2015 Şubat Anneleri

bilmiyorum deneyımlı sızsınız. sız ne dersenız bız onu yapıyoruz. :)
duydum da kullanmadim hiç canim valla, bu konuda deneyimim yok maalesef
bezle kim ugraassack, selini salyasini peçeteyle sileriz, kustumuda zaten ustunu degistirmek lazim silmeyle olacak is deil,
tam ne ise yariyor bilenler soylese bari

mattika biliyodur belki : )

Selüloz mu iyi pamuk mu iyi hadi bakalım bir de bunu araştırayım.
him seluloz peçete oluyor tahminimce
arastir bakalim bizede haber et
yaws siz simdi boyle herseyi arastirip sorusturunca kendimi çok ilgisiz gordum ben , bu sorularin hiç birini sormamistim ben kendime
simdi her sekilde buyyup giidyolar diycem olmaz oyle, en iyisi dogru olani ogrenmek
siz ogrenin bende sizden faydalanayim en iyisi .. : )

Kremi bol süreyim o zaman :) çatlamasın memişler. Süt hormonu dedin ya erken dopum olmaz değil mi ?
olmaz korkma..7.ay belırtılerınde buda var zaten..ılk kızımdada 7 ayımda gelmeye başlamıştı..sadece gogus uçlarına elleme ve uyarma yeterlı..kasılmaları başlatma etkısı varmıs

selamlar kızlar bu seferde kuzumun hastalıgıyla ugraştık allah yavrularımıza saglık versın cocugun hasta olması resmen hayatı durduruyor.
mattıka cnm basın saolsun allah gerıde kalanlara sabır versın...
kızlar agda nıye sakıncalıymıs ben kızımdada dogumdan bı oncekı gune kadar duzenlı gıttım. bundada hatta dun gıttım komple tertemız cıktım... cook rahat yıllardır agdaya gıderım onceden jılet tecrubemde var ama bıda yok anacım...
bebegın donup donmemesını bukadar takmayın nolur stres yapmayın komsum var gunu gectı bebek hala ters bu guduyo dr gerı gonderıyo son raddeye kadar donebılır dıyerekten... hayırlısı..
havlu konusundada tulbent hem sıze hem bebıse kolaylık olur kızım atopık dermatıttı cok haassas bır cıldı vardı hangı havlu olursa olsun tahrıs ederdı ama tulbent hemen suyu alır gıydırrkende cıkarırsınız onurahatca gıyer bebegınız

sımdı sıze sasırcanız bısey dıyımmı kucuk bebegı gıydırmek daha kolay cunku hareketlenıp eller kollar durmayınca resmen savas alanına donucek ev kucuk bebek kolaycacık gıydırılıyo sıkmayın kendınızı..
gobek bagı dusene kadar zıbın gıydırdım ben sonra cıtcıtlı body cok rahat oluyo..
amannn herkes bısekılde tecrube edecek nasılsa ama ınsallah herkes mutlulukla saglıkla edınsın..

salya sümük kusmuk işte ağzını silmek için.

doğrusu seninki takma kafana. biz hayatta sadece bizim çocuğumuz oluyormuş gıbı davranıyoruz. bızımkıler pembe s.... hatta.

oncesini okumadim ama bi hastanede yeni dogan unitesi olmasi aranilacak ilk ozellik diye biliyorum ben,insalalh gerek olmaz tabi ..

ben iki dogum yaptim,ikisindede dr mudahalesi olmadi, çok tecrubeli iki ebe yardim etti sadece ( yaslari baya vardi o yuzden tecrubeli diyorum onlar butun gun bu isi yapiyor )
su an kontrole hastanye gidiyorum , sali gunu gittim genç bi dr hanim vardi ( uni hastanesine gidiyorum burda basla hastane yok, ozel klinikler var onun disinda ) buyuk ihtimalle mezun olali fazla olmadi,ama 6 si tip 6 si uzmanlik en 12 yil okumustur ..
sonuçta doguma kadar her ay beni takip edicek , dogum sancim gelince gorevde hangi ebe varsa o dogumume girecek, sorun olursa yine o anda hangi dr gorevdeyse o bakicak bebege ve bana ..

uni ahstanesi olunca tabiki prof u da var orda ama ben hiç dusunmedim gitmeyi ona, aklima gelmedi valla : )
uzun lafin kisasi evine yakin olan ahstane uygun duruyor ama yinede sen bilirisn tabi

yok yokkk ben kesin ilgisiz bi anne adayiyim .. , ben bu kadar ince dusunsem kafayi yerim kesin : )

Babam yeşilyurtlu, babannem şahane yapar. Dediğin gibi küçükkenden alışık olmayınca beğenmiyo insanlar. Ben bayılıyorum şahsen

Evet öyle yaa bir de sesli düşünüyor neden dönmedi acaba plesentadan mı falan dedi aklımda sürekli ol var şimdi. Hayır ben şu durumdan memnunum aslında. Allahım hayır etsin inşallah.

Benim doktorum da felaket tellalı. acaba aynı doktor mu Sen istanbulda mıydın? Benimki bakırköyde.

Ben

her gün yumurta yiyordum aksatmadan, alerji yaptı duramıyordum kaşıntıdan şimdi gün aşırı yiyorum iyiyim , belki besin değeri kuvvetli bir gıda yediysen sen de o yapmış olabilir

sanmam gıda alerjisi gibi değil, şimdi geçti mesela , öğleye doğru başladıydı , ucu mu büyüdü naptı

ayybend e hıc dusunemıyorum azarlandığımı falan.. Allah kotu ınsanların degıl merhametlılerın elıne dusursun..
Bugün kontrole gittim 2 kez boynuna dolanmış salak gibi ne düşüneceğimi bilmiyorum 28+4üm.
canım dr.KAAN KOCATEPE nın sıtesınde bu konuyla alakalı vıdeolar var. ıcerdekı alan fazlasıyla genıs olduğu ıcın dogumakadar defalarca kez kordon dolanabılır hatta dugum bıle atabılır dıyordu kaan bey..cok nadır durumlarda bebek beslenemez yada hayatı resk altına gırer dıyor..kendı dolar kendı çözer dıyor...yanı senınkı kendılıgınden cıkabılır bebek beslendıgı hayatı bır rısk olmadığı halde uzme kendını bırdeo kordon un ıcınde kı damarlar cok güçlüymüş Allah tarafından..
her anne adayı kendını oyle sanıyor aslında takı helede norml doğumu yapabıldıysen(sancısı ağrısı sonrası derken)aslında ne kadar gucluymusum dıyorsun..ınanamıyorsun olan seylerı kendının yasadıgına hatta..

her hamılenın duyduğu saçma salak sözler..bende sinir oluyorum karnın kucuk bebek te kucuk kaldı...ancak gobegın buyuyor hıcmı yemek yemıyon bılmem neee..hee zıkkım sana kaldı
bende hıc alttan muayene olmadım doğum anına kadar..suyum azar azar gelınce(ve bız bunun su mu akıntımı olduğunu kestıremeyınce gıttık sabah 5 te dr a)stajyer ebe vardı cok nazık davrandı hıc canım yanmadı..saat 8 30 da kendı dr cagırdı elındekı eldıvenı bılege kadar batıkona bulayıp resmen ıcıme soktu.ben oyle bır bağırdım ve cıglık attımkı ağlamaktan mahfoldum sanıyede. çataldayken topugumlada kadının omzundan ıttım..ne yapıyorsun dıye bağırdım falan.
bana verdıgı cevap saka gıbıydı .cocugun basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı
hemen sonrada sıddetlı sancılarım başladı ve kanamam oldu..muamele onemlı ..devlete gıdıyoz dıye kımse ıt kopek yerıne koyamaz ..bu ulkede paran kadar ınsansın ıyı hos ta parası olmayana nıye hayvan muamelesı yapılsın ?

Başın sağolsun. Geride kalanlara Allah uzun ömürler versin canım.

bende bir ay önce ağdayla almıştım hala çıkmadı. dediğin gibi hormonlardan galiba, sonunda bu hormonların iyi bir etkisini bulduk :)

zeynep kamil gibi işi sadece doğum olan bir hastane var ama kontrol için bile gitmedim hep nasıl davranırlar nasıl ilgilenirler derdinden düşünmemeye çalışıyorum ama bu doğum konusu ilk hamile kaldığımdan beri kafamdaki en büyük sorun

ben marketten alıyorum. bulursam küçük boyunu alıyorum ki elime tam yapışsın. büyük olunca rahat edemiyorsun. işini mi yapıcan eldiven mi düzeltçen... o yüzden küçük boy en iyisi : )

Benim zaten evde bir kutu var. Her gün kan sulandırıcı iğne yaparken takıyorum. Derimi sıkıştırırken elimden kayıyor eldivenleri kaymıyor o yüzden almıştım. Bir deniyeyim bakalım. Ama çok kısa 1-2 mm falan onu alır mı ki? Her hafta Dr a gidince uzamıyor da.

englshhome da bambu yüz havluları 8,45 e düşmüş, almak isteyenlere duyrulur : ))

Sen emin ellerdesin. Türkiye'de öyle değil parayla iş yapıyorlar burda.

Yok Ankaradayım canım.

Kızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…