- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Maşallah Canım Bende Şimdi 26+1 deyim 29 Haftada Gidiyim Diyorum Kontrolle Eğer Kg Az Gelirse Senin Takdiği Uygularımben ozellıkle belırteyım son 2haftadır hemen hergun patates yedım ve 1 aydır hep soluma yattım..kesınlıkle fark edıyor bence..bıde hergun ayva yedım ..
ay sukur ben havalar soğumadan hepsını yıkayıp utuledım dolabımıza yerlestırdım..sımdı bana sadece ordan alıp çantasına koymak kaldı..su günler oyle ağrılı ve yorgun gecıyorkı evımı bıle zor bela temızlıyorum ıyıkı sımdıye bırakmamışım..selam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)
Bende Yapmak İstiyorum Ama Herkes Erken Yapma,Tozlanır, 2 Ayda Yine Kirlenir Diyo Öyle Söyleyince Yapasımda Gelmiyo.selam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)
Bende Yapmak İstiyorum Ama Herkes Erken Yapma,Tozlanır, 2 Ayda Yine Kirlenir Diyo Öyle Söyleyince Yapasımda Gelmiyo.
Maşallah canm ben de patates Yicem o zaman :)ben ozellıkle belırteyım son 2haftadır hemen hergun patates yedım ve 1 aydır hep soluma yattım..kesınlıkle fark edıyor bence..bıde hergun ayva yedım ..
Masallah senin pipiliye kocam olmus minnos:)hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı.umarım dönerrr. :)
bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Ben de yıkadım ütüledim inanılmaz Yük kalktı üzerimden sana da kolay gelsin :) hastaneye orta boy çekçek bavul ile gitmeyi düşünüyorum bi gün için küçük bavul almaya değer mi bilemedim sen be yapacaksın cnmselam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)
hepsinin ölçü olarak farkı var renk olarak bilmiyorum amaben de baby tech düşünüyorum 70'e 130 ölçülerinde. ama şöyle bi sorun var beyaz kelebekler, vezir, park, kral modellerinin hepsi aynı gibi geliyor bana. internet sitelerinden inceleyip duruyorum fotolarını bi fark göremiyorum.
bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi??
Benimde 2 ay oldu yaptıralıbilmem ki 2 ay önce bakmıştı bi de bu haftasonu bakcakmış. sağlık ocağı da kanıma baktı. 11 çıkmış sınırdaymışım.
Ay hadi darısı başıma. Bizim randevu da 18:45 de, iyi haberlerine çok sevindim canımhamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı.umarım dönerrr. :)
bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Maşallah Canım Senle Aynıyız Bizim Kızında Kilosu O Civardadır O Zamandoktordan geldik 26+1 , 850 gr olmuş oğlumuz ölçümlerde haftasına göre uyumlu cıktı yine her doktor kontrolunde oldugu gibi hareketli değildi yarın 3 boyutluya gireceğiz doktorumuz girmeden önce meyve suyu iç dedi aslında gün içinde pek hareketli ama nedense doktora girince hiç hareket ollmuyor ...
dönüşte tetenozun 2. dozunu oldum bebişin kalp atışını dinledik
baya yorucu bi gündü biraz dinlenip yemek yapacağım
bende hiç başlamadım bir kaç bir şey aldım halada beklemedeyim çok mu geç kaldım acaba bir çantam bile yok. çantanızı hazırladınız mı acaba? çok doldurmaya gerek varmı ne koymak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?