cnm bı aparat varmıs bayanların erkek gıbı ayakta ıhtıyacını karsılaması ıcın cantanda tasıyabıleceghın bı bak ıstersen
temızlık yapmamak ıcın deılde daha cok senın benım gıbı evınden baska yerde gırmeyı tercıh etmeyen pımpırıklılere gore :)Hadi yaaa temizlik yapmamak için neler çıkarıyorlar bir bakayım.
Bizde gidecektık h.sonu forum istanbuldakine ama gidemedik.e bebek hsonu çok kalabalıkti ya bişiler almıştık eşim çok şart değilse birakalim mi dedi bıraktık valla
aratıırken ne yacazaksın çok merak ettım.:)Hadi yaaa temizlik yapmamak için neler çıkarıyorlar bir bakayım.
Ben babyteck babytech kral beşik aldım 4 yaşına kdr kullanılıyor Muş ve beşik gihi sallanıyor iki kademeli önceleri yatak ustte sonra alta iniyor yatak alez yatak ortuleri cibinliği içinde biraz pahalı ama içime sindi tabi daha sonra anlarım iyi mi yaptımselam kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor ben dün 1 yaşına kadar yanımda yatırmak için bu beşiği aldım http://www.onurbebe.com/Besik/Sunny-Baby-Sleeper-Ninni-Besik-Pembe.aspx ama tereddütlerimde yok değil acaba erken hareketlenirse sıkıntı çıkarırmı ki.beşik konusu beni iyice bunalttı artık tam karar verdim şimdide bu kafama takıldı
Plates topum var bu agrılar oldumu bıraz onun ustunde saaalnıyorum gecıyor gıbı oluyorbende bir aydan fazladır o şekildeyim. yürüken hareket halındeyken ıyı ama oturup kalkmak ezıyet.hele de uzanıp bir süre sonra ayağa kalkarsam nineler gibi oluyorum.
Ben babyteck babytech kral beşik aldım 4 yaşına kdr kullanılıyor Muş ve beşik gihi sallanıyor iki kademeli önceleri yatak ustte sonra alta iniyor yatak alez yatak ortuleri cibinliği içinde biraz pahalı ama içime sindi tabi daha sonra anlarım iyi mi yaptım
Boyut farkı var cnm kral en büyük vezir bi daha küçüktü sanırım boyutlarına dikkat etben de baby tech düşünüyorum 70'e 130 ölçülerinde. ama şöyle bi sorun var beyaz kelebekler, vezir, park, kral modellerinin hepsi aynı gibi geliyor bana. internet sitelerinden inceleyip duruyorum fotolarını bi fark göremiyorum.
bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi??
Bi daha mı yapmak gerekiyormuş ? Hiç öyle bişi söylemedi benim doktor. Hatırlatsammı ki bugün ?
Boyut farkı var cnm kral en büyük vezir bi daha küçüktü sanırım boyutlarına dikkat et
ya ben panço ıstıyorum nereden bulabılırım... hiç aramadım dahaama bı fıkır sorayım dedım sıze... bıtek CA ya baktık orda da yoktu
Ah ben sakarım .çıkarım topun üstüne tepetaklak dönerim artık.Plates topum var bu agrılar oldumu bıraz onun ustunde saaalnıyorum gecıyor gıbı oluyor
Maşallah Canım Haftasına Göre Kilosu Çok İyi İnş. Benim Prensesde Kg Almıştır.hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı.umarım dönerrr. :)
bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
ben ozellıkle belırteyım son 2haftadır hemen hergun patates yedım ve 1 aydır hep soluma yattım..kesınlıkle fark edıyor bence..bıde hergun ayva yedım ..Maşallah Canım Haftasına Göre Kilosu Çok İyi İnş. Benim Prensesde Kg Almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?