- 3 Kasım 2014
- 67
- 26
- 18
SAOL Canim bulabilirmiyimki kaabak çekirdegini, bende olup olmadigini bilmuyorumkiKabak cekirdegi iyi geliyordy ama kavrulmamisi miydi tam hatrkayamadim bi netten arastr istersen bol bol yiyince dysuyomus kurtlar eb azindan dogal yontem gecmis olsun
gerçekmi canim kilo alinmamasidami yapiyor bu meretBende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.
Kendisi görmesin çocuk aklı ile çok etkileniyor.
yok cnm dedim ya bu hafta gidecektim hatta yarın gideyim mi diye sordum doktoruma ikinci doza gerek yok dedi o yüzden olmicamBen yarin tetenoz ikinci dozu yaptircam .var mi yaptiran?
yok gormedi kendisi, gece çikiyomrus zaten anusden yumurta bairkip geri giiryormus, bedne geec uykuda bakdigim için gordum tesadufen ( oncesinde tabi aciyor aksiniyor demisti o yuzden bakdim bisey varmi diye :)Bende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.
Kendisi görmesin çocuk aklı ile çok etkileniyor.
bende aynı oluyor... bazen çok kötu oluyor ama dayanılmayacak gibi.
Doktor gerekli gorurse cagirir zaten! Benim bildigim son ay sık sık cagiracaklar nstye baglamak icin.Kizlar ne siklikla doktora gidiyosunuz? Acaba artik araliklari siklastirmamiz mi gerekiyor?deneyimli anneler gorusunuz nedir?
Şekerin de bir alt sınırı yok mu? Düşük şekerde başka bir çeşit şeker hastalığı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?
Canım korkacak Bir şey yok.dökülüyor ilaçla bir seferde.et falan pişmiş olsun dikkat et.gerçekmi canim kilo alinmamasidami yapiyor bu meret
of ya sandigimdan daha ciddi bi durum demekki
benim kiz guzel yeemk yer ama bacaklar kollar çop gibi bi gorsen, afrikalialrdan hallice
ama boyu çok uzun, 6 yasinda 8 yas kiyafete egçtim oda zorlmaya basladi boydan , boya verip kilo almiyor diyordum kendi kendime bende, en az iki senedir ayni kiloda
Oyy yavrum kıyamam ona. Çok seviyorum kız çocuklarını.yok gormedi kendisi, gece çikiyomrus zaten anusden yumurta bairkip geri giiryormus, bedne geec uykuda bakdigim için gordum tesadufen ( oncesinde tabi aciyor aksiniyor demisti o yuzden bakdim bisey varmi diye :)
ama oglen dedim bu yuzden dra gidicem diye , baya sasirdi, bi ho$ oldu çocuk, sonra demesemiydim dedim pisman oldum ama is isten geçmisti artik, ilacini içince geçeeck diye geçistirdim artik
hanimlar hamislik en rahat gunleriniz,benden size soylemesi , Allah eksikliiklerini gostermesin dogunca hiçbiseyleri bitmiyor ,buyyuncede bitmiyor sorunlar ..
Evet ben yaptrdım bide üçüncü doz var onuda yaptrrsam 25 yıl koruyomuşBen yarin tetenoz ikinci dozu yaptircam .var mi yaptiran?
gerçekmi canim kilo alinmamasidami yapiyor bu meret
of ya sandigimdan daha ciddi bi durum demekki
benim kiz guzel yeemk yer ama bacaklar kollar çop gibi bi gorsen, afrikalialrdan hallice
ama boyu çok uzun, 6 yasinda 8 yas kiyafete egçtim oda zorlmaya basladi boydan , boya verip kilo almiyor diyordum kendi kendime bende, en az iki senedir ayni kiloda
Diyetisyene gittim ben. 6 ara 3 ana öğün verdi. Ama hiç öle şekerli falan şeler depil :/ meyveyi bile 1e indirdi. Sadece akşam yemeğinden sonra 1 tane. Çavdarlı ekmek verdi Günde 8 dilim. Kaliteli karbonhidratmış. C.tesine kadar kan şekerimi ölçücem bakalım c.tesi ne dicek. Yüksek şeker gibi bebeğe çok kötü bi etkisi yokmuş annadığım ama belki kilosunu etkileyebilir bebişin. Hoş benimki iyiydi gayet. Belki bundan sonrası için dikkatli olmak gerek.meryemkuzu sizde de aynı durum vardı galiba doktor ne dedi bebeği olumsuz etkiliyor muymuş benim randevuma çok var size sorayım dedim.
Bana son kez. Bir aylık ara bu dedi.7. Aydan sonra daha sık olacak dedi.Doktor gerekli gorurse cagirir zaten! Benim bildigim son ay sık sık cagiracaklar nstye baglamak icin.
Evet ben yaptrdım bide üçüncü doz var onuda yaptrrsam 25 yıl koruyomuş
Onu bende düşünüyorum.kurt mu koysam içime diyorum.Ünlüler zayıflamak için kıl kurdu larvası içiyorlardı bir ara eğğğğ
Onu bende düşünüyorum.kurt mu koysam içime diyorum.eskisi gibi ye ye kilo alma miss.
Amanınn düşüncesi bile kötü bütün hayatımı etkiledi psikolojik olarak başıma gelmiş olması.
Ben üniversitedeyken başıma gelmişti. Doktor dışardan yemeyeceksin, özellikle salata yeşillik yeme demişti. Yumurtalarını bırakıyorlarmış yeşilliğe. Ayy koskoca kızdım benim psikolojim bozuldu ama iyiki demişsin poposunda görür falan daha çok korkar en azından şimdi ne olduğunu biliyoyok gormedi kendisi, gece çikiyomrus zaten anusden yumurta bairkip geri giiryormus, bedne geec uykuda bakdigim için gordum tesadufen ( oncesinde tabi aciyor aksiniyor demisti o yuzden bakdim bisey varmi diye :)
ama oglen dedim bu yuzden dra gidicem diye , baya sasirdi, bi ho$ oldu çocuk, sonra demesemiydim dedim pisman oldum ama is isten geçmisti artik, ilacini içince geçeeck diye geçistirdim artik
hanimlar hamislik en rahat gunleriniz,benden size soylemesi , Allah eksikliiklerini gostermesin dogunca hiçbiseyleri bitmiyor ,buyyuncede bitmiyor sorunlar ..
Canim gecmis olsun.yeni okuyorum,ne yaptin?ben gecen dra gittigimde dr anlatti bana: karnin sertlesip,top gibi olursa sol tarafina yatip bacaklarini kendine cekip,karnini ovalayacaksin..gecmiyorsa hemen dr aranacak..erken dogum belirtisi olabilirmis..insallah gecmistir senin ki..Çok sancım var ağlamaktan canım çıktı
Karnım taş gibi , gaz ağrısı dedim önce ama gelip gelip gidiyor
Gaz olunca sürekli içrede bi ağrı oluyor
Ama benimki bi geliyor biraz sürüyor sonra geçiyor ,3-5dk sonra yine oluyor
Duşa girdim ılık su iyi gelir diye
Evet duştayken rahattım , çıktım 10-15 dk sonra yine başladı
Yalvarırım bi öneride bulunun fenayım ben(((
Eşimin gelmesinede var daha,ağdaya gidiyim dedim ne olur ne olmaz, ama yok mümkün değil gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?