2015 Şubat Anneleri

cok saol cnm bi arastirayim bakalim :))

A aa ona neymiş be ! Acili var bu işin. Apar topar gidiliyo doğuma. Ne var ki bunda. Tam uzamamıştır alıncak kadar yada beklediği zamandan erken gitmiştir. Ne akılsız bu insanlar ya.
Bide ovune ovune soyluyor ya ona kizdim ben yaaa

yeni duydum ya ciddenmi ise yariomu bende ona uyayim yaaa :)))
Face deki hemşireye Allah akıl fikir versin. Dalga geçenler yine kendi hemcinslerimiz. Hiçbir erkek bu konuda laf söylemez.
Kesinlikle bencede kendileri dalga geciodur kendiside hamile kalsinda goreyim ben onu ne kadar zor bi görsün. Ben gecen gun sinir krizi gecirdim bi tirnak kesmek icin
Ablamda gardolap aynasiyla yaptim dio Allah bi yolunu gosterir insalah yaa :

anladım canım haklisin insan etkilenir kendi doktoru hakkında olumsuz seyler duymaktan hakkında hayırlısı olsun inşallah

Yazanın doğru yazdığını ne biliyorsun? Belki seni Dr undan soğutmak için yaptı.

Valla ben bi kaç kez denk getirebildim denedim cidden geç çıktı gibi ama o dönemde adetli olmaman falan gerekiyor her zaman tutturmak zor geldi bana :) bi de tuyleri aldıktan sonra tuzla limon suyu karıştırıp suruyorlarmis o da çok etkiliymis onu denemedim hiç ama

butun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.
Bubyas grubu da sk hasta oluyo
Cok hareketli olup terlediklerinden..
Allah gic kuvvet versin kimin varsa :)

Yazanın doğru yazdığını ne biliyorsun? Belki seni Dr undan soğutmak için yaptı.
Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.

Kızlar benim akıntım iki üç gündür sulu olmaya başladı, önceden ara sıra olurdu şimdi her gün sulu akıntım var, sıvım hep normaldi, bebeğim eskisine göre daha hareketli, sizce doktorumu aramam gerekir mi?

Bu ihtimali dusunmedim degil ama cok samimi geldi yazdiklari. bu kadar abartilmaz cunku bide ne gececek ki eline niye yapsin. Doktorla ilgili buna benzer birsey daha duymustum tesaduf olamaz diye dusundum.

Sen bilirsin canım ama Dr undan memnunsan ona bir şans tanımaya ne dersin? Yeni bulacağın Dr belki daha iyi olabilir belki de olmayabilir. Allahım korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Iyi aksamlar bugun hiziniza hic yetisemedim tum gun ders cok yorucuydu. Sabah bir uyandim sag elin tum parmaklari dolma gibi olmus bukemedim bisure resmen ayni sekilde sag ayak da odemden sismis bikac gundur noluyo boyle bilmiyorum ayakkabimi yeni ve bi buyuk numara almis olmama ragmen o da sıktı bugun okulda eve girdim oh dedim cikarinca simdi de iki ayak davul gibi sis diktim tepeye yatıyorum.calismak cok yorucu artik

Ayakta kalınca oluyor. Otursan da bacaklar sallanıyor ya yine oluyor. Bacakları yukarı dikip yatmak lazım en azından uzanmak lazım bence.

Evde uyguluyorum onu da gunduz mumkun olmuyor okulda ki canim

odem sadece tuz tüketiminden olmuyor canim o sadece sebeplerden biri dolaşım bozukluğu sonucu oLuyor bol su tüket bi de ayaklarını yüksekte tut uzun süre oturur pozisyonda kalma yapabiliyorsan yürüyüş yap

zaten tuzu aşırı tuketmiyorum suyu daha arttrayim bari yuruyus icin hic zaman ve guc kalmiyor ki yurumem sart aslinda ya peki dun gece uyurken de odem olmasi ilginc değil mi sonucta uzaniyorsun surekli donup duruyorux zaten. Doktora dansmak gerekir mi
Biraz evhamlandrdi beni

Bende de arttı gibi geldi.

danis tabi doktoruna ama son aylarda odem normal dicektir canım söylediklerimi tavsiye edecektir okulda oturarak mi anlatiyorsun dersi otururken de ayağının altına hafif yüksek bişi koymaya çalış direk asagiya Salma yani..Ara sıra gezerek anlat dersi hareket halinde ol yani..sabahları artar odem şaşırma ona..yüksek tansiyon problemin yoksa çok endiselenecek bişi yok yani sadece sana zorluğu var

son aylardayız normal kızlar..akıntınızın rengı degısırse ve agır kokarsa endıse edın.. bendede mevcut ..

Sen bilirsin canım ama Dr undan memnunsan ona bir şans tanımaya ne dersin? Yeni bulacağın Dr belki daha iyi olabilir belki de olmayabilir. Allahım korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah.
İnsalllah canim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…