2015 Şubat Anneleri

geçen banada aynısı oldu iki kere biraz uzanıp dinlendin mi geçiyor yalancı sancılar galiba dr a da sormadım bn

Insülin mi çok salgılıyorsun acaba? Sağlıklı beslenmenin sonucu desene

@meryemkuzu sizde de aynı durum vardı galiba doktor ne dedi bebeği olumsuz etkiliyor muymuş benim randevuma çok var size sorayım dedim.

Bunu da tansiyon gibi düşünüyorlar düşükse sorun yok yüksekse sorunlu diyorlar. Ama sanırım meryemkuzuyu Dr u diyetisyene yönlendirmişti. Offf şimdi gelsin sana pastalar börekler

Canim senin ve bebeginin sagligi herseyden muhim tabi ki kvnin durumu da önemli hastalik bu sonucta insan olan beri durmaz ama o kadar yolu gidecek durumun yokse esin anlayis göstermek zorunda kalbini kirmadan guzellikle anlat durumunu

İyiakşamlar kızlar bugün şeker yüklemesi için Dr a gittik yüklememizi yaptırdık muayenede olduk. Saffet kaanım 1kg 36cm olmuş Teyzeleri bir maşallahınızı alırız

Masallah subhaballah

ay bugün hayattan bezmiş bi havam var canı kafamı yorganın altına sokup uyumak istiyor ama ben işteyim daha 6 saat var

Allah kolaylik versin guzelim gece calismak da zordur ya

Yap tabi annesi insan nasl heyecanlanmaz o minicik cicileri alip kuzusunu hayal etmeye. Yalnız millette ne kvler var anacim biz copunu
gormedik buyuk kizimda da bu kuzumda da bit kadar haklari gecsin istemem gerci

@pkasss canim gitme sansin varsa en yakin hastaneye git bi kontrol ol tedbirde yarar var kendini cok mu yordun acaba bugun sporda

Plates ne yaa arkadaşlar sakın internetten bulduğunuz platesleri yogaları yapmayın. Adamların hiçbir sorumluluğu yok ne biliyorsunuz yaptığınız şeyin doğru olduğunu? Az az yürüyüş başka bişey yapmayın ne olur.

2547 diye bir kanun var bizimkinde. Aynı haklar ama öğretmenlik gibi okul tatil olunca biz de tatil olamiyoruz. Sadece yıllık izin kullanabiliriz. Şimdi ben haftanın iki günü okula derse gidiyorum diğer üç gün raporluyum 32 de dr bana çalışabilir diye yazı verse her gün gitmem gerekicek o zaman. Hmm Dr la görüşmek gerek sanırım bunu.

Yap tabi annesi insan nasl heyecanlanmaz o minicik cicileri alip kuzusunu hayal etmeye. Yalnız millette ne kvler var anacim biz copunu
gormedik buyuk kizimda da bu kuzumda da bit kadar haklari gecsin istemem gerci

sorma canım aslında bana kalsa kasım sonu gibi olsun diyordum ama etrafımdakiler çok geç ne olacağı belli olmaz gidip alelacele alınacağına al hazır dursun dediler. birde hastane çantası önemli dediler senin hazır olmalı dediler. birde geçen akşam rüyamda doğmuş gördüm bez bulamıyordum artık nasıl taktıysam kafaya
canım sağolsun kayınvalidem iyidir. bizim aramız kayınvalide gelin tarzında yani ne çok fazla içli dışlıyız ne de aşırı mesafeliyiz. benim karakterim böyle yanlış bir şey olursa söylerim oda etliye sütlüye karışmaz.şimdi o verir alırız bir kısmını daha sonra da annem verir öyle tamamlarız alınacakları.

Canim sanirim pkass gebeler icin olan ozel kursa gitmisti kendi yapmadi kafasına gire diye biliyorum. Bu is ozel egitmen gozetmnde olmali normal zamanda bile pilateste yanlis bi harekette vucuda tahmin edemycegmz kadar buyuk zararlar vereblme ihtimali varken gebeyken video ile falan olmaz bence de bu is aman dikkat

Kurslara bile güvenmiyorum ben :) hamilelikte her vucut başka oluyor. Birine uyan diğerine uymayabilir. Zor işler bunlar Allahım korusun inşallah.

ben normal uzman gözetimindekinden bile korkarım kaldı ki nettekileri hiç ama hiç tasvip etmem. son 3 aya girdik vücudumuz plates gibi bir spora alışık değil. şimdiye kadar düşük korkusu derken her şeyden kısıtladık kendimizi. ben şu evi bir süpüreyim diyorum belim bacaklarım iptal oluyor. ne kadar esneme veya doğumu kolaylaştıracak olsa da bana göre değil. ben düşük hızda yürümeyi tercih edenlerdenim.

Canım kendi fikrimi söyleyim. Ona yapıcam masrafı bebek doğduktan sonra yapıcaksam eğer mevlütte yapmayı tercih ederim. Benim için önemli olan doğumdan sonrası. Tabi benim fikrim.
Aslinda doğru söylüyosun canım eşimde doğmamış çocuğa pek uygun görmüyor hatta senin yorumunu görse alkışlardı seni ama işte nebileyim arkadaşlarım aklıma soktu önümzdeki hafta yapıcam inşallah

Bunu da tansiyon gibi düşünüyorlar düşükse sorun yok yüksekse sorunlu diyorlar. Ama sanırım meryemkuzuyu Dr u diyetisyene yönlendirmişti. Offf şimdi gelsin sana pastalar börekler

Ya yesene diyor doktor börek kek ye diyor.Dr da kadındı kilolu filan baya kayısı kurusu badem koymuş önüne bugünlerin değerini bil , çaktırmıyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum diyor
Dediğin gibi fazla sağlıklı beslenmişim galiba :)

Aynen öyle. Yürüyüş kadar etkili bir spor yokmuş zaten. Avrupa'da üç yıl kaldım platese giden insan görmedim. Herkes ya yürüyo ya koşuyo. Bizim ülkemizde insanları kandırmak çok kolay.

Yeşil çay sen içiyo musun canım? Ben bıraktım antienflamatuar madde varmış içinde zararlıymış. Anan dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…