2015 Şubat Anneleri

Ben iç zıbın dış zıbın olayını anlamadım. Zıbın bir tane olmuyor mu? Atlet gibi zıbını giydirip üzerine alt üst takım giydirmeyecek miyiz?

annem iç-dış olarak aldırdı. iç olan daha tül gibi ince dış olan biraz daha kalın onun üzerine alt-üst takım dedi.

gecen gun ocak annesi dogum yapınca panikledim ben brz..bnm aldıgım hersey ank da burda basıma bişi gelse ne yapcam diye..alıp hazır olmakta fayda var
Ben bugun cok agrim oldugu icin panik moddayim mesela.henuz sadece paek yatsgi var cunku.ank da ailen mi var?

Canım siz Ankara'dan alışveriş yaptınız di mi? Ben de başlıyayım diyorum da nerelere gittiniz nereden başlayayım?

ben de ankara'dayım.
acity'de kanz'ın mağazası 20sinde kapanıyormuş (daha doğrusu sadece mobilya-yatak-nevresim vs. döneceklermiş o mağaza için) stokları bitiriyorlardı.
internette 119 tl olan organik hastane çıkışını 40 tl ye aldım:)
sebamed'in ve avent'in ürünleri %35 indirimliydi
şimdi ne kadar kalmıştır ellerinde bilmiyorum 2 buçuk hafta oldu ben alalı.

etlik'de gata'nın yukarısında civil var çok uygun ve güzel ürünleri.

beşiğini de babymall'dan aldık; gimarttaki ve dorumdaki ebebek de güzel; arzum'un kulaktan-alından ateş ölçeri indirimliydi geçen hafta onu aldım.

bir de ankamall c&a çocuk orası da güzel de çok kapsamlı değil ama çırçıtlı badi ve havlusunu aldım oradan.

Ben bugun cok agrim oldugu icin panik moddayim mesela.henuz sadece paek yatsgi var cunku.ank da ailen mi var?
evet canım ailem ank da ben de alısverişi ordan yapıp herseyi anneme bıraktım yıkayıp ütülücek yerlestircek dogum orda olcak diye ama bi dahaki gidişime en azından hastane cantamı hazır edip bagajda bulundurayım diyorum nerde olursam olayım canta bnmle olsun

Kızlar benim bebeğim sola yatınca çok oynuyor, uyutmuyor mecbur sağa dönüyorum sizinde öyle mi?
canım benim oğluşumda sola yatınca kasıklarıma tam yan bel boşluklarıma tepikler atıyordu çok çok sağa dönünce de sola göre az atıyordu. Bazen hem sağda hem solda çok atıyor. İlk zmnlar bn sola yatınca tepiklerdi çok mu rahtsz ediyorum die sağa dönerdim bu kezde oradan tepiklerdi dedim bu sıpa benle oyun oynuyor artık sola yatıyorum kolum fln uyuşmaz ağrımazsa sağa dönmüyorum çünkü dönsem de vuracağı varsa vuruyor

Ben de Sırt üstü uzanınca cok vuruyo

Ben iç zıbın dış zıbın olayını anlamadım. Zıbın bir tane olmuyor mu? Atlet gibi zıbını giydirip üzerine alt üst takım giydirmeyecek miyiz?
İçi biraz önce resimdeki gibi dışıda aynı şekilde çıtçıtlı ve daha kalın.almaya başlayınca zaten takım olarak da satılıyor

Karnım son 2 gün içinde 2 katına çıktı galiba :/ sizde de durup durup aniden fırlıyor mu?

Karnım son 2 gün içinde 2 katına çıktı galiba :/ sizde de durup durup aniden fırlıyor mu?
aynı seyı bende duşundum bugun..ınanılası gıbı degıl ama daha 2 hafta once sohbette aaa sen hamılemıydın bız farketmedık dedıler..bırkac gun öncede sen göbeğe yıyosun baya baya dedıler..başka yerleım kılo almadı ama göbek 9 ay modunda daha sımdıden

Bi anda büyüdük biz de, oo göbek yapmışsın laflarını duymaya başladım ben de

iparkatre cimcimesultan @esoba ve unuttugum kim varsavcicileriniz hayırlı olsun saglikla kullanmak nasip olur inşallah; )

S Sond rahatszmissin bugun geçmiş olsun biraz daha iyice misin?

fyz35 yinr başladı ishal mikrobik bisey mi yasiyon acaba cok gecmis olsun dikkat et aman

Melike hayirdir sen.niye gidiyorsun dra bir sıkıntı yok inşallah

ersagi soran olmus bir dönem cok arastrdim yuzde yüz doğal degil kesin kimyasal içeriyor illa doğal urun arıyorum diyene tavsiye etmiyorum. Moms green dogallikta daha iyi guvenilir ams konsantre oldugu icin kisa sureli mali olarak kulfetli leke cikarcisi disinda iyiydi urunleri ama kimyasallrla alistgimiz o akca pakca kokuli temizlik olayini unutun dogal urunlerde o kadar randiman olmuyor kimyasal icermedgi için

bubchen sampuani tavsiye ediliyor ama bakim ürünleri konusunda sonradan olumsuz bir iki madde icerdgne dair yorumlar da okumustum bilmiyorum acikcasi tam arastrmk lazim

valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
Haha : ) olabilir valla 30 dağ sherad vardi bi bakiver canim kilo verdiriyordu baya. Dediğin gibi ip atlamada hemen etki ediyor ah bi gelse o günler hayirlisiyla :)

gecen gun ocak annesi dogum yapınca panikledim ben brz..bnm aldıgım hersey ank da burda basıma bişi gelse ne yapcam diye..alıp hazır olmakta fayda var

Senin 37 Ocak'ın ilk haftası oluyor di mi? Yılbaşında buraya gelsen birdaha da gitmesen kaç gün oluyor acaba?

Su ic gömlek gibi olan zıbınlar bence kullanisli olmuyo kış bebeklerinde. Dis icin olan bir derece belki de ic kismi illa ki kayiyor beli sarsan da kucaklrken falan illa kayip acilabiliyor. Citcitli badiler bu anlamda daha iyi tek parça bezi de destekliyor ama onların giydirmesi zor gelir derseniz hem alttan hem de o ic zibin gibi yandan citcitli olan yenidogan badileri vardi onlar ilk ay bebisler minicikken daha kullanışlı oluyor cekinen anneler icin. Sevi bebede cok vardi bir dönem bir de forum istanbuldaki smyke magazasinda

Canım söylediğin yerler bana çok uzak. Taksiyle oraya gelsem geri dönsem zaten yüz yüzelli lira yazar. Eşim çok yoğun o da getiremez. Oradaki indirimleri taksiyeye veririm. Ben yine yakın biryerlere bakıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…