Bende içiyorum canım bişey olmazTürk kahvesi aşeriyorum resmen ya:) kendime engel olamiyoruuuum
Şekerin de bir alt sınırı yok mu? Düşük şekerde başka bir çeşit şeker hastalığı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?Insülin mi çok salgılıyorsun acaba? Sağlıklı beslenmenin sonucu desene
Kızlar ya Son 3 Gündür Noluyo Bize Hergün Birimize Bişey Oluyo Valla İyice Tırsmaya Başladım. Rabbim Hepimizi Korusun Kİmseyi Evlatlarıyla Sınamasın
Hipoglisemi 50 - 55 altsınır o da vücuttan vücuda değişiyormuş. bazı vücutlar 50 şeker ile iyi iken bazı vücut 90 ile eli ayağı titriyor.Diyabet hemşiresi arkadaşımın tabiri ile hastalık yoktur hasta vardır.Gebelikte ise mümkünse düşüğü makbul.Şekerin de bir alt sınırı yok mu? Düşük şekerde başka bir çeşit şeker hastalığı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
Kızlar ya Son 3 Gündür Noluyo Bize Hergün Birimize Bişey Oluyo Valla İyice Tırsmaya Başladım. Rabbim Hepimizi Korusun Kİmseyi Evlatlarıyla Sınamasın
AminnnKızlar ya Son 3 Gündür Noluyo Bize Hergün Birimize Bişey Oluyo Valla İyice Tırsmaya Başladım. Rabbim Hepimizi Korusun Kİmseyi Evlatlarıyla Sınamasın
amin valla doktora gitmeye korkar oldum zaten korkuyordum bayadır gitmemiştim cuma yine stres üst seviyede olacak bende . ne yaparsam yapayım yenemiyorum doktor fobimi. rabbim evlat ile sınamasın hiç kimseyi.
kizimda dun gece kil kurdu gordum , dr a goturdum ilaç verdi ama ilaci evdeki herkes kullanmak zorunda yoksa temizlenmezmis ama ben hamile oldugum için kullanma dedi pediatre
jienekologumda sende kil kurdu olmamasi lazim o yuzden kullanmalisin dedi
kafam karisti iyice
amin valla doktora gitmeye korkar oldum zaten korkuyordum bayadır gitmemiştim cuma yine stres üst seviyede olacak bende . ne yaparsam yapayım yenemiyorum doktor fobimi. rabbim evlat ile sınamasın hiç kimseyi.
Oyle yapicam bende.artik napiyim :) gerci cikolata yemiyorum fazla ama sabahlari iki fincan acik cayim var :)[/QUOTE]TE="eslaa, post: 37621890, member: 325041"]kat süte öyle iç akşam ben yaptım sütlü kahve. zaten çikolata tüketiyorum bari kahveden kafein almıyayım dedim
Kendini iyi hissediyorsa kişi sorun yok yani, e iyiymiş :) ben daha iki hafta sonra yaptıracam testi her ihtimali bilmek lazım.Hipoglisemi 50 - 55 altsınır o da vücuttan vücuda değişiyormuş. bazı vücutlar 50 şeker ile iyi iken bazı vücut 90 ile eli ayağı titriyor.Diyabet hemşiresi arkadaşımın tabiri ile hastalık yoktur hasta vardır.Gebelikte ise mümkünse düşüğü makbul.
Canım bir şey olmaz. Ben günde 7-8 bardak demli çay içiyorum. Eskiden 30 bardak falan içerdim.çay sigara hey gidi günler.[/QUOTE]Oyle yapicam bende.artik napiyim :) gerci cikolata yemiyorum fazla ama sabahlari iki cayim var :)
Benim bi bugün değil ya son zamanlarda hep oluyor kahve asermem
Pkass a ne oldu. Ben niye görmedimpkass nasil oldu acaba
agrisi vardi merak ettikPkass a ne oldu. Ben niye görmedim
Bende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.kizimda dun gece kil kurdu gordum , dr a goturdum ilaç verdi ama ilaci evdeki herkes kullanmak zorunda yoksa temizlenmezmis ama ben hamile oldugum için kullanma dedi pediatre
jienekologumda sende kil kurdu olmamasi lazim o yuzden kullanmalisin dedi
kafam karisti iyice
Canım bir şey olmaz. Ben günde 7-8 bardak demli çay içiyorum. Eskiden 30 bardak falan içerdim.çay sigara hey gidi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?