2015 Şubat Anneleri

litchi canım zaten dr gitme der bunu eşimde biliyo ki ama söylemiyor bi tane çakasım geliyor ağzına yinede susuyorum işte

Erkeğin ailesi bazen acitasyonla erkeği etkileyebiliyor. Sen ne dersen dinlemez oluyorlar. Sinir bir durum ama zamanlA eşin zaten doğrusunun bu olduğunu anlıyacaktır. Sen yine annesini telden ararsın da bence kızkardeşe biraz geri durmak gerekiyor sanırım.

Bu arada ates olcer olarak braun digital kulaktan olcer kullanıyorum yaklasik dort yildir gayet memnunum ki bizim komidinde basucunda durur hep kizim sik hastalık gecrdigi icin. Evdeki olcumlerimle hastanede doktorda yapilanlar da hep tuttu yaniltici olmadi bizim acimizdan şükür. Bazi acillerde doktorlarda da aynini kullanıyorlar hatta. Makattan olcmek benm icin dogru değil popoyu uyarmanin baska dikintilari oluyor cunku hem catlak riski de var hem cocuk korkuyor durmuyor. Eski dereceleri kullanabliyorsunuz onlar da iyi olcer ama ben onu okuyamiyorum malesef. Simdiki kuzum da ablasininkini kullanir basliklar degsio yenileniyor zaten hijyenik ozel kullanim oluyor biz parasni misliyle cikardik yani

ayy canım yaa rabbim ablanada bütün hastalarada şifa versin bebişinide sağlıkla alsın kucağına inş gerçekten çok üzücü işte onlarda bıçak değdimi daha kötü olur diyolar abartıyolar

Biz de bunu cok yasadik litchi dogru diyor bazen abartip acitasyonla iktidar mucadelesine goturuyolar isi ozelllikle de gorumceler yapiyo bunu erkeklerin annesi zaaf noktasi biliyilar cunku. Geri adim atma ama üslubunu da bozma geleblsem iyi olurdu gercekten hayatim ama ben de anneyim cocugumn sagligini korumak dusunmek zorundayim bedenen gercekten gucum yok sen git gor destek ol annendir hakkin kotu dusunmeyelm ins dualarmla burdan destek olucam olur da rabbim ezrgesn kotu bi durum oldugunda ben de uzerime duseni yapar yaninda olurum tabi de konuyu bitir daha da konusma kale alma hic.

@meLikeee hastaneye yatis verdi dedi iyilerdir yazmaya firsati olmamistir neti yoktur bnce iyidir kontrol altinda sonucta. pkasss sancim var dedi ama dr a gitmemisti gecti belki coktan ya da dr onemli bir durum yok demistir iyi dusunelim iyi olsunlar.

Temazsız ateş ölçer konusunda ne düşünüyorsun canım? Kızılötesi ışınla çalışıyormuş üç dört cm uzaktan ölçüyomuş. Eşim ondan istiyor mühendis kafası aklına yatmış bikere ben kulaktan ölçen alıcam dedim bu daha iyi diyo. Araştırıyorum ben de.

Ben de dersten kacak baglaniyom aklim burda. Okul maci varmis çocuklar tezahurat yapmaya kacmis hep uc kisi var sınıfta onlar da kitap okuyor iyi oldu bana da mola olmus oldu :)

Kullanmadım ama onlarda biraz yanıltıcı olcum olabileceğni duymustum cocuk doktorumuzdan

Kullanmadım ama onlarda biraz yanıltıcı olcum olabileceğni duymustum cocuk doktorumuzdan

Aslında bir cocuk Dr u da bulmamız gerekiyor sanırım. Alıcaklarımızı da sorarız bebişin de Dr u olur. Bizim üniversitenin rektörü çocuk Dr u muayenelere giriyo mudur ki :)

bende kulakan ölçen braun aldım senin gibi başka arkadaşlarımda önerdi , fiyatı da 115 di , yani çok çok uç değil diğerleri de hemen hemen aynı alından ölçen falan yakın fiyatlar birbirine , o eskiler ucuz bikaç model de var ama ateş önemli iyi bişey alınmalı diye düşünüyorum.

vay vay , valla ne diyek kp şanslı adammış : )))

Oğulları da annesinden görüp bizden istemesinler de benim vücut yapıma göre üst kazak veya tshirtlerim hep kısaydı altımda kot öyle gezerdim. Hiç uzun bişeyim yoktu iki üç yıl içinde hep uzun bişiler aldırdı eşim. Bir baktım ailedeki giyim öyleymiş. Gel gör ki o kıyafetler bana yakışmıyo neyse ki şimdi işime yaradı :)

Bu durumda temazsız da alsak ben bir de braun kulaktan ölçer alayım yazayım bir yere.

senin de mi kv den gençliğini yaşıyor feyzanınki gibi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…