- 12 Ocak 2014
- 4.091
- 3.329
- 448
İyiyim deyincede ah şu ablanın hamileliği bçyle zordu şunun şu sıkıntısı vardı sen yine iyisin gbi konuşmalar oluyo. Hiç susmuyolar yani anlayacağınız... Ben susuyorum artık biz birbirimize yetiyoz motive ediyoz burda :) hepiniz sağolun ya :) hepinize teşekkür ederim.Hepimiz yaşıyoruz kimseyi dinleme kimseyle de paylaşma. Insanlar zayıf anımızı kolluyor laf söylemek için. Iyiyim çok iyiyim de soran olursa. O zaman kafan rahat okuyor. Azıcık bir derdini söylesen laf söylemeye başlıyorlar. Sen gel burda bizimle konuş
Brz alisinca kisalari da tutmaya baslarsin canim :)
dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormcanım ben hiç gitmedim şimdiye kadar başkasına. dün eşim çok ısrar etti uğraşma ben yaparım diye ona bile böyle pis bişey için cesaret edemedim : )
valla şu lateks eldivenler sağolsun. belli bir yere kadar sir ağdayla, kalanları lateksle topladım. bir sonrakini 18-19 Ocak'ta planlıyorum. Dolunay epilasyonu yaptığım için. gerçekten daha az çıkıyo... : )
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirimşimdiden zorluyor , ağdayı önermiyorlar, dün akşam aklıma geldi son zaman nsl edecem diye, bazılarının eşi yardım ediyormuş, o seçeneği eledim hemen çünkü izne çıktığımda annem kardeşim yanıma gelecek onlar varken eşim yardım edemez , nsl ederim ecep ?????
normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..Kesinlikle canım ablan haklı. Hem çok buruşturuyo hemde çok uzun sürüyor. Benek kıyafeti en fazla be kadar kirlenecekki. Emin ol 2 günde 1 makine çalışıyo bebek olunca, e haliyle çabuk kuruması gerekiyor. O yüzden yıkama dakikası bile önemli oluyor:) ben 15dk programa attığımı bile biliyorum:)
Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))Aynı sen oldum.
Ben iyiyim diyince de nazar değiyor heralde ya şiddetli başım ağrıyor ya akşamına reflum tutuyor fena değil diye gecistiriyorum :)
dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormkorktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirimfacede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama (
onceden gordugum kadar diodum ama artik bi çözüm yolu bulmam lazim...
normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..
Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))
Canim ablam 2 yil once marmarada yapti dogumunu suyu gelmisti yatis icin 2 saat acilde bekledik sonra ablam iceri girdi biz telefonla surekli kapidan bilgi aldik. Dogum oldugunda gorus saati degil diye aşi yanina girememisti ben bebegi cikardim. Bide dogumu yaptiran doktorla surekli kavga etmis ablam ben girdigimde ablam hale doktora bagiriyordu. Ama ayni zsman da dogum yaptiran diger doktorlaar gayet kibar ve anlayisliydi yani devlet hastanesinde dogum biraz sans isi.Kızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?
İyiyim deyincede ah şu ablanın hamileliği bçyle zordu şunun şu sıkıntısı vardı sen yine iyisin gbi konuşmalar oluyo. Hiç susmuyolar yani anlayacağınız... Ben susuyorum artık biz birbirimize yetiyoz motive ediyoz burda :) hepiniz sağolun ya :) hepinize teşekkür ederim.
anladım tatlım sağol öyle yaparım kullanmam gerekirseHem eldiven tak hem de mecbur kullanacaksan camları aç havalandır o zaman canım.
Canim ablam 2 yil once marmarada yapti dogumunu suyu gelmisti yatis icin 2 saat acilde bekledik sonra ablam iceri girdi biz telefonla surekli kapidan bilgi aldik. Dogum oldugunda gorus saati degil diye aşi yanina girememisti ben bebegi cikardim. Bide dogumu yaptiran doktorla surekli kavga etmis ablam ben girdigimde ablam hale doktora bagiriyordu. Ama ayni zsman da dogum yaptiran diger doktorlaar gayet kibar ve anlayisliydi yani devlet hastanesinde dogum biraz sans isi.
Ben zeynep kamilde yyapmistim dogumumu her kes kotu anlatiyordu ama ben butun doktorlardan memnun kaldim.
Kasık Bölgemde 150 den fazla dikişim var canım bi kısmıda vajiyanaya doğru o yüzden normal doğumda etkilenirmiş hemde o bölgem dikişlerden dolayı hassas olduğu için bende korkuyorum. çevremdekiler sırf para yüzünden öle diyoneden sezeryan olacak canım ikinci çocuk mu?
devlette çok hayati bir durum olmadıkça normal yaptırıyorlar
anladım tatlım sağol öyle yaparım kullanmam gerekirse
evet oda mantıklı aslında :)Sirkeli suyla da silinebilir şimdilik
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirimfacede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama (
onceden gordugum kadar diodum ama artik bi çözüm yolu bulmam lazim...
gördüğüm kadar yaparsamharita gibi olur valla , gülünecek kadar da var , hay Allah'ım bi arkadaşımda aynayla yapmıştım dedi , Allah gösterir inşallah bir yol
Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,
Canm geçmiş olsun inş çabucak iyileşirsinKızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize
Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,
Canım Ben Geçen Sene Düşük Yaptığımda Neden Bilmiyorum O Pendik Marmaranın Aciline Gittim ki Gitmez Olaydım. Kanamam var sancım var 2 saat acilede beklettiler ilgi alaka zaten sıfır. Ama Yinede Belki Benim Şansımadır Belki Doğum Yapanlar Memnundur Diye Sormak İstedim. Saol Canım.Canim ablam 2 yil once marmarada yapti dogumunu suyu gelmisti yatis icin 2 saat acilde bekledik sonra ablam iceri girdi biz telefonla surekli kapidan bilgi aldik. Dogum oldugunda gorus saati degil diye aşi yanina girememisti ben bebegi cikardim. Bide dogumu yaptiran doktorla surekli kavga etmis ablam ben girdigimde ablam hale doktora bagiriyordu. Ama ayni zsman da dogum yaptiran diger doktorlaar gayet kibar ve anlayisliydi yani devlet hastanesinde dogum biraz sans isi.
Ben zeynep kamilde yyapmistim dogumumu her kes kotu anlatiyordu ama ben butun doktorlardan memnun kaldim.
Face deki hemşireye Allah akıl fikir versin. Dalga geçenler yine kendi hemcinslerimiz. Hiçbir erkek bu konuda laf söylemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?