Ben de 6-7 kilo aldim toplamda3 kilo son haliyle
canım sen yıka utule kaldır dolabına..ustunedebı carsaf ort kenarları sıkıştır nıye tozlansın..Bende Yapmak İstiyorum Ama Herkes Erken Yapma,Tozlanır, 2 Ayda Yine Kirlenir Diyo Öyle Söyleyince Yapasımda Gelmiyo.
kesınlıkle katılıyorum sonra acıdan ağrıdan hevesın olsabıle yapamıyosun.. :)ben yıkadım, ütüledim hurca koydum :) Hevesliyken yapmak lazım :)
bence tam kararBende yikicam peteklerin ustuune atarim artik hepsini bir gunde kurur heralde bende bu ay sonuna kadr herseyi bitiririm
Temizlio icinde ocagin ikk haftasi kadin alirim halilarida yikamaya veririm diye dusunuyorum erken olmaz heralde dimi
canım yanında bır etek yemenı gotur yeter..hemen heryer abdest almaya musayıt ne yap ne et ama ımkan varken kaza etme..merhaba canlar merhaba tatlılar
ben bugün ayrı bi mutluyum nedeni yok ama
birazdan evden çıkıcam
akşama pilates var
tekrar diyorum imkanı olan gitsin bel sırt ağrılarına o kadar iyi geliyorki anlatamam size
ben ağlayarak uzanıyordum şimdi ara verince oluyor sadece :)
Birde kapalı olmayıp 5 vakit namaz kılanınız var mı ? çok şükür ben de başladım bir hafta oldu
ama açığım , ikindiyi kıldım ama akşam ezanında dışarda olucam
e vakti çıkıcak ben spordan çıkana kadar , kazaya bırakmakta çok üzüyor beni
ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı ?
bizde aldık herşeyi ama hazırlamadım daha dün de eşim diyor hazırla artıkk malum ben birde ocak annesi olucam , orda doğum yapan bile oldu. ama üşeniyorum açıkçası :S
Dimii Doğru Diyosun Çalışıyorum Zaten Hafta Sonları Azar Azar Yapmaya Başlamak Lazım. Beşiğin Uyku Setinden Başlıyım Ben, Sonra Battaniyeler, Kıyafetler Falanben yıkadım, ütüledim hurca koydum :) Hevesliyken yapmak lazım :)
senle aramızda cok fazla gun yok..aksamı beklemekte zor neyse bıran evvel aksam olsun sende hayırlı havadislerle gel ınsaallahAy hadi darısı başıma. Bizim randevu da 18:45 de, iyi haberlerine çok sevindim canım
Maşallah Canım Senle Aynıyız Bizim Kızında Kilosu O Civardadır O ZamanEn Son 24+5 Haftalıkken Gitmişdim Kontrolle
merhaba canlar merhaba tatlılar
ben bugün ayrı bi mutluyum nedeni yok ama
birazdan evden çıkıcam
akşama pilates var
tekrar diyorum imkanı olan gitsin bel sırt ağrılarına o kadar iyi geliyorki anlatamam size
ben ağlayarak uzanıyordum şimdi ara verince oluyor sadece :)
Birde kapalı olmayıp 5 vakit namaz kılanınız var mı ? çok şükür ben de başladım bir hafta oldu
ama açığım , ikindiyi kıldım ama akşam ezanında dışarda olucam
e vakti çıkıcak ben spordan çıkana kadar , kazaya bırakmakta çok üzüyor beni
ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı ?
ılk cocugum kız olduğu ıcın bılıyorum kızlar erkekler kadar cok kılo almıyorlar genelde..mesela kızımın usg kâğıtlarını hala saklarım ben oglanınkıyle karşılaştırıyorum arada en basından berıdır hep fark var..oğlan hep onde..Maşallah Canım Senle Aynıyız Bizim Kızında Kilosu O Civardadır O ZamanEn Son 24+5 Haftalıkken Gitmişdim Kontrolle
hemen hemen aynıdır biraz eksik biraz fazla olabilir onada cok takılmamak lazım
senin hemoroid ne oldu krem fayda ettimi?
benim ki geçmedi doktora söyledim geçmez ama yinede proctolog yazayım dedim
Immm Doğru Olabilir Çünkü İş Yerinde Bir Arkadaş Var Benden 1 Hafta Geride Ama Bebek 2 Hafta Öndeymiş 1050 Grmış. Demekki Erkekler Daha Gelişken Oluyoılk cocugum kız olduğu ıcın bılıyorum kızlar erkekler kadar cok kılo almıyorlar genelde..mesela kızımın usg kâğıtlarını hala saklarım ben oglanınkıyle karşılaştırıyorum arada en basından berıdır hep fark var..oğlan hep onde..
bu arada benım 3yasındakı kızım elını karnıma koymus oglummm oglummm dıye sevıyor,ben babasına kızın yanında yapma kıskançlık duygusu gelmesın dedıkce tam tersıne oda esımgıbı sevmeye başladı kardesını,,pek bır hoşuma gıttı :)
bnm bebis de basi yukarda duruyor daha dönerler ama di mihamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı.umarım dönerrr. :)
bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Onu Almak İçin Çok Erken Değilmi Canım.kızlar mama sandalyesi olarak arkadaşlarımın çoğu şu ikeanınkini öneriyorlar. hem ucuz hem hafif. boşuna çok para vermeyin dediler.
E bebekteki hem beşik hem mama sandalyesi ürün nasıl sizce?kızlar mama sandalyesi olarak arkadaşlarımın çoğu şu ikeanınkini öneriyorlar. hem ucuz hem hafif. boşuna çok para vermeyin dediler.
Beşik olarak kullanılanıda var.e bebekte.kullanışlı olur mu diye düşünüyorum ben de.Onu Almak İçin Çok Erken Değilmi Canım.
ya sorma bende o erkek bebek bekleyenlerle kendımı kıyas ettım hatırlıyorum tam 7 aylıktık dr kızın cıtı pıtı bır kız olacak kılosu şu demistı..ben dr dan çıkar çıkmaz bı başladım ağlamaya bu çocuk nıye kcuuk kaldı dıye esım zorbela sakınlestırmıstı :) gel gelelim kızım hıcte kucuk falan doğmadı tastamam 3300 gr 53 cmdı..gelısımı persentılde (bebek gelısım grafıgınde)hep en yüksek sevıyedeydı.. boyuda kılosuda suan akranlarından onde halen..Immm Doğru Olabilir Çünkü İş Yerinde Bir Arkadaş Var Benden 1 Hafta Geride Ama Bebek 2 Hafta Öndeymiş 1050 Grmış. Demekki Erkekler Daha Gelişken OluyoOlsun Benim Kızımda Çıtı Pıtı Bişey Olur
kesınlıkle doğru demısler..kızımaalmamıstım gerek yok dıye ama ne kadar gerek olduğunu cok sonra farkettım..bende Mevlam nasıp eder o gunlerı görürsek ıkeanınkını alıcam ınsaalahkızlar mama sandalyesi olarak arkadaşlarımın çoğu şu ikeanınkini öneriyorlar. hem ucuz hem hafif. boşuna çok para vermeyin dediler.
bnm yavrus da dr de hareketsiz ama gün içinde dans ediyor karnımin içinde hatta bzn canımi yakacak derecede sert vuruşlari oluyor :) dr sordu hareketlerini hissediyor musun diye hem de nasıl dedim :)doktordan geldik 26+1 , 850 gr olmuş oğlumuz ölçümlerde haftasına göre uyumlu cıktı yine her doktor kontrolunde oldugu gibi hareketli değildi yarın 3 boyutluya gireceğiz doktorumuz girmeden önce meyve suyu iç dedi aslında gün içinde pek hareketli ama nedense doktora girince hiç hareket ollmuyor ...
dönüşte tetenozun 2. dozunu oldum bebişin kalp atışını dinledik
baya yorucu bi gündü biraz dinlenip yemek yapacağım
canım bırheves bebek arabası puset mama sandalyesı gıbı seylerı en kalıtelılerınden ve guzellerınden almaya çalışıyoruz yalnız su detayı unutuyoruz..bır cok bebek bılıyorum kesınlıkle mama sandalyesınde oturmayanE bebekteki hem beşik hem mama sandalyesi ürün nasıl sizce?
8.ayda dondu kızım sıddetlı agrı cektım butun gun esım sehır dışındaydı dr ada gıdememıstım bıldıgın doğum sancısı gıbı..ertesı gun korkuyla dr a gıttıgımde bu aralar sıddetlı ağrın olmuş senın dedı nerden bıldınız dedım..bebegın doğum pozisyonuna gırmış bas assagıda duruyor dedı..bnm bebis de basi yukarda duruyor daha dönerler ama di mi
Bbenim kizda gecen kontrolumuzde doktor ultrasonu koydu karnima basladi tekmelemeye doktorda dur kiz bi bakim sana diyo dedim incelenmek hosuna gitmiyo :)bnm yavrus da dr de hareketsiz ama gün içinde dans ediyor karnımin içinde hatta bzn canımi yakacak derecede sert vuruşlari oluyor :) dr sordu hareketlerini hissediyor musun diye hem de nasıl dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?