaşlar gelecek.... Ahmet bu ara gaz atakları yaşıyor yine.. Ne gaz mis kurtulamadık tüpraş a yetecek gaz ürettik yine de bitmedi :KK70: benim oglus onu yere bırakınca nazlanıyor odadan çıkınca ağlamaya başlıyor görünce almam için çırpınıyor gülüyor sesleniyor ... Bazen beni görünce daha çok ağlıyor neden beni attın gittin der gibi :KK70:
ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimde:KK70: aynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye
Günaydın kizlar kendimi halsiz vecok mutsuz hissediyorum:mad:
günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa:KK54:

benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)

Günaydınlar sık giremiyorum çünkü telim yapılmadı tamire bile gitmedi:mad::mad::mad: pc zor açıyorum daha kahvaltı yapamadım oğlumun uslu durduğu sürede buraya yazdım şimdi ağlamak üzere:) ağlak oğlumla gezmelere devam alışsın diye başka amacım yok:KK53::KK53::KK53: 3. gün ve yine kaka yapmadı sanırım artık düzeni böyle olacak

Hepinize mutlu huzurlu günler :KK60:

Bu arada baby 2 go nun kangurusu için cevap gelmiş 10 kiloya kadar kullanılıyormuş 6. aya kadar falan yazmışlar vazgeçtim o yüzden bilginiz olsun almak isteyen hanımlar:)

benimki iki kere uyanıyor saat 6.30 kesin kalkış kaka falan derken 9 da tekrar uyuyor amann bütün erkekler mi böyle yoksa bize mi rastgeldı benımkıde hem dağınık hem titiz nasıl oluyorsa herşeyi ben yapayim ohhh ama annemlere gittim çok özlemiş bü ara sesi çok cikmiyor :KK70:
Aynen yaa :KK62:pasama sorsan cok titiz ama hem daginik hem sakar butun her isi ben yapcam ev toplu olcak kizin bi sıkıntısi olmiycak ayni zamanda bakimli olcam pehhh:KK62:arkasini toplamaktan kizla ugrasmaktan kendime bi vakit ayiramiyorum :KK62: hayat onlara guzel valla:mad:

:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)

canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları:KK43:

bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)

canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecek:mad::mad::mad: benimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)

çok geçmiş olsun

ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun

canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım

canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi

canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı

ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimde:KK70: aynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye

Yok canim benimkinn havayla ilgisi yok cok bunaldim bebekler uyanik kerat vaktini geciriyorlar benimki tam vakit cikimina uyaniyor emdik ettik derken bi yarim saat civari uyuyp uyaniyor

Günaydınlar sık giremiyorum çünkü telim yapılmadı tamire bile gitmedi:mad::mad::mad: pc zor açıyorum daha kahvaltı yapamadım oğlumun uslu durduğu sürede buraya yazdım şimdi ağlamak üzere:) ağlak oğlumla gezmelere devam alışsın diye başka amacım yok:KK53::KK53::KK53: 3. gün ve yine kaka yapmadı sanırım artık düzeni böyle olacak

Hepinize mutlu huzurlu günler :KK60:
Canim 7gune kadar normal diyor bazi drlar bamya bulamadin mi gunaydon bu arada:KK19:

Biz 2 aylıkken yurtdışına çıktık. 5buçuk saat uçtuk. Bebek arabasıyla uçaga kadar gelebiliyosun. Kapıda alıyorlar.gıderken puseti ucaga almamışlardı gelirken aldılar puseti sorun olmadı. Bi de ucakta bilet alırken bizınisin arkasındaki ilk koltukları alırsan kabine monteli beşik veriyorlar önceden belirtmen gerekiyor yalnız..

Bu uzun uçuşlarda oluyor sadece bebek yatakları uzun uçuşlarda var 2-3 saatlik uçuşlarda olmuuor malesef..

İnsallah bende memnun kalırım cok ıstedım sonunda muradıma erdım sende bulursn guzel bısı ınsallah
çok geçmiş olsun

amanıııınnn bugun yapmayı ıstyorum ama bakalım :)

ben ınsallah memnun kalırım sende gonlune gore bısı bulursn ınsallah :)
çok geçmiş olsun

Yok canim benimkinn havayla ilgisi yok cok bunaldim bebekler uyanik kerat vaktini geciriyorlar benimki tam vakit cikimina uyaniyor emdik ettik derken bi yarim saat civari uyuyp uyaniyor
Canım benimkide öyle uykusuzluktan bazen çok sinirli oluyorum üstelik 4 yıldır böyle büyük oğlumda uyumuyor küçükte

Nego Nego canım 4. Ay fotosu çek nolcak bugün gelecek ay bugünde 5.ay çekersin :D ins yuklucem çarşamba günü ... Ay memur eşin utusu bitmez Allah kolaylik versin benim kendimin bide çocukların ütüsü bekliyor eşim kot giyiyor bi kere yap ayda topluca bi ay gidiyor :D ayy senin kaynana mi bilmem ama bi kere artık balkondan seslenecektm teyze canina yazık diye kendimi zor tuttum aslında bağırdım duymadi halıya kaptırmış kendini :D

Canim 7gune kadar normal diyor bazi drlar bamya bulamadin mi gunaydon bu arada:KK19:
Evet canım artık stres yapmıycam bakalım sütümü artırmak için yemeye yüklendim tosun gibi olucaa iyice:) bamyaya bakmaya fırsat olmadı desem o kadar yoğun geçiyor ki eşime bugün unutmazsam baktırıcam aklımda canım

Nego Nego canım 4. Ay fotosu çek nolcak bugün gelecek ay bugünde 5.ay çekersin :KK70: ins yuklucem çarşamba günü ... Ay memur eşin utusu bitmez Allah kolaylik versin benim kendimin bide çocukların ütüsü bekliyor eşim kot giyiyor bi kere yap ayda topluca bi ay gidiyor :KK70: ayy senin kaynana mi bilmem ama bi kere artık balkondan seslenecektm teyze canina yazık diye kendimi zor tuttum aslında bağırdım duymadi halıya kaptırmış kendini :KK70:
Zaten hep gününde çekemedim ayı yarılayınca çektim:KK70::KK70: ben bugün süslüyümde çekiyim

kesin benim kv:KK70: ondan başka yok çırpan ben bile ayda bir çırpardım artık o da yok:KK70:

ütüyü bekarken severdim 7 senede bezdim ya:KK53::KK53::KK53:

Zaten hep gününde çekemedim ayı yarılayınca çektim:KK70::KK70: ben bugün süslüyümde çekiyim

kesin benim kv:KK70: ondan başka yok çırpan ben bile ayda bir çırpardım artık o da yok:KK70:

ütüyü bekarken severdim 7 senede bezdim ya:KK53::KK53::KK53:
ayy ben hali cırpmıyorum üstünden tersinden supurup bide hali fırçası ile fırcalarım yeter :D ayy ütü sevilir mi seversende yapışıp kalır üstüne önüne gelen sana utuletır genç kızken :D ben gideyim temızlıgıme başlaym çok optm foto beklıyrm bende

Bizim araba maceramızı anlatayım, dünde anneme gittik ablam yeni gelinimiz falan, tabi akşam olunca ben Yusuf Yusuf:KK53::KK53: benim ki coşmadan kalkmam lazım dedim, yeni uyanmıştı ablamı gelinimizde biz bırakıyoruz ablam yok yooook asla gelmem ben strese giriyorum ağlayınca ter basıyor dedi:KK70: bende dedim binince ağlamazsa gelin yoksa hepinizi indiririm arabadan:KK70: çünkü arka koltukta ayağımda sallıyorum uyuyup sussun diye:mad::mad: hepimizi bindik ama herkes gergin çıt çıkmıyor:KK70::KK70: gelinimiz okudu sürekli sağolsun bende eline oyalanacak bir şeyler verdim tabi ağlamaz mı mızırdandı falan, sürekli Rabbiyesir okudum müsait değilim o yüzden sure okuyamadım:) bu arada hamile değilim :KK48: ayyy şükür ablamı bıraktık gelinimizi bıraktık kazasız belasız yaygarasız geldik, annemlerde hep salladım ayağımda onlar bahçe keyfi yaptı bende her fırsatta yanlarına geçtim hava yağışlı olduğu için eve girmek zorunda kalmıştım:)

Arabaya biner binmez ağlıyor istisnasız ilk defa ağlamadı gelinimizin okumasına bağladım nefesi kuvvetli sanırım:)

Onun dışına hep ağlar çığlık çığlığa abisi konuşur ben anahtar sallarım eşim müzik açar, ninni çalarım derken susuyor, bazen de ayağımda sallıyorum işte:)

ayy ben hali cırpmıyorum üstünden tersinden supurup bide hali fırçası ile fırcalarım yeter :KK70: ayy ütü sevilir mi seversende yapışıp kalır üstüne önüne gelen sana utuletır genç kızken :KK70: ben gideyim temızlıgıme başlaym çok optm foto beklıyrm bende
Canım evin müsaitse arada çırpmak iyi ama değilse sal gitsin:) ayy ne bileyim bu sevginin bana kat kat ütüyle döneceğini:KK70::p belki foto çekemem ablama kaçarım belki:KK70: benimde her ayakta bir foto çeksem kız eflal sen bizi kandırmışsın düzenli ev fotonla dersiniz:KK70: kolay gelsin canım

Back
X