çok büyük şans. burda arkadaşlarımın en çok yaşadığı problem malesefDogumdan sonra en muhim kisim o zaten şimdiden arastrin es dosta sorun forumlarda tarayin derim. O kadar cok dr gezdim ki kizimin saglik sorunları nedeniyle neler gordum yasadim adı doktor biseyden anladiklari yok paso ilac dayamayi biliyolar boy kilo disinda biseyi sallamiyolar vaka deneyimleri az cocukla iletisim sıfırbir de herdaim ulasabilir olmasi lazim ki acil durumda arayip sorabilesin bir de hatrlayacak tabi hastasini şükür bi arkadasm yegeninin doktorunu tavsye etmişti kizim on gunluktu veon gun boyunca hic aglamamsti kafayo yiyordum niye aglamiyor diye. Geceyarisi verdiler numarasini muayenesine ggitmedim tanımadığı halde adam saolsun acti telefonu dinledi yardimci oldu. Ondan sonra da daimi uyesi olduk doktorumuzun allah razi olsun cok iyidir araştırır her konuda öneriler sorar ilaci gerek olmadikca dayamaz tedbirlidir degisik durumlrda istisare eder dr cevresiyle falan cok buyuk sans oldu bize o konamayan alerji teshisimizi ilk sorgulayip yonlndren de o olmustur hatta. Ki istanbulda olmasna ragmen mersnden her sikistgmda arar sorarim hem hatirlar hem yardimci olur. Eskisi kadar takibinde degiliz sonucta babasinin hayrina telefonlrma cvp vermek zorunda değil ama insanlikli biri saolsun
ya ne güzel düşünceli insanmış . bende doğumdan sonra öyle biri olmayı düşünüyorum.1 haftadır o tatlıyi dilimden dusurmuyordum sağolsun sekreterim annesine yaptırmış 2 gündür yiyip duruyorum :)
Canım bi kan tahlili ver istersen bende tuz kaybı çıktı tansiyonum hep 8/4 yada 9/5 gbi çıkıyor doktor tek dışarı çıkma dedi. Benim tuz kaybım olduğu kan tahlilinde çıktı.kızlar tansiyon sorunu yaşayan varmı özellikle öğle saatleri hemen düştüğünü hissediyorum 3 günden beri öle normal mi bilgisi olan varmı
Yaa evet inşallah:) sadece düşüncesi bile heyecanlandırıyogünaydın kızlar herkese hayırlı günler bugün hava çok güzel burada sanki bahar gelmiş
düşünüyorumda Allah nasip ederse baharda hepimiz pıtırcıklarımıza kavuşmuş olacağız inşallah
bende öle yapcam alcam tansiyon aleti sarsılıyo çünkü bünyemCanım o bende de oluyor ben ishalden sandım gerçi hala devam ediyor baş dönmesi benim tansiyonum normaldede böyle ama " bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" kitabından okuduğum kadarıyla baş dönmesi baygınlık hissi bu ayda oluyormuş inşAllah benimkide ondandır zaten tansiyon yüksek olmasın böyle iyi. Tansiyon aleti aldık eve başım döndüğünde kontrol ediyorum ben
günaydın kızlar herkese hayırlı günler bugün hava çok güzel burada sanki bahar gelmiş
düşünüyorumda Allah nasip ederse baharda hepimiz pıtırcıklarımıza kavuşmuş olacağız inşallah
ama benim tansiyon hep 9/5 her ölçtüğünde doktor öle çıkıyo hiç yüksek çıkmaz hatta dün akşam ben ölçtüm 10/6 çıktı hiç bilmem 12 /8 falan olduğunu kan tahlilini sağlık ocağı alıyor mu ?Canım bi kan tahlili ver istersen bende tuz kaybı çıktı tansiyonum hep 8/4 yada 9/5 gbi çıkıyor doktor tek dışarı çıkma dedi. Benim tuz kaybım olduğu kan tahlilinde çıktı.
siz türk kahvesi aşeriyorsunuz ben rakı aşeriyorum sanki alkoliğim....Türk kahvesi aşeriyorum resmen ya:) kendime engel olamiyoruuuum
aynen öyle canımm şimdi hergün arıyorum az öncede kızımla konuşturdum kız kardeşininde kayınvaldesi var görümcesi var allah büyük boşverdimErkeğin ailesi bazen acitasyonla erkeği etkileyebiliyor. Sen ne dersen dinlemez oluyorlar. Sinir bir durum ama zamanlA eşin zaten doğrusunun bu olduğunu anlıyacaktır. Sen yine annesini telden ararsın da bence kızkardeşe biraz geri durmak gerekiyor sanırım.
kızlar tansiyon sorunu yaşayan varmı özellikle öğle saatleri hemen düştüğünü hissediyorum 3 günden beri öle normal mi bilgisi olan varmı
Çok iyi bulmuşsunuZ gerçekten. Öyle biri hepimize nasip olur inşallah.
selam canlarımm ben bir markete ve sağlık ocağına gideyim. test sonuçlarını almaya. marketten de kuru fasulyem bitmiş alayım akşama onu yapayım bayadır yemedim kuru baklagil
bu sabah kalktım yataktan gözlerimde siyah benekler dolaşıyordu tansiyonmu çıktı düştümü anlamadım gitmişken hemşireye onuda ölçtüreyim hem sabah yürüyüşü olsun bana
aynen canım hepsi görümcenin ağızları çok iyi biliyorumda tınmıyorum söylediği ile kalır söylensin söylensin dursun eşimde adı gibi biliyor madem onların ağzını yapıyor bana bu halimle beni anlamıyor susarım bende yapacak bişeyde yok canımBiz de bunu cok yasadik litchi dogru diyor bazen abartip acitasyonla iktidar mucadelesine goturuyolar isi ozelllikle de gorumceler yapiyo bunu erkeklerin annesi zaaf noktasi biliyilar cunku. Geri adim atma ama üslubunu da bozma geleblsem iyi olurdu gercekten hayatim ama ben de anneyim cocugumn sagligini korumak dusunmek zorundayim bedenen gercekten gucum yok sen git gor destek ol annendir hakkin kotu dusunmeyelm ins dualarmla burdan destek olucam olur da rabbim ezrgesn kotu bi durum oldugunda ben de uzerime duseni yapar yaninda olurum tabi de konuyu bitir daha da konusma kale alma hic.
siz türk kahvesi aşeriyorsunuz ben rakı aşeriyorum sanki alkoliğim....
Dogumdan sonra en muhim kisim o zaten şimdiden arastrin es dosta sorun forumlarda tarayin derim. O kadar cok dr gezdim ki kizimin saglik sorunları nedeniyle neler gordum yasadim adı doktor biseyden anladiklari yok paso ilac dayamayi biliyolar boy kilo disinda biseyi sallamiyolar vaka deneyimleri az cocukla iletisim sıfırbir de herdaim ulasabilir olmasi lazim ki acil durumda arayip sorabilesin bir de hatrlayacak tabi hastasini şükür bi arkadasm yegeninin doktorunu tavsye etmişti kizim on gunluktu veon gun boyunca hic aglamamsti kafayo yiyordum niye aglamiyor diye. Geceyarisi verdiler numarasini muayenesine ggitmedim tanımadığı halde adam saolsun acti telefonu dinledi yardimci oldu. Ondan sonra da daimi uyesi olduk doktorumuzun allah razi olsun cok iyidir araştırır her konuda öneriler sorar ilaci gerek olmadikca dayamaz tedbirlidir degisik durumlrda istisare eder dr cevresiyle falan cok buyuk sans oldu bize o konamayan alerji teshisimizi ilk sorgulayip yonlndren de o olmustur hatta. Ki istanbulda olmasna ragmen mersnden her sikistgmda arar sorarim hem hatirlar hem yardimci olur. Eskisi kadar takibinde degiliz sonucta babasinin hayrina telefonlrma cvp vermek zorunda değil ama insanlikli biri saolsun
Devam ediyorsa doktoruna danis yine de bayilirsin dusersin falan Allah korusun
AMin canim insallah. Iste bulduk da iatambulda doktorumuz ayni yerde olsaydik daha iyiydi dogum sonrasi iki ay ona takip oluruz yine donunce sikistikca arariz da burda
Isler oyle degil. Mersinde saglik sektoru facia benim gozumde. Burda da docent bi yasli amcamiz var eski akademisyen deneyimi cok pek iletisim kurmak kolay degil hocalik aliskanligini atamamis ama o da muhim durumlari ayirt edebiliyor tecrubesiyle sukur klasik soguk alginligi mi cigerden mi alerjiden mi bizim hastalik karsiyor bazen cozemiyoruz ona danisiyoruz gecen kizim larenjit oldu ses telleri odem tutmus once klasik soguk algnlgi diye normal bi cocuk dra gotrduk bogaz enfeksiyonu dedi ilaclar ilik kurler önerdi yolladi.o gece cocuk 40in üstü atesle iki kere nefes darlığı gecrdi nefes alamadi bogukuyordu resmen yavrum sabah bu amcaya kostuk gittigimiz gibi acile musahadeye gönderdi ses tellerindeki odem solunum yolunu kapatmis allah korusun solunum durmasi oksijensz kalma olablrmis acil müdahale icin bi igne yapip gozlemde tuttular bisure.meger bogazi yumusasn diye ilik vermek hataymis diger dr teshisi yanlis koydugu icin riskli sınıra gelmis kuzum da rabbim ezrgedi iste. gerektikce ona gidiyoruz mecbur ucretler yuksek ama saglik da bseye benzemio malesef
temkinli ol canim insallh gecici bi dusujluktur seninki de
MELİKENIN ağrısı varmış doktor 1 cm açılma var demıs hastaneye yatırmış. pkass da ağrısı vardı.hastaneye gıdecektı.kızlarrr melikenin ve diğer arkadaşın nesi var dı soruyosunuz yaaa??? ben geçmişi okuyamadım
melikenin doğum sancıları başlamış hastaneye 1 hafta yatış vermişler açılması varmıış diğer arkadaşı bende okuyamadımkızlarrr melikenin ve diğer arkadaşın nesi var dı soruyosunuz yaaa??? ben geçmişi okuyamadım
ayyyy inşş durdurmuşlardır sancıyı ilaçlarla çok sıkıntılı değilse 2 hafta kadar durdurulabiliyor inşşş zamanında gelir kuzusuMELİKENIN ağrısı varmış doktor 1 cm açılma var demıs hastaneye yatırmış. pkass da ağrısı vardı.hastaneye gıdecektı.
hayır herkesin normal tansiyonu farklıdır standart bişey yok benim normalde 9\6 dır mesela o yüzden başkasına bakıp kıyaslama yapmaama benim tansiyon hep 9/5 her ölçtüğünde doktor öle çıkıyo hiç yüksek çıkmaz hatta dün akşam ben ölçtüm 10/6 çıktı hiç bilmem 12 /8 falan olduğunu kan tahlilini sağlık ocağı alıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?