- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Hoş bebekleri hiç süngerle lifle yıkadıklarını görmedim. Öyle ellerine alıp sürüyorlar şampuanı. Ohh mis mis kokusu geldi burnuma.
Ayyy o daha güzel :) oda var bende ama eşim beğenmiyo pekBenimki trakya
Ben iç zıbın dış zıbın olayını anlamadım. Zıbın bir tane olmuyor mu? Atlet gibi zıbını giydirip üzerine alt üst takım giydirmeyecek miyiz?
Ayyy o daha güzel :) oda var bende ama eşim beğenmiyo pek
annem iç-dış olarak aldırdı. iç olan daha tül gibi ince dış olan biraz daha kalın onun üzerine alt-üst takım dedi.
Ben bugun cok agrim oldugu icin panik moddayim mesela.henuz sadece paek yatsgi var cunku.ank da ailen mi var?gecen gun ocak annesi dogum yapınca panikledim ben brz..bnm aldıgım hersey ank da burda basıma bişi gelse ne yapcam diye..alıp hazır olmakta fayda var
Canım siz Ankara'dan alışveriş yaptınız di mi? Ben de başlıyayım diyorum da nerelere gittiniz nereden başlayayım?
evet canım ailem ank da ben de alısverişi ordan yapıp herseyi anneme bıraktım yıkayıp ütülücek yerlestircek dogum orda olcak diye ama bi dahaki gidişime en azından hastane cantamı hazır edip bagajda bulundurayım diyorum nerde olursam olayım canta bnmle olsunBen bugun cok agrim oldugu icin panik moddayim mesela.henuz sadece paek yatsgi var cunku.ank da ailen mi var?
canım benim oğluşumda sola yatınca kasıklarıma tam yan bel boşluklarıma tepikler atıyordu çok çok sağa dönünce de sola göre az atıyordu. Bazen hem sağda hem solda çok atıyor. İlk zmnlar bn sola yatınca tepiklerdi çok mu rahtsz ediyorum die sağa dönerdim bu kezde oradan tepiklerdi dedim bu sıpa benle oyun oynuyor artık sola yatıyorum kolum fln uyuşmaz ağrımazsa sağa dönmüyorum çünkü dönsem de vuracağı varsa vuruyorKızlar benim bebeğim sola yatınca çok oynuyor, uyutmuyor mecbur sağa dönüyorum sizinde öyle mi?
Ben de Sırt üstü uzanınca cok vuruyocanım benim oğluşumda sola yatınca kasıklarıma tam yan bel boşluklarıma tepikler atıyordu çok çok sağa dönünce de sola göre az atıyordu. Bazen hem sağda hem solda çok atıyor. İlk zmnlar bn sola yatınca tepiklerdi çok mu rahtsz ediyorum die sağa dönerdim bu kezde oradan tepiklerdi dedim bu sıpa benle oyun oynuyor artık sola yatıyorum kolum fln uyuşmaz ağrımazsa sağa dönmüyorum çünkü dönsem de vuracağı varsa vuruyor
İçi biraz önce resimdeki gibi dışıda aynı şekilde çıtçıtlı ve daha kalın.almaya başlayınca zaten takım olarak da satılıyorBen iç zıbın dış zıbın olayını anlamadım. Zıbın bir tane olmuyor mu? Atlet gibi zıbını giydirip üzerine alt üst takım giydirmeyecek miyiz?
aynı seyı bende duşundum bugun..ınanılası gıbı degıl ama daha 2 hafta once sohbette aaa sen hamılemıydın bız farketmedık dedıler..bırkac gun öncede sen göbeğe yıyosun baya baya dedıler..başka yerleım kılo almadı ama göbek 9 ay modunda daha sımdıdenKarnım son 2 gün içinde 2 katına çıktı galiba :/ sizde de durup durup aniden fırlıyor mu?
hepsınde bagcık olmayabılıyor sorun degıl yanları bıhaylı genıs ustuste kapatıyorsun açılmıyor altına alt pıjamada gıyınceyan tarafında olması lazım
Bi anda büyüdük biz de, oo göbek yapmışsın laflarını duymaya başladım ben deaynı seyı bende duşundum bugun..ınanılası gıbı degıl ama daha 2 hafta once sohbette aaa sen hamılemıydın bız farketmedık dedıler..bırkac gun öncede sen göbeğe yıyosun baya baya dedıler..başka yerleım kılo almadı ama göbek 9 ay modunda daha sımdıden
Haha : ) olabilir valla 30 dağ sherad vardi bi bakiver canim kilo verdiriyordu baya. Dediğin gibi ip atlamada hemen etki ediyor ah bi gelse o günler hayirlisiyla :)valla spor da yapsam ben kilo veremiyorum : (
ip atlamaya karar vermiştim o sıra hamile kaldım. Allah da benim kilo vermemi istemiyor sanırım : )
gecen gun ocak annesi dogum yapınca panikledim ben brz..bnm aldıgım hersey ank da burda basıma bişi gelse ne yapcam diye..alıp hazır olmakta fayda var
ben de ankara'dayım.
acity'de kanz'ın mağazası 20sinde kapanıyormuş (daha doğrusu sadece mobilya-yatak-nevresim vs. döneceklermiş o mağaza için) stokları bitiriyorlardı.
internette 119 tl olan organik hastane çıkışını 40 tl ye aldım:)
sebamed'in ve avent'in ürünleri %35 indirimliydi
şimdi ne kadar kalmıştır ellerinde bilmiyorum 2 buçuk hafta oldu ben alalı.
etlik'de gata'nın yukarısında civil var çok uygun ve güzel ürünleri.
beşiğini de babymall'dan aldık; gimarttaki ve dorumdaki ebebek de güzel; arzum'un kulaktan-alından ateş ölçeri indirimliydi geçen hafta onu aldım.
bir de ankamall c&a çocuk orası da güzel de çok kapsamlı değil ama çırçıtlı badi ve havlusunu aldım oradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?