2015 Şubat Anneleri

Benim de arkadaşlarım ısrar etti sonra dedim sonra. Inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla kavuşturur Bebişlere.

mrserlist: 37622025 .!.:
canım türk kahvesi serbest günde 1 fincan iyi gelir dedi hatta doktor ben ilk zamanlar baya içtim şimdi nefes darlığı oluyo r diye içmedim

Ama canim ben çayda iciyorum sabahları iki fincan bide bir fincan kahve icsem zarari olurmu

Doktorunu ara, serum takarlar cok rahatlarsın dün aynını yaşadım . Uzan elin gelene kdr bol su iç bundan sonra da , sakın yorucu bişey yapma

TE="eslaa, post: 37621890, member: 325041"]kat süte öyle iç akşam ben yaptım sütlü kahve. zaten çikolata tüketiyorum bari kahveden kafein almıyayım dedim [/QUOTE]
Oyle yapicam bende.artik napiyim :) gerci cikolata yemiyorum fazla ama sabahlari iki fincan acik cayim var :)

Allah şifa versin canım, bizim ailede de iki kişide var aynı hastalıktan. Eşinin endişesini o yüzden anlıyorum ama senin de durum ortada. Bu süreçte hasta yakınlarınında psikolojisi çok bozuluyo,ablam tedavi görürken keşke benim başıma gelseydi diye çok kahrederdim,çok şükür herşey geride kaldı. Sen tatlı dille eşini ikna et. Bu arada benim ablamın kitlesini ameliyatla almışlardı,ardından kemoterapi radyoterapi gördü 4 sene geçti çok şükür hala temiz ve şuan 7 aylık hamile :)) yani bıçak değince nükseder diye bişey yok içinizi ferah tutun canım.

hiç bişi böylaseriyorumn benim doktorum öyle bi adam değil sma kahve konusunda kararlıı ama türk kahvesi günde bi fincan iç diyorda nescafe yasak mesela .

Anladim.zaten nescafe degil Türk kahvesi aseriyorum.niye böyle aseriyorum kahve anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…