2015 Şubat Anneleri

Kabak cekirdegi iyi geliyordy ama kavrulmamisi miydi tam hatrkayamadim bi netten arastr istersen bol bol yiyince dysuyomus kurtlar eb azindan dogal yontem gecmis olsun
SAOL Canim bulabilirmiyimki kaabak çekirdegini, bende olup olmadigini bilmuyorumki (

Bende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.
Kendisi görmesin çocuk aklı ile çok etkileniyor.
gerçekmi canim kilo alinmamasidami yapiyor bu meret
of ya sandigimdan daha ciddi bi durum demekki
benim kiz guzel yeemk yer ama bacaklar kollar çop gibi bi gorsen, afrikalialrdan hallice
ama boyu çok uzun, 6 yasinda 8 yas kiyafete egçtim oda zorlmaya basladi boydan , boya verip kilo almiyor diyordum kendi kendime bende, en az iki senedir ayni kiloda

Bende çocukken çok çektim ondan. İlaçla geçmişti.yıllarca anlamadık kilo alamıyordum ondanmış meğer.
Kendisi görmesin çocuk aklı ile çok etkileniyor.
yok gormedi kendisi, gece çikiyomrus zaten anusden yumurta bairkip geri giiryormus, bedne geec uykuda bakdigim için gordum tesadufen ( oncesinde tabi aciyor aksiniyor demisti o yuzden bakdim bisey varmi diye :)
ama oglen dedim bu yuzden dra gidicem diye , baya sasirdi, bi ho$ oldu çocuk, sonra demesemiydim dedim pisman oldum ama is isten geçmisti artik, ilacini içince geçeeck diye geçistirdim artik

hanimlar hamislik en rahat gunleriniz,benden size soylemesi , Allah eksikliiklerini gostermesin dogunca hiçbiseyleri bitmiyor ,buyyuncede bitmiyor sorunlar ..

Kizlar ne siklikla doktora gidiyosunuz? Acaba artik araliklari siklastirmamiz mi gerekiyor?deneyimli anneler gorusunuz nedir?
Doktor gerekli gorurse cagirir zaten! Benim bildigim son ay sık sık cagiracaklar nstye baglamak icin.

Şekerin de bir alt sınırı yok mu? Düşük şekerde başka bir çeşit şeker hastalığı diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba?

Düşük şeker de normalde sorun insülin iğnesi falan kullanmak gerekiyor sanırım. Ama Dr düşük şekere bişey demediğine göre hamilelikte normal kabul ediliyor demek ki.

Canım korkacak Bir şey yok.dökülüyor ilaçla bir seferde.et falan pişmiş olsun dikkat et.
Bana kilo meselesini doktor demedi ama annem ondan diyordu. Yiyip yiyip kilo almıyormuşum. Sonra dökülünce kilo almışım.
Şu andaki halimi gören inanmaz ama bacaklarımın üst kısmı alt kısmından zayıfmış.diz kapaklarım ortada kabak gibi.

Oyy yavrum kıyamam ona. Çok seviyorum kız çocuklarını.

Ünlüler zayıflamak için kıl kurdu larvası içiyorlardı bir ara eğğğğ

meryemkuzu sizde de aynı durum vardı galiba doktor ne dedi bebeği olumsuz etkiliyor muymuş benim randevuma çok var size sorayım dedim.
Diyetisyene gittim ben. 6 ara 3 ana öğün verdi. Ama hiç öle şekerli falan şeler depil :/ meyveyi bile 1e indirdi. Sadece akşam yemeğinden sonra 1 tane. Çavdarlı ekmek verdi Günde 8 dilim. Kaliteli karbonhidratmış. C.tesine kadar kan şekerimi ölçücem bakalım c.tesi ne dicek. Yüksek şeker gibi bebeğe çok kötü bi etkisi yokmuş annadığım ama belki kilosunu etkileyebilir bebişin. Hoş benimki iyiydi gayet. Belki bundan sonrası için dikkatli olmak gerek.

Ünlüler zayıflamak için kıl kurdu larvası içiyorlardı bir ara eğğğğ
Onu bende düşünüyorum.kurt mu koysam içime diyorum. eskisi gibi ye ye kilo alma miss.
Amanınn düşüncesi bile kötü bütün hayatımı etkiledi psikolojik olarak başıma gelmiş olması.

Onu bende düşünüyorum.kurt mu koysam içime diyorum. eskisi gibi ye ye kilo alma miss.
Amanınn düşüncesi bile kötü bütün hayatımı etkiledi psikolojik olarak başıma gelmiş olması.

Zayıflatmakla kalmıyor insanın direncini düşürüyor. Boşver en iyi beden sağlıklı beden

Ben üniversitedeyken başıma gelmişti. Doktor dışardan yemeyeceksin, özellikle salata yeşillik yeme demişti. Yumurtalarını bırakıyorlarmış yeşilliğe. Ayy koskoca kızdım benim psikolojim bozuldu ama iyiki demişsin poposunda görür falan daha çok korkar en azından şimdi ne olduğunu biliyo

Canim gecmis olsun.yeni okuyorum,ne yaptin?ben gecen dra gittigimde dr anlatti bana: karnin sertlesip,top gibi olursa sol tarafina yatip bacaklarini kendine cekip,karnini ovalayacaksin..gecmiyorsa hemen dr aranacak..erken dogum belirtisi olabilirmis..insallah gecmistir senin ki..

hanımlar bu kan sonuçlarından anlayan varmı? tokluk şekeri 117 çıkmış ama diğer değerler baya yükselmiş tsh bile 3 lere yükselmiş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…