litchi canım zaten dr gitme der bunu eşimde biliyo ki ama söylemiyor bi tane çakasım geliyor ağzına yinede susuyorum işte
ayy canım yaa rabbim ablanada bütün hastalarada şifa versin bebişinide sağlıkla alsın kucağına inş gerçekten çok üzücü işte onlarda bıçak değdimi daha kötü olur diyolar abartıyolarAllah şifa versin canım, bizim ailede de iki kişide var aynı hastalıktan. Eşinin endişesini o yüzden anlıyorum ama senin de durum ortada. Bu süreçte hasta yakınlarınında psikolojisi çok bozuluyo,ablam tedavi görürken keşke benim başıma gelseydi diye çok kahrederdim,çok şükür herşey geride kaldı. Sen tatlı dille eşini ikna et. Bu arada benim ablamın kitlesini ameliyatla almışlardı,ardından kemoterapi radyoterapi gördü 4 sene geçti çok şükür hala temiz ve şuan 7 aylık hamile :)) yani bıçak değince nükseder diye bişey yok içinizi ferah tutun canım.
Çok güzelmiş güle güle giyinsin oglus. Bu site guvenlimi cnm LP
Keske telefonları falan olsaydi birimizde arar ogrenirdik durumlarını
canım yaa güzelliği kalmadı kuzum ben ne desem tuturmuş gelirsen iyi olur diyor bugün gidicek keşke gidebilseydim ama çocuklarım ağır basıyor ya bel ameliyatı olcak kendileri tutturmuş bıçak değdimi vs vs kötüsünü düşünüyolar hemen
Bu arada ates olcer olarak braun digital kulaktan olcer kullanıyorum yaklasik dort yildir gayet memnunum ki bizim komidinde basucunda durur hep kizim sik hastalık gecrdigi icin. Evdeki olcumlerimle hastanede doktorda yapilanlar da hep tuttu yaniltici olmadi bizim acimizdan şükür. Bazi acillerde doktorlarda da aynini kullanıyorlar hatta. Makattan olcmek benm icin dogru değil popoyu uyarmanin baska dikintilari oluyor cunku hem catlak riski de var hem cocuk korkuyor durmuyor. Eski dereceleri kullanabliyorsunuz onlar da iyi olcer ama ben onu okuyamiyorum malesef. Simdiki kuzum da ablasininkini kullanir basliklar degsio yenileniyor zaten hijyenik ozel kullanim oluyor biz parasni misliyle cikardik yani
Temazsız ateş ölçer konusunda ne düşünüyorsun canım? Kızılötesi ışınla çalışıyormuş üç dört cm uzaktan ölçüyomuş. Eşim ondan istiyor mühendis kafası aklına yatmış bikere ben kulaktan ölçen alıcam dedim bu daha iyi diyo. Araştırıyorum ben de.
şeye konmuş şeyi söyletme şimdi banakadın saçında röfleyle geziyo mini etekler gelin paspal bi kot bi spor ayakkabı tamam
Kullanmadım ama onlarda biraz yanıltıcı olcum olabileceğni duymustum cocuk doktorumuzdan
Bu arada ates olcer olarak braun digital kulaktan olcer kullanıyorum yaklasik dort yildir gayet memnunum ki bizim komidinde basucunda durur hep kizim sik hastalık gecrdigi icin. Evdeki olcumlerimle hastanede doktorda yapilanlar da hep tuttu yaniltici olmadi bizim acimizdan şükür. Bazi acillerde doktorlarda da aynini kullanıyorlar hatta. Makattan olcmek benm icin dogru değil popoyu uyarmanin baska dikintilari oluyor cunku hem catlak riski de var hem cocuk korkuyor durmuyor. Eski dereceleri kullanabliyorsunuz onlar da iyi olcer ama ben onu okuyamiyorum malesef. Simdiki kuzum da ablasininkini kullanir basliklar degsio yenileniyor zaten hijyenik ozel kullanim oluyor biz parasni misliyle cikardik yani
vay vay , valla ne diyek kp şanslı adammış : )))
bende kulakan ölçen braun aldım senin gibi başka arkadaşlarımda önerdi , fiyatı da 115 di , yani çok çok uç değil diğerleri de hemen hemen aynı alından ölçen falan yakın fiyatlar birbirine , o eskiler ucuz bikaç model de var ama ateş önemli iyi bişey alınmalı diye düşünüyorum.
adamın kafasında saç kalmadı bevay vay , valla ne diyek kp şanslı adammış : )))
Oğulları da annesinden görüp bizden istemesinler debenim vücut yapıma göre üst kazak veya tshirtlerim hep kısaydı altımda kot öyle gezerdim. Hiç uzun bişeyim yoktu iki üç yıl içinde hep uzun bişiler aldırdı eşim. Bir baktım ailedeki giyim öyleymiş. Gel gör ki o kıyafetler bana yakışmıyo neyse ki şimdi işime yaradı :)
adamın kafasında saç kalmadı bebabası gibi duruyo yanında adamı çökertti:)
Bu durumda temazsız da alsak ben bir de braun kulaktan ölçer alayım yazayım bir yere.
görsen ağlarsın o kadar bakımlı :) gözün üstünde bi parmak mavi farcanım vardır onunda bir çıkarı , bakımlı hatun iyidir : )) hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?