2015 Şubat Anneleri

Yine de 180 de 1 olasılıkla riskli bir durum var. Dr kontrolünde olmalı. Hareket azaldığını hissederse mutlaka Dr a gitmeli.

Kızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize

neden sezeryan olacak canım ikinci çocuk mu?
devlette çok hayati bir durum olmadıkça normal yaptırıyorlar

Kızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize

Niye öyle bişey oldu başını mı vurdun tansiyonun mu çıktı? Geçmiş olsun canım.

güzel tutarsan alır. valla tutunca tüyler kaymıyor elinden, eldiven nasıl tutuyorsa onları ağda gibi yapışıyor valla : )) tuttuğun kadarı kökten kopup elinde kalıveriyor : )

vertıgo kaşıntı bıldıgım kadarıyla..hemen geçer ınsaallah

canım geçmiş olsun , inşallah kısa sürede taburcu olursunuz

Cnm benim aldigim hastane cikisinin icinde vardi
İlk oglana almistim ikincisinde de kullancm kismetse havuzlu handan almistm gayet yumusk bi dokusu var sansima
Polar gobi olanlar su cekmiyo alirken aklinda olsn cnm

ben marketten alıyorum. bulursam küçük boyunu alıyorum ki elime tam yapışsın. büyük olunca rahat edemiyorsun. işini mi yapıcan eldiven mi düzeltçen... o yüzden küçük boy en iyisi : )
Eldiveni tam olarakmı takıyosun? Ben baş parmak ve işaret parmağını kesiyorum sadece iki parmağıma takıyorum canım.

Geçmiş olsun canım. Vertigo kötü yapıyor insanı. Bende olmuştum ama ilaçla gmişti. Bu arada vertigo sürekli başdönmesi şikayetidir.

Belli bi süre kabullencez canım. Bana aşırı baskı yaptı kayınvalidem hastalığa çeviriyorsun hamileliği diye. Dedim ki kendi kendime hastalık haline getirmiyeyim günlük işlerime zotla devam edeyim. Ne mümkün ! Kendimi hiç bi işin üstesinden gelemeyen uyuşuk olarak görmeye başladım, sonra vazgeçtim kimseyi dinlemiycem ben kendi yaşadığımı kendim biliyorum. Ve benimle bunları yaşayanlar varsa burda ben abartmıyorum demekki,

güzel tutarsan alır. valla tutunca tüyler kaymıyor elinden, eldiven nasıl tutuyorsa onları ağda gibi yapışıyor valla : )) tuttuğun kadarı kökten kopup elinde kalıveriyor : )

Var ya bir iki denedim çok kısalara bişi yapamadım ama tutulanlar için süpermiş gerçekten. Hay Allahım ilk defa duydum ben üzeri yapışkanlı eldiven falan sanıyodum. Bu temiz işmiş hem de teşekkür ederim canım benim sana da krizantemciğe de

Brz alisinca kisalari da tutmaya baslarsin canim :)

Hepimiz yaşıyoruz kimseyi dinleme kimseyle de paylaşma. Insanlar zayıf anımızı kolluyor laf söylemek için. Iyiyim çok iyiyim de soran olursa. O zaman kafan rahat okuyor. Azıcık bir derdini söylesen laf söylemeye başlıyorlar. Sen gel burda bizimle konuş

Ben iyiyim diyince de nazar değiyor heralde ya şiddetli başım ağrıyor ya akşamına reflum tutuyor fena değil diye gecistiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…