- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
Başıma geleceğini biliyorum ben ya açlık kan şekerim 63 iç bi saat bekle tokluk hopp 60 dr şok oldu. Az az sık sık bol bol ye dedi.
Birisi yemek ye dedi mi midem bulanıyor sinir oluyorum.Yüksek çıkmasın da hiç sorun değil dediler.Bu şekersizlikle doymamam lazımmış pehh.
@meryemkuzu sizde de aynı durum vardı galiba doktor ne dedi bebeği olumsuz etkiliyor muymuş benim randevuma çok var size sorayım dedim.
kızlarr napıyonuz ? ben bugün 75 lik şeker yüklememi yaptım normal çıktı oğluşumuda gördüm dr yoktu ameliyattaydı radyolog baktı maşallah paşacanım büyümüş teyzeleri annesine ağız hareketi yapıyordu kurban olduğum bi problemimiz yok kızlar bebişimle ilgili çok şükür allahıma
ama amaaaaa sinirlerim çok bozuk kızlarrrr kayınvaldem hasta çok üzülüyoruz onun için eşime dedim ki ne yap ne et git anneni gör yardım et taşınmayız bu haftasonu kalırız kızcemle kızım 1. sınıfa başladı biliyosunuz oda diyor ki sizde gelin biliyorum ki onun fikri değil elbette giderdim benim kızım 1 gün okula gitmezse 6 7 sayfa geride kalıyorr ben kendimi geçtim eşimin memleketine uçak yok 13 saatlik yol arabayıda ev peşinatına verdik oda yok belim sırtım çok ağrıyor nasıl yola giderim ben hamile halimle bunu düşünmüyor surat yaptı bana eve geldim öyle ağladım ki ben her akşam annesini arıyorum dua ediyorum ama yaranamıyorum bilmiyorum kızlarr
İyiakşamlar kızlar bugün şeker yüklemesi için Dr a gittik yüklememizi yaptırdık muayenede olduk. Saffet kaanım 1kg 36cm olmuş Teyzeleri bir maşallahınızı alırız
ay bugün hayattan bezmiş bi havam var canı kafamı yorganın altına sokup uyumak istiyor ama ben işteyim daha 6 saat var
ay kızlar ben heyecaistemem gercmkayınvalidem bu cumartesi çarşıya çıkalım birazını alalım kıyafetlerin allah muhafaza doğar filan dedi yani bu cumartesi egeciğime kıyafet almaya gidicem kısmet olursa.
Allah kolaylik versin guzelim gece calismak da zordur ya
@pkasss canim gitme sansin varsa en yakin hastaneye git bi kontrol ol tedbirde yarar var kendini cok mu yordun acaba bugun sporda
canim kadro durumun farkli mi senin. Benim bildigim devlette 4A li olan memur icin. Senin yök kanunu da bagliyormus sanirim. Ama bizimle ayni sanirim ucretsiz izin haklarin. Memurlar neti bir oku sen
Tabi aktarmak istedidigin haftalarda aktif calisman lazim. sEn 2 gun raporlumusun yoksa dersini mi ayarladilar. Ben sorunu okumadan cvp yazmisim
Yap tabi annesi insan nasl heyecanlanmaz o minicik cicileri alip kuzusunu hayal etmeye. Yalnız millette ne kvler var anacim biz copunu
gormedik buyuk kizimda da bu kuzumda dabit kadar haklari gecsin istemem gerci
Plates ne yaa arkadaşlar sakın internetten bulduğunuz platesleri yogaları yapmayın. Adamların hiçbir sorumluluğu yok ne biliyorsunuz yaptığınız şeyin doğru olduğunu? Az az yürüyüş başka bişey yapmayın ne olur.
Canim sanirim pkass gebeler icin olan ozel kursa gitmisti kendi yapmadi kafasına gire diye biliyorum. Bu is ozel egitmen gozetmnde olmali normal zamanda bile pilateste yanlis bi harekette vucuda tahmin edemycegmz kadar buyuk zararlar vereblme ihtimali varken gebeyken video ile falan olmaz bence de bu is aman dikkat
Plates ne yaa arkadaşlar sakın internetten bulduğunuz platesleri yogaları yapmayın. Adamların hiçbir sorumluluğu yok ne biliyorsunuz yaptığınız şeyin doğru olduğunu? Az az yürüyüş başka bişey yapmayın ne olur.
Aslinda doğru söylüyosun canım eşimde doğmamış çocuğa pek uygun görmüyor hatta senin yorumunu görse alkışlardı seni ama işte nebileyim arkadaşlarım aklıma soktu önümzdeki hafta yapıcam inşallahCanım kendi fikrimi söyleyim. Ona yapıcam masrafı bebek doğduktan sonra yapıcaksam eğer mevlütte yapmayı tercih ederim. Benim için önemli olan doğumdan sonrası. Tabi benim fikrim.
Bunu da tansiyon gibi düşünüyorlar düşükse sorun yok yüksekse sorunlu diyorlar. Ama sanırım meryemkuzuyu Dr u diyetisyene yönlendirmişti. Offf şimdi gelsin sana pastalar börekler
ben normal uzman gözetimindekinden bile korkarım kaldı ki nettekileri hiç ama hiç tasvip etmem. son 3 aya girdik vücudumuz plates gibi bir spora alışık değil. şimdiye kadar düşük korkusu derken her şeyden kısıtladık kendimizi. ben şu evi bir süpüreyim diyorum belim bacaklarım iptal oluyor. ne kadar esneme veya doğumu kolaylaştıracak olsa da bana göre değil. ben düşük hızda yürümeyi tercih edenlerdenim.
Türk kahvesi aşeriyorum resmen ya:) kendime engel olamiyoruuuum
Ya yesene diyor doktor börek kek ye diyor.Dr da kadındı kilolu filan baya kayısı kurusu badem koymuş önüne bugünlerin değerini bil , çaktırmıyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum diyor
Dediğin gibi fazla sağlıklı beslenmişim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?