2015 Şubat Anneleri

Ben babytech kral ystak aldım bide şifonyer düşünüyorum ikeadan muhtemelen oda fln yapmadım. Siz naptınız

Kizlar bi arkadasima doktoru gunde 1tane yesil elma yemenin gebelik zehirlenmesini onledigini soylemis

Aynen direk bizimkiyle kıyaslıyoruz di mi? Dr bize geçen hafta bu haftalara kadar geldiniz bu haftalardan sonra doğan bebişleri yaşatıyorlar dedi. İçimize su serpmek için söyledi ama ne mümkün.
Ohh ohh bende hep onu duymak istiyorum işte. 30 u geçirelim.
Bende gidip bugün kıyafet bebek için ne eksik ise alıcam.

Kizlar sakin olun stres yok. Mutlu hamile mutlu anne mutlu bebek. Kar zarar acisindan cok stresli annelere sık usg yapilmamali bence : )) Yedigimizin tadini aliyor bebekler artik. Maruz kaldigimiz keskin kokulari taniyarak doguyorlar. Stresimizi yasamiyorlar mi saniyorsunuz. Huzur vericek seyler dusunun yapin.
Uyutana kadar deli gibi aglasa da oglumun masum yuzunde kokusunda huzur buldum ben az once. Allah bozmasin. Kizimi da cok merak ediyorum kokusu icin sabirsizim. Siz de boyle guzel anlarin hayalini kurun. Kaygi telas hamileligin kacinilmazi am sureci yonetebiliriz. Bebege yasatacagimiz stresi azaltabiliriz.

Valla helall ben iki dakka is yapsam soluk soluga kaliyorum

Ben de kaliyorum da yapcak bisey yok elmahkum tutuldu belim baslyamadim bile daha

Ohh ohh bende hep onu duymak istiyorum işte. 30 u geçirelim.
Bende gidip bugün kıyafet bebek için ne eksik ise alıcam.

Cook guzel alisverisler yapin keyifle inşallah

Benim ablam 1,5 kilo doğmuş annem 9 ay yemek yiyemezmiş. Demişler bun yaşamaz doktora götürüp getirme. 1 ay sonra görenler tanıyamamış tombik bir bebe olmuş

e bak önünde bizzat örneği de varmis no stres

Herbiseyi hazrladim kızı soydum girdik banyoya o da ne sıcak su yok bekle bekle ısınmadi meret hava bulutlu diye gunes enerjisi hiç isinmamis bugün tekrar giyin et bosa yorgunluk belimin tutuldguyla kaldım sinir oldum

Herbiseyi hazrladim kızı soydum girdik banyoya o da ne sıcak su yok bekle bekle ısınmadi meret hava bulutlu diye gunes enerjisi hiç isinmamis bugün tekrar giyin et bosa yorgunluk belimin tutuldguyla kaldım sinir oldum
Baska su isitma yontemi yok mu. Sicak memleket diye mi. Kotu olmus

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.

Baska su isitma yontemi yok mu. Sicak memleket diye mi. Kotu olmus

Şohben olayi yok pek burda gunes enerjisi var o da bazen yari yolda birakiveriyor iste. Kaynatma suyla da yikamak istemedim hemen hasta oluyo zaten usuturum falan simdi

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.

haftada bir yiyoruz kesin balikcida temizletip pisirtiyoruz evde pisiremem ben de

Hergün yesem yerim ama ayda bir maalesef.

bayramdan sonra büydü benimki yoksa hiç birşey yoktu benim doktorum 1 hafta geride büyüyor dedi ama oda önemli birşey değil miş herkez bana 7.5 aylık hamile gibi durmıyorsun diyor

banada ikiz mi diyorlar şanslısın yani,bide bunun doğum sonrası var :)

haftasonu yogunmus balikci temizlemm demis. Esim iyi temizlenmeyecegini dusunuyr zaten hafta ici de. Cok iyi haftada bir

Hergün yesem yerim ama ayda bir maalesef.
ben de yerim de kokusu olmasa. Sen de mi temizleme pisirmeden dolayi az yiyorsn

valla cnm sadece munusol verdi bitirdi olayı anlamadım ama hala yanma var idrarımda bilmiorum
Ne enfeksiuonu cnm hayirdir?
idrar yolu enfeksiyonu cnm ama pek ilgilenmedi bu konuyla ve normalmiş gibi erken doğum oranın yüksek dedi

haftada 1 eşim yapıyor

haftasonu yogunmus balikci temizlemm demis. Esim iyi temizlenmeyecegini dusunuyr zaten hafta ici de. Cok iyi haftada bir

ben de yerim de kokusu olmasa. Sen de mi temizleme pisirmeden dolayi az yiyorsn

Yok evde pek seven yok o yüzden alamıyorum. Büyük balık severim çoğu zaman levrek ve çipura bazen Norveç somunu dilimi yaparım. Küçük olarak hamsi yapıyorum temizlenmiş alıyorum ama evde tek tek kendim yine yıkıyorum

valla biz dışarıda pişirtiyoruz eşim sipariş verior adam pişirior bn bi salata yapıorum tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…