Aynen kuru erik curul curul yapiyor : )) kuru uzum cok denemedim. Ama sabah cay icmeden birsey yiyemiyorum pek ac karna olamiyor halasabahlari midem bulaniyor. Gece yatmadan yiyorum. Kabizlik zorErik acayip gaz yapıyor karnını ağrıtıyor insanınkuru üzüm çekirdekli o iyi olabilir ama aç karnına yenmeli uff çok zor di mi. Ben bu aralar yeniden şeker yüklemesi yaptırsam mı diye düşünmeye bile başladım
evet en kotusu de basur ya da catlak. Benim cok hafif bir catlak olmustu kremle gecti o yuzden zorlayamiyorum. Zaten ikinmak cok riskli. Duzeliriz in hepimizbenimde şimdiye kadar düzenliydi hatta demir ilacı kabız yapar sanıyordum ama tam aksine kabız yapmadı taaki son bir haftaya kadar kabızım ve en kötüsüde geçtiğini sandıgım basurum kabızlıkla hortlamış oldu aile hekimi anestol pomad verdi oda yan etki yaptı kullanamıyorum su içiyorum kayısı yiyorum yok hala kabızım az önce dayanamadım doktorun verdiği şurubu içtim bi düzene girseydi acayip rahatsız oluyorum
Su ana kadar 2 kilo aldim diyorsun. Okadar dikkat ediyorsn bence sende seker yok. Testlerde cikan o sekerli suya tepki olabilirAz önce şekerimi ölçtüm 42 çıktıCihazı doğru kullandığıma eminim ne alaka yaw.
Az önce şekerimi ölçtüm 42 çıktıCihazı doğru kullandığıma eminim ne alaka yaw.
Sol koluna yaptır yani aktif kullanmadığın.ayy inş. ilkinde kolumu 3 gün kullanamadım bunda ağrı olasın mümkünse
Ay cok erken daha. Tabi bizde 29 haftaliklar var. Ocak annelerinde 33 haftalik olan fln vardir. Yinede erken dursun subat analarininki vaktina kadarOcak annelerinden birinin bebisi gelmis bile şükür ki saglikliymis.rabbim tum kuzulara zanannda gelmeyi nasip etsin inşallah
üzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da
hadi gozun aydin bebsine de masallah
benim göbüşde bu ama resimlerde sanki büyük çıktıüzülme kuzum Benim de cok bisey yok. Resim koysana sen de herkesin buyumuyor napalim saglikli olsunlar da
hadi gozun aydin bebsine de masallah
Geçmiş olsun. Her daim aktifsiniz.Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Demir ilacı benim ferrum Fort ve çok ıyı geldi. Değiştirsin söylede. Aslında ilacı almıycam ama sırf kabızlık için içiyorumkabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.
Sabah sabah ne ayrintili anlattim he
Evet ben de okudum 1570 gr doğmuş anne de bebeği de iyiymiş neyseki allah vaktinde doğum nasip etsin hepimize inşallahOcak annelerinden birinin bebisi gelmis bile şükür ki saglikliymis.rabbim tum kuzulara zanannda gelmeyi nasip etsin inşallah
Kan ilacından oldu benimki. Yoksa bende sen gibiydim.Enteresandr herkes kabız olur ben her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum edkiden üç günde bir çıkarken :) galiba ilaçlar dokunuyor bide su içmek yarıyor yoksaki yediğim muzlardan dolayı kabız olmam lazımdı
Hepsini denedim ilaclarin. Hepsi ayni etkiyi yapiyor. Cekicez artik napalimDemir ilacı benim ferrum Fort ve çok ıyı geldi. Değiştirsin söylede. Aslında ilacı almıycam ama sırf kabızlık için içiyorum
Evet cidden büyük çıkmış. Biraz içine çeksen hiç çıkmayacak. içeki doğru mu büyüyor acaba seninki.benim göbüşde bu ama resimlerde sanki büyük çıktı
Ya babasi goturur birini ya da ikisini de surur gideriz napalim. Ben de merak ediyorum dogumdan sonra olacaklari.Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Ay cok erken daha. Tabi bizde 29 haftaliklar var. Ocak annelerinde 33 haftalik olan fln vardir. Yinede erken dursun subat analarininki vaktina kadar
benim göbüşde bu ama resimlerde sanki büyük çıktı
Evet ben de okudum 1570 gr doğmuş anne de bebeği de iyiymiş neyseki allah vaktinde doğum nasip etsin hepimize inşallah
bayramdan sonra büydü benimki yoksa hiç birşey yoktu benim doktorum 1 hafta geride büyüyor dedi ama oda önemli birşey değil miş herkez bana 7.5 aylık hamile gibi durmıyorsun diyorEvet cidden büyük çıkmış. Biraz içine çeksen hiç çıkmayacak. içeki doğru mu büyüyor acaba seninki.
31.hftadaymis sanirim evet insallah vaktini bekler hepsi
Yavrum sen kendin de citi piti biseymissin minis gobegini yerim masallah cok tatlisiniz
Amiiiiinn inşallah
Su ana kadar 2 kilo aldim diyorsun. Okadar dikkat ediyorsn bence sende seker yok. Testlerde cikan o sekerli suya tepki olabilir
Temizligide onun icin yapiyorum cnm burnu tikali oksuruyo toz etkilemesin diyeGeçmiş olsun. Her daim aktifsiniz.
İkisini beraber götüreceksiniz artık.
Çocuk.iyi olsunda temizliği boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?