- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Aminnn Cümlemizin Canımhakkında hayırlısı olsun canım
cok saol cnm bi arastirayim bakalim :))canım ben de forumda bi arkadaştan duydum. forumu araştırırsan daha detaylı bilgi edinebilirsin. bazı aylar epilasyon için hormonların daha az çalıştığı dönemler oluyormuş ayın çekim gücüyle alakalı olarak, o yüzden az çıkıyormuş. inanmamıştım ama bence de etkisi var.
Bide ovune ovune soyluyor ya ona kizdim ben yaaaA aa ona neymiş be ! Acili var bu işin. Apar topar gidiliyo doğuma. Ne var ki bunda. Tam uzamamıştır alıncak kadar yada beklediği zamandan erken gitmiştir. Ne akılsız bu insanlar ya.
yeni duydum ya ciddenmi ise yariomu bende ona uyayim yaaa :)))Ayin küçülen evresinde tuyleri alirsan daha geç ve azalarak çıkıyor büyüyen evrede alırsan çabuk çıkıyor :) forumlarda ayin hangi günleri alman gerektiği yazıyor genelde burda da var öyle bi başlık mesela saçları da büyüyen evrede kestirin diyorlar daha sağlıklı uzarmış
Kesinlikle bencede kendileri dalga geciodur kendiside hamile kalsinda goreyim ben onu ne kadar zor bi görsün. Ben gecen gun sinir krizi gecirdim bi tirnak kesmek icinFace deki hemşireye Allah akıl fikir versin. Dalga geçenler yine kendi hemcinslerimiz. Hiçbir erkek bu konuda laf söylemez.
anladım canım haklisin insan etkilenir kendi doktoru hakkında olumsuz seyler duymaktan hakkında hayırlısı olsun inşallahCok uzun bir mesaj gondermis yasadigi seyleri ozelden gonderdigi icin paylasmiyim ama doktorumun tavri cok vicdansizca geldi. Ben memnundum aslinda ama illa bana yapilmasi gerekmiyor haksizligin. Yanlismi yapiyorum bilmem ama tavrimi koyuyorum bu sekilde. Bu hastanede dogum ucreti 6500 lira insanlar bu paralari kolay kazanmiyor haketsinler.valla cok sinirliyim. İstanbulda cekmekoy de oturuyorum
Cok uzun bir mesaj gondermis yasadigi seyleri ozelden gonderdigi icin paylasmiyim ama doktorumun tavri cok vicdansizca geldi. Ben memnundum aslinda ama illa bana yapilmasi gerekmiyor haksizligin. Yanlismi yapiyorum bilmem ama tavrimi koyuyorum bu sekilde. Bu hastanede dogum ucreti 6500 lira insanlar bu paralari kolay kazanmiyor haketsinler.valla cok sinirliyim. İstanbulda cekmekoy de oturuyorum
Valla ben bi kaç kez denk getirebildim denedim cidden geç çıktı gibi ama o dönemde adetli olmaman falan gerekiyor her zaman tutturmak zor geldi bana :) bi de tuyleri aldıktan sonra tuzla limon suyu karıştırıp suruyorlarmis o da çok etkiliymis onu denemedim hiç amacok saol cnm bi arastirayim bakalim :))
Bide ovune ovune soyluyor ya ona kizdim ben yaaa
yeni duydum ya ciddenmi ise yariomu bende ona uyayim yaaa :)))
Kesinlikle bencede kendileri dalga geciodur kendiside hamile kalsinda goreyim ben onu ne kadar zor bi görsün. Ben gecen gun sinir krizi gecirdim bi tirnak kesmek icin
Ablamda gardolap aynasiyla yaptim dio Allah bi yolunu gosterir insalah yaa :
Bubyas grubu da sk hasta oluyobutun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.
Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.Yazanın doğru yazdığını ne biliyorsun? Belki seni Dr undan soğutmak için yaptı.
ürünlerini gorebilecegimiz bi sitesi var mı canımkızlar kokulu taş sabun içinspeedy-gonzales arkadaşla konuştuk fiyatları cok makul isterseniz siz de yaptırın derim :) saolsun cok ilgili bi hanım
Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.
Ayakta kalınca oluyor. Otursan da bacaklar sallanıyor ya yine oluyor. Bacakları yukarı dikip yatmak lazım en azından uzanmak lazım bence.
odem sadece tuz tüketiminden olmuyor canim o sadece sebeplerden biri dolaşım bozukluğu sonucu oLuyor bol su tüket bi de ayaklarını yüksekte tut uzun süre oturur pozisyonda kalma yapabiliyorsan yürüyüş yap
Kızlar benim akıntım iki üç gündür sulu olmaya başladı, önceden ara sıra olurdu şimdi her gün sulu akıntım var, sıvım hep normaldi, bebeğim eskisine göre daha hareketli, sizce doktorumu aramam gerekir mi?
Bende de arttı gibi geldi.
danis tabi doktoruna ama son aylarda odem normal dicektir canım söylediklerimi tavsiye edecektir okulda oturarak mi anlatiyorsun dersi otururken de ayağının altına hafif yüksek bişi koymaya çalış direk asagiya Salma yani..Ara sıra gezerek anlat dersi hareket halinde ol yani..sabahları artar odem şaşırma ona..yüksek tansiyon problemin yoksa çok endiselenecek bişi yok yani sadece sana zorluğu varIyi aksamlar bugun hiziniza hic yetisemedim tum gun ders cok yorucuydu. Sabah bir uyandim sag elin tum parmaklari dolma gibi olmus bukemedim bisure resmen ayni sekilde sag ayak da odemden sismis bikac gundur noluyo boyle bilmiyorumayakkabimi yeni ve bi buyuk numara almis olmama ragmen o da sıktı bugun okulda eve girdim oh dedim cikarinca simdi de iki ayak davul gibi sis diktim tepeye yatıyorum.calismak cok yorucu artik
Evde uyguluyorum onu da gunduz mumkun olmuyor okulda ki canim
zaten tuzu aşırı tuketmiyorum suyu daha arttrayim bari yuruyus icin hic zaman ve guc kalmiyor ki yurumem sart aslinda yapeki dun gece uyurken de odem olmasi ilginc değil mi sonucta uzaniyorsun surekli donup duruyorux zaten. Doktora dansmak gerekir mi
Biraz evhamlandrdi beni
son aylardayız normal kızlar..akıntınızın rengı degısırse ve agır kokarsa endıse edın.. bendede mevcut ..Kızlar benim akıntım iki üç gündür sulu olmaya başladı, önceden ara sıra olurdu şimdi her gün sulu akıntım var, sıvım hep normaldi, bebeğim eskisine göre daha hareketli, sizce doktorumu aramam gerekir mi?
Bende de arttı gibi geldi.
sulu akıntı mı peki?
İnsalllah canim.....Sen bilirsin canım ama Dr undan memnunsan ona bir şans tanımaya ne dersin? Yeni bulacağın Dr belki daha iyi olabilir belki de olmayabilir. Allahım korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?