Bana da aynen boyle demislerdi.Allah Allah herkes farklı söylüyor yaw.
Ya ben nedense kirmiziyada sariyada inanmiyorum benim ilk kizim sarilik olmamisti hic sari biseyde kullanmamistim
Himm netten biseler okumaya kiziyolar sen bol balik ye bosver hapiKullanılmıyor diye okudum internette. Iki kutu aldım ama içmeye korkuyorum. Dr a sorayım dedim internette böyle yazıyor şöyle yazıyor derken hadi ultrasona dedi cevap vermedi bana yaw. Sanırım internet dememe kızdıDaha öncesinde de omega üç için balık yağı alıyım mı demiştim aylar önce. O da kanıtlanmış bişey yok alsan da olur almasan da demişti.
Hurafe ama o kadar benimsenmiş ki zorunlu bişey gibi yapıyo herkes.
Bide o var ya.rabbim zamaninda dogum nasip etsinvalla bn yapamıorum cnm çok ağır gelior kokusu birde pazar günleri temizlik günüm old. için hazır kızarmış balık işime gelmior değil hani
kendimi valla uzay gemisi gibi hissediorum o kadr çirkin duruor ki popom çok kötü valla
valla cnm bn konuşup sözümü alacam dr dan ayrıyeten gece sancılanırsam nolcak die de çok düşünüorum ya gelmezse
Hmm.. Benim var kırmızı beyaz oyalı yazmam. Hastane çantasına koyayım bari :)Kırmızı korkunç bişey işte korkutmuşlar zamanında. O yüzden lohusaya kırmızı kurdeleler falan bağlarlar bazı illerde kültür olmuş bu.
Güzel yorgunluk canım bu :) hayırlı olsun odanız.bir odam boş olduğundan ıvır zıvırlar doluydu bugün orayı boşalttık ve dolabını kurduk kızımın 3buçuk saattebu hafta da beşiği gelecek inşallah. yoruldum ama değidi uzandım dinleniyorum şimdi :)
Bende inanmıyorum. Renklerin gücü var diyo eşimde. Kayınvalidem söylemese akıl edipde yapmazdım zatenYa ben nedense kirmiziyada sariyada inanmiyorum benim ilk kizim sarilik olmamisti hic sari biseyde kullanmamistim
Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicazYa ben nedense kirmiziyada sariyada inanmiyorum benim ilk kizim sarilik olmamisti hic sari biseyde kullanmamistim
Hmm.. Benim var kırmızı beyaz oyalı yazmam. Hastane çantasına koyayım bari :)
Aaaaaa hakkaten annem 0 babam ab. Ve kardeşim 10 günlükken sarılıktan hastaneye yatırıldı. Bende ağır geçmemiş ama sarılık.Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz
E anne lohusa zaten. Ne alaka ki ?sarıyı duymuştum sarılık olmasın diye40ı çıkmamış bebeğin yanına adet döneminde olan birini sokmazlar yine al basmasın diye :/
Güzel yorgunluk canım bu :) hayırlı olsun odanız.
Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz
E anne lohusa zaten. Ne alaka ki ?
Nazar boncuğu değilde görümcem yedi uyuyanların adının yazdığı gümüşten kolye ucu getirmiş hediye olarak bebeğe. Doğunca onu taktırcam kancalı iğneyle bebeğin kıyafetine.Boşver dualarla Allah korur bizi duamızı edelim yeter. Böyle diyorum ama bir iki nazar boncuğu da Götürebilirim
Allahım daha neler duycam yaw :)ben de aynısını söylemiştim ilk duyduğumda
yanına girerken "annen gibiyim" demek lazımmışmışmış....
teşekkür ederim :)
evett benim de sarılığım uzun sürmüş hatta ABO uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olduğundan fototerapi yapılmıştır diye bile yazılmış hastane geçmişimde. a
nnem O babam B ben de B yim. ama kardeşim O onda olmadı sarılık...
ben de aynısını söylemiştim ilk duyduğumda
yanına girerken "annen gibiyim" demek lazımmışmışmış....
Cocuk sarilik olmasin diye dogunca ya sari tulbent ortuyolarmis yada sari falan giydiriyolarmisSarıyı ben açıkcası duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?