Cocuk sarilik olmasin diye dogunca ya sari tulbent ortuyolarmis yada sari falan giydiriyolarmis
Canim benimki a esiminki sifir okuyomikiSarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz
Evet en azindan hem kullanabilcegi bisey hemde ise yarar belki:)Hmm sarı bir battaniye alalım o zaman
Regli olan da görmese olmaz mıymış. Bunu bile bile girmesinler madem. Ben olsam illa görücem diye tutturmam.
Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Benimde hep öyle oluyor. Sırf bebeğe kan oksijen daha fazla gitsin diye zorluyorum kendimi. Bazen de hafif düz yatar gbi yamuluyorumBişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
sırtüstü ve sagimda oluyor bnm hep soluma yatıyorum o yüzdenBişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Yok canım eslerden biri ab olacak diyorCanim benimki a esiminki sifir okuyomiki
Anne A0 baba B0 olunca olur mu ki
olayın doğrusu söyle CanımAnne A0 baba B0 olunca olur mu ki
bende oluyor hemde çok oluyor , hatta afedersin eşimle ilişki için yatağa gittiğimizde bi 2 dk bekliyoruz ölücekmişim gibi çarpıyorBişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Yok ikizim. doğarken ölmüş. Erkekmis ama ben baskın çıkmışım demek. Bu kızlardan korkulur.Senin ikizin mı var,ne güzel ya,bende ikizlerimin olmasını çok istiyordum ama buna da çok şükür :)
girmiyorlar genelde zaten ama teyzem illa da annemi istemişti yanına örneğin; annem gitmeden doğuma ile girmemişti; bebeği de banyo yapamıyordu(annemle ben yıkamıştık ilk) tutamıyordu falan anneannem de değil annemi istedi hep.
Kendine örüyorsan bol da olur ama bebeğe güzel olmaz. Hoş minnak bebek atkı takacak değilde ilerde belki.Selanik modeli canım internetten baktımyalnız üç kez söktüm şimdiye kadar. Umarım daha sökmem :)
Benimde hep öyle oluyor. Sırf bebeğe kan oksijen daha fazla gitsin diye zorluyorum kendimi. Bazen de hafif düz yatar gbi yamuluyorum
sırtüstü ve sagimda oluyor bnm hep soluma yatıyorum o yüzden
Kendine örüyorsan bol da olur ama bebeğe güzel olmaz. Hoş minnak bebek atkı takacak değilde ilerde belki.
Ayrıca örgün çok iyi değilse çok bol yamuk yumuk olabilir.
Zorunlu haller başka tabii. Bir de kendi keyfini düşünüp bebişi düşünmeyenler var ben onları söyledim. Sadece regli değil normal hasta grip uçuklu falan olanlar da geliyor. Hastalığımız geçsin de sonra gidelim demiyorlar. Allahım korusun inşallah bebişleri.
Benimde var ama sıradan bir yazma.kuzenime dr demiş bebeğin yanına sarı bşr şey koyun. Bilemedim nasıl doktor.Kayınvalidemle çarşıya çıktığımızda sarı tülbent almıştık bide sarılı beyazlı iğne oyası verdi onu birleştirdim çok şık oldu. Sarılığının olmayacağına inanılıyo. Ben pek tatmin olmadım ama büyükleri de kırmak olmaz. Önü sonu bi bez parçası. Koyarım gönlü olsun. Başka sarı örtü yapacak olan varmı ? Yada sarı örtü kullanıpta faydasını gören ?(ışıktan pek iyi çıkmadı rengi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?