2015 Şubat Anneleri

Genelde sabahları tatlı yemeyin derler vücudun toleransı düşüyormuş güya. Ama italyada kahvaltıda tuzlu bişey bulamazsınız hepsi şekerli çikolatalı şeyler.

bu liste ilac ilaç gibi geldi kiyaslayacagim kendimkiyle. On onbes takım yazıyor millet ben çok mu cimri davranıyorum diye tedirgindim sanki bu liste bnmkine yakın

gözünü çıkarmamak lazım zaten bir sürü gelen olacak hiç giyilmeden küçük kalanlar olacak
şimdilik bunlarla idare ederim baktım yetmiyor zor değilya çıkar alırım hemen 1 saatimi almaz :)

tuzu tamamen kes canım ayaklarını yukarda tut fırsat buldukça evdeyken de ılık suya tuz ekle ayaklarını içine sok

Kafami karistiran bisey var bu ara düşük tansiyon sorunum var o yüzden de tuzlu ye dediler he öyle aman aman tuz tukettgm de yok ama düşük tansiyon ile ödem durumu tezat degil mi kafama takiliyor.surekli bitkinim bas agrim oluyor yoğunluklu baldirlarim odemden hep ağrıyor bas donmesi sersemlik yasiyorm zaman zaman tokken bile.bütün tepkiler birbrne karsti düşük tansiyon ve yüksek tansiyon ile

Zaten İstanbul'daki ürünler orda da vardır. Inşallah bu sefer hava çok güzel olur

var evet insallah icime sinerek hallederiz. Hava durumuna bakmadan gitmem zaten

ay herkes karnın aşağı inmiş diyor yaaa
stres yaptım
kaç aylık diye soruyorlar artık 8 e girdim diyorum
2 gün sonra 28 haftalık olacağım ama

Ayakta kalınca oluyor. Otursan da bacaklar sallanıyor ya yine oluyor. Bacakları yukarı dikip yatmak lazım en azından uzanmak lazım bence.

Domateste var kırmızı kapya biber de var içinde. Hiç yaparken yanında bulunmadım ama şu kadar kilo aldım tarhana için diyodu anneme. Ordan biliyorum

Büyük olasılıkla benim annem de Trakya yapıyor. Eskişehir'li aslında. Domates girince ben pek sevmediğime karar verdim hoş ilk aylarda tarhanaaaa diye geziyodum annem gecen yıldan kalanları vermişti bir çırpıda yemiştim ama sonradan bu yılı yapınca da yollamış babamla ama bu sefer yiyemedim sanırım domatesten diye düşünüyorum. Ya da aşerme bitmiştir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…