2015 Şubat Anneleri

Himm netten biseler okumaya kiziyolar sen bol balik ye bosver hapi

Bide o var ya.rabbim zamaninda dogum nasip etsin

Ya ben nedense kirmiziyada sariyada inanmiyorum benim ilk kizim sarilik olmamisti hic sari biseyde kullanmamistim
Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz

Aaaaaa hakkaten annem 0 babam ab. Ve kardeşim 10 günlükken sarılıktan hastaneye yatırıldı. Bende ağır geçmemiş ama sarılık.

Güzel yorgunluk canım bu :) hayırlı olsun odanız.

teşekkür ederim :)

evett benim de sarılığım uzun sürmüş hatta ABO uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olduğundan fototerapi yapılmıştır diye bile yazılmış hastane geçmişimde. a
nnem O babam B ben de B yim. ama kardeşim O onda olmadı sarılık...

Boşver dualarla Allah korur bizi duamızı edelim yeter. Böyle diyorum ama bir iki nazar boncuğu da Götürebilirim
Nazar boncuğu değilde görümcem yedi uyuyanların adının yazdığı gümüşten kolye ucu getirmiş hediye olarak bebeğe. Doğunca onu taktırcam kancalı iğneyle bebeğin kıyafetine.

Anne A0 baba B0 olunca olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…