ablam mothercarein banyo sungeri cok guzel dedi ondan aldık biz yumusacık oluyormus
bunları iç-dış alıyoruz 2 takım=4 tane oluyor.
ben şimdilik 2 takım aldım elimde olsun diye; ama 6'lı satılıyormuş annem öyle alacakmış çarşıya çıktığında; normalde 6 takım yeterli olur ama...
Hoş bebekleri hiç süngerle lifle yıkadıklarını görmedim. Öyle ellerine alıp sürüyorlar şampuanı. Ohh mis mis kokusu geldi burnuma.ben anneme sordum o sünger olayını ağız mendillerimi falan o hazırlayacak onlardan yaparız onu kullanırsın sağlıklı dedi bana :)
ben de kolay kolay hayır diyemiyorum..gecen gun kontrole gittiğim hastanenin hemsiresi ptesi size randevu almadan gelsem sorun olur mu dedi yok dedim sonra ordan kayıt yapan 2 kız da biz de gelebilir miyiz dediler.. hayır diyemedim yine..ptesi cok yogun oluyoruz biz zaten aradan 3 kişi de onlar geldi deli gibi yoruldum..eşim de ee niye ptesi yogun oluyoruz baska gun gelin demiyorsun diyor..haklı ama diyemiyorum işte ne biliim sanki hayır dersem kabalık olcak gibi geliyor ama bzn hayır demek de gerek
Geçmiş olsun ya , senin hep Neşeli olman lazım sanki ole alıştırdın bizi tatlımm bnmEve geldim yatıyorum hala halsizim midem berbat.
bizim büyüklerde lif sünger vs kullanmaz pamuklu yemenilerden sırtına bacaklarına sürerlerHoş bebekleri hiç süngerle lifle yıkadıklarını görmedim. Öyle ellerine alıp sürüyorlar şampuanı. Ohh mis mis kokusu geldi burnuma.
Nasıl hayvan ya? şu denizlerdeki sünger mi!? Cok cahilim daa hiç öyle düşünmemiştim. Lif çok aslında bizimkiler örgü örnek için fırsat bekliyor.öperim bir. Tane pamuklu
ablam etlikte oturuyor canım orda bi bebe magazasına girdik hersey vardı zaten tüm kıyafet alısverişini ordan yaptık..sen buyuk ihtimal avmlerden yaparsın e bebekte guzel hastane cıkıs setleri var hatta hersey var sana yakın bi e bebek varsa ordan baslayabilirsin alısverişine bi de ankdan ist e dönerken baby mall diye bi yer gördüm internet sitesi de var bi gün oraya da gidebilirsin cok buyuk bi yerCanım siz Ankara'dan alışveriş yaptınız di mi? Ben de başlıyayım diyorum da nerelere gittiniz nereden başlayayım?
evet kesinlikle biz yandık bebişler yanmasın :)Ah evet aynıyız iştebizi ailemiz böyle büyütmüş. Artık biz de öğrenelim ki bebişler de hayır diyebilsin di mi :)
Hoş bebekleri hiç süngerle lifle yıkadıklarını görmedim. Öyle ellerine alıp sürüyorlar şampuanı. Ohh mis mis kokusu geldi burnuma.
evet benim aldıgımda iç-dış 4 tane oluyor ama yetersiz gibi geldi 6lı dediğin eldiveni şapkasıyla mı 6 lı takım
ablam etlikte oturuyor canım orda bi bebe magazasına girdik hersey vardı zaten tüm kıyafet alısverişini ordan yaptık..sen buyuk ihtimal avmlerden yaparsın e bebekte guzel hastane cıkıs setleri var hatta hersey var sana yakın bi e bebek varsa ordan baslayabilirsin alısverişine bi de ankdan ist e dönerken baby mall diye bi yer gördüm internet sitesi de var bi gün oraya da gidebilirsin cok buyuk bi yer
yok canım 6lı paket halinde satılıyormuş yani 6 tane iç-6 tane dış zıbın alacak.
toplamda 8 takım olacak. iç-dış halinde 16 tane
ben de tek basıma ne alacağımı nerden baslayacağımı bilemedim bi türlü ablamla bi çıktık herseyi aldık o gun..bi baslayınca gerisi geliyor zaten..elinde bi liste olsun gir magazaya 1 günlük iş aslında gözünde büyütme cok zevkli :)Evet baby mall I duydum orası bize uzak ama bir sorayım gidebilirsek oraya gideriz. Dr un muayenehanesine yakın bir e-bebek mağazası buldum bakalım oraya giderim inşallah. Bugün markette bebek battaniyesi vardı çok güzeldi alamadım yaw. Biryerden başlıyayım artık inşallah
bu arada az sonra fox da senin hikayen diye bi film baslıcak ben daha önce izlemiştim tavsiye ederim :) bebek bekleyen bi çiftin hikayesi ama sonu duygusal brz
ben de tek basıma ne alacağımı nerden baslayacağımı bilemedim bi türlü ablamla bi çıktık herseyi aldık o gun..bi baslayınca gerisi geliyor zaten..elinde bi liste olsun gir magazaya 1 günlük iş aslında gözünde büyütme cok zevkli :)
olur tabiki canım hadi bakalım bekliyoruz listeni :)O zaman listemi hazırlayayım buraya yazarım eksiği fazlasını değerlendiririz olur mu? Sonra gider alırım inşallah
gecen gun ocak annesi dogum yapınca panikledim ben brz..bnm aldıgım hersey ank da burda basıma bişi gelse ne yapcam diye..alıp hazır olmakta fayda varGözümde büyütmüyorum korkuyorum aslında. Belki en azından çanta için gerekenleri alırım önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?