2015 Şubat Anneleri

çok büyük şans. burda arkadaşlarımın en çok yaşadığı problem malesef

1 haftadır o tatlıyi dilimden dusurmuyordum sağolsun sekreterim annesine yaptırmış 2 gündür yiyip duruyorum :)
ya ne güzel düşünceli insanmış . bende doğumdan sonra öyle biri olmayı düşünüyorum.
benımde arkadaşım var bir tane ayda bır ıkı kez onun işyerınde çalışıyorum. ne zaman oraya gıtsem bır yiyecekten bahsetsem tekrar gittiğimde mutlaka annesine yaptırmış oluyor. ne olursa olsun.
sonra düşünüyorum, diyorum ben çok mu düşüncesız bırıyım acaba. şimdiye kadar hamile ,hasta kimsenın halınden anlamadım.
şimdi anlıyorum böyle şeyler cok kıymetlıymış.

kızlar tansiyon sorunu yaşayan varmı özellikle öğle saatleri hemen düştüğünü hissediyorum 3 günden beri öle normal mi bilgisi olan varmı
Canım bi kan tahlili ver istersen bende tuz kaybı çıktı tansiyonum hep 8/4 yada 9/5 gbi çıkıyor doktor tek dışarı çıkma dedi. Benim tuz kaybım olduğu kan tahlilinde çıktı.

Yaa evet inşallah:) sadece düşüncesi bile heyecanlandırıyo

bende öle yapcam alcam tansiyon aleti sarsılıyo çünkü bünyem

Canım bi kan tahlili ver istersen bende tuz kaybı çıktı tansiyonum hep 8/4 yada 9/5 gbi çıkıyor doktor tek dışarı çıkma dedi. Benim tuz kaybım olduğu kan tahlilinde çıktı.
ama benim tansiyon hep 9/5 her ölçtüğünde doktor öle çıkıyo hiç yüksek çıkmaz hatta dün akşam ben ölçtüm 10/6 çıktı hiç bilmem 12 /8 falan olduğunu kan tahlilini sağlık ocağı alıyor mu ?

Gunaydin kizlar sabah uykudan kendimi alamiyorum burda 11:07 oglen okunuyor anca kalkiyorum cok uykucu oldum . ishal sorunu yasayan arkadaslar var onlara tek tavsiyem muzu ekmek arasi yapip yemeleri etkili bir yontem

aynen öyle canımm şimdi hergün arıyorum az öncede kızımla konuşturdum kız kardeşininde kayınvaldesi var görümcesi var allah büyük boşverdim

kızlar tansiyon sorunu yaşayan varmı özellikle öğle saatleri hemen düştüğünü hissediyorum 3 günden beri öle normal mi bilgisi olan varmı

Devam ediyorsa doktoruna danis yine de bayilirsin dusersin falan Allah korusun

Çok iyi bulmuşsunuZ gerçekten. Öyle biri hepimize nasip olur inşallah.

AMin canim insallah. Iste bulduk da iatambulda doktorumuz ayni yerde olsaydik daha iyiydi dogum sonrasi iki ay ona takip oluruz yine donunce sikistikca arariz da burda
Isler oyle degil. Mersinde saglik sektoru facia benim gozumde. Burda da docent bi yasli amcamiz var eski akademisyen deneyimi cok pek iletisim kurmak kolay degil hocalik aliskanligini atamamis ama o da muhim durumlari ayirt edebiliyor tecrubesiyle sukur klasik soguk alginligi mi cigerden mi alerjiden mi bizim hastalik karsiyor bazen cozemiyoruz ona danisiyoruz gecen kizim larenjit oldu ses telleri odem tutmus once klasik soguk algnlgi diye normal bi cocuk dra gotrduk bogaz enfeksiyonu dedi ilaclar ilik kurler önerdi yolladi.o gece cocuk 40in üstü atesle iki kere nefes darlığı gecrdi nefes alamadi bogukuyordu resmen yavrum sabah bu amcaya kostuk gittigimiz gibi acile musahadeye gönderdi ses tellerindeki odem solunum yolunu kapatmis allah korusun solunum durmasi oksijensz kalma olablrmis acil müdahale icin bi igne yapip gozlemde tuttular bisure.meger bogazi yumusasn diye ilik vermek hataymis diger dr teshisi yanlis koydugu icin riskli sınıra gelmis kuzum da rabbim ezrgedi iste. gerektikce ona gidiyoruz mecbur ucretler yuksek ama saglik da bseye benzemio malesef

temkinli ol canim insallh gecici bi dusujluktur seninki de

aynen canım hepsi görümcenin ağızları çok iyi biliyorumda tınmıyorum söylediği ile kalır söylensin söylensin dursun eşimde adı gibi biliyor madem onların ağzını yapıyor bana bu halimle beni anlamıyor susarım bende yapacak bişeyde yok canım

kızlarrr melikenin ve diğer arkadaşın nesi var dı soruyosunuz yaaa??? ben geçmişi okuyamadım

Ay canım kimmiş bu doktor hangi hastanedeymiş şimdi biliyo musun? Aklımızda bulunsun.

Allah korusun Allah a emanet bebişler. Dr lara da güven olmuyor artık desene. Yaw biz ilerde Mersin'e yerleşelim hayali kuruyorduk Allah korusun bir Dr lük durumumuz olsa kötüymüş demek sağlık sektörü.

MELİKENIN ağrısı varmış doktor 1 cm açılma var demıs hastaneye yatırmış. pkass da ağrısı vardı.hastaneye gıdecektı.
ayyyy inşş durdurmuşlardır sancıyı ilaçlarla çok sıkıntılı değilse 2 hafta kadar durdurulabiliyor inşşş zamanında gelir kuzusu

hayır herkesin normal tansiyonu farklıdır standart bişey yok benim normalde 9\6 dır mesela o yüzden başkasına bakıp kıyaslama yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…