:) ayyy pırtları bile güzel onların:) canım aynen bu aralar gezmeye sardım oğlum arabaya alışsın diye:)
canım inşallah yakalanmazlar zor ya eritiyor yavruları
bugün soğudu hava:) sıcakken evde giydiriyorum artık birde arabada soyuyorum yoksa daha çok ağlıyor:)
benim oğlumda sıcağı sevmiyor:) çok ağlayınca soyuyorum susuyor:)
canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecek

benimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
ahhh bu temizlik ne bitmez çileymiş

bende yürümek istiyorum düzenli iki çocukla burnumuzdan geliyor
canım bende alıcam makine araştırma yapıyorum:)
İnsallah bende memnun kalırım cok ıstedım sonunda muradıma erdım sende bulursn guzel bısı ınsallah
çok geçmiş olsun
benimki artık everest kadar birikti

amanıııınnn bugun yapmayı ıstyorum ama bakalım :)
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasın

her gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
canım o damlanın huysuzluk uykusuzluk yaptığını duydum ben vermiyorum demir ilacı
canım üşütünce olabilir ama takip et kaka tahlili vermenizde fayda var
ben dört aylığı çekemedim bugün çeksem ne olur ki:) merakla bekliyoruz fotonuzun:) aynı canım gazımız bitmedi bizimde

aynı benim oğluş gibi eller kollar durmuyor al beni diye
günaydın canım arada olur öyle hava kapalı mı yoksa
benimkide 3 kere uyanıyor ve beşte kalıyor:)