2015 Şubat Anneleri

kizimda dun gece kil kurdu gordum , dr a goturdum ilaç verdi ama ilaci evdeki herkes kullanmak zorunda yoksa temizlenmezmis ama ben hamile oldugum için kullanma dedi pediatre

jienekologumda sende kil kurdu olmamasi lazim o yuzden kullanmalisin dedi
kafam karisti iyice

Kızlar ya Son 3 Gündür Noluyo Bize Hergün Birimize Bişey Oluyo Valla İyice Tırsmaya Başladım. Rabbim Hepimizi Korusun Kİmseyi Evlatlarıyla Sınamasın

amin valla doktora gitmeye korkar oldum zaten korkuyordum bayadır gitmemiştim cuma yine stres üst seviyede olacak bende . ne yaparsam yapayım yenemiyorum doktor fobimi. rabbim evlat ile sınamasın hiç kimseyi.

Şekerin de bir alt sınırı yok mu? Düşük şekerde başka bir çeşit şeker hastalığı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
Hipoglisemi 50 - 55 altsınır o da vücuttan vücuda değişiyormuş. bazı vücutlar 50 şeker ile iyi iken bazı vücut 90 ile eli ayağı titriyor.Diyabet hemşiresi arkadaşımın tabiri ile hastalık yoktur hasta vardır.Gebelikte ise mümkünse düşüğü makbul.

Kaan kocatepenin sitedinde 26. Haftada erken dogum brlirtileri yaziyo kizlar.rabbim esirgesin cumlemizi bebeklerimizi.yine de okumaktabfayda var

Kızlar ya Son 3 Gündür Noluyo Bize Hergün Birimize Bişey Oluyo Valla İyice Tırsmaya Başladım. Rabbim Hepimizi Korusun Kİmseyi Evlatlarıyla Sınamasın

Amin insallah canim

Kabak cekirdegi iyi geliyordy ama kavrulmamisi miydi tam hatrkayamadim bi netten arastr istersen bol bol yiyince dysuyomus kurtlar eb azindan dogal yontem gecmis olsun

amin valla doktora gitmeye korkar oldum zaten korkuyordum bayadır gitmemiştim cuma yine stres üst seviyede olacak bende . ne yaparsam yapayım yenemiyorum doktor fobimi. rabbim evlat ile sınamasın hiç kimseyi.

amin amin. Benim de cuma randevum herkes icin cuma buyuk gun galiba

Melike yazmadi mi kizlar merak icindeyim ins iyidir durumlari. Sanirim pkass da yazmadi bisey gitti mi o da acile acaba off iyi haberler alalim insallah ya

TE="eslaa, post: 37621890, member: 325041"]kat süte öyle iç akşam ben yaptım sütlü kahve. zaten çikolata tüketiyorum bari kahveden kafein almıyayım dedim
Oyle yapicam bende.artik napiyim :) gerci cikolata yemiyorum fazla ama sabahlari iki fincan acik cayim var :)[/QUOTE]
Canım bir şey olmaz. Ben günde 7-8 bardak demli çay içiyorum. Eskiden 30 bardak falan içerdim.çay sigara hey gidi günler.

Kendini iyi hissediyorsa kişi sorun yok yani, e iyiymiş :) ben daha iki hafta sonra yaptıracam testi her ihtimali bilmek lazım.

Kizlar ne siklikla doktora gidiyosunuz? Acaba artik araliklari siklastirmamiz mi gerekiyor?deneyimli anneler gorusunuz nedir?

Oyle yapicam bende.artik napiyim :) gerci cikolata yemiyorum fazla ama sabahlari iki cayim var :)
Canım bir şey olmaz. Ben günde 7-8 bardak demli çay içiyorum. Eskiden 30 bardak falan içerdim.çay sigara hey gidi günler.[/QUOTE]

Hamileykenmi cay sigara?

Bende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.
Kendisi görmesin çocuk aklı ile çok etkileniyor.

Canım bir şey olmaz. Ben günde 7-8 bardak demli çay içiyorum. Eskiden 30 bardak falan içerdim.çay sigara hey gidi günler.

Hamileykenmi cay sigara?[/QUOTE]
Yok canım eskiden.sigarayı bıraktım tabii çayı da azalttım. Az hali 7-8 bardak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…