- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
çok geçmiş olsun canım
yinede bi görüş devlet hastanesiyle belki şansına iyi bi doktor çıkar
ama sağlıkta para mevzu olmamalı
sen kendini nerde hangi şekilde rahat hissediyorsan orda yaparsın dogumu
Canim pecete tahris edebilirduydum da kullanmadim hiç canim valla, bu konuda deneyimim yok maalesef
bezle kim ugraassack, selini salyasini peçeteyle sileriz, kustumuda zaten ustunu degistirmek lazim silmeyle olacak is deil,
tam ne ise yariyor bilenler soylese bari
mattika biliyodur belki : )
sen ne yapacağına karar verirsen bana da söyle bende göztepe yada marmara ünv. hastanesine gidebilirim daha doğrusu normal doğum yaptıracak ve iyi davranacak birde temiz hastane istiyorum. sancaktepede de bölge hast. var ama fiyatları farklı daha uygun diye duymuştum
sen nerelerdesin? ne zamandır yoktun sanki.Ne kadar bol o kadar iyi
İyi etmssn cnm
cok kullaniliyo
Dis cikarirken salyasi akiyo
Emerken cikarabiliyo.. Vs benim uzun sure isime yaadilar vallahi kaynatiyorum arada bir de hijyen candir
Eldiveni tam olarakmı takıyosun? Ben baş parmak ve işaret parmağını kesiyorum sadece iki parmağıma takıyorum canım.
Geçmiş olsun canım. Vertigo kötü yapıyor insanı. Bende olmuştum ama ilaçla gmişti. Bu arada vertigo sürekli başdönmesi şikayetidir.
Ne dedi ki o kdr kötü ? Bgne kdr sen memnunmuydun peki ? nerde oturuyorsun bu aradaİparkatre cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Mattika basin sagolsun.
Benim canim cok sıkkın. Doktorum.ile alakalı ozelden bir mesqj aldim eski bir hastasindan. her satirini aglayarak okudum yazdiklarinin. Doktprumdan cok sogudum birdaha gitmeyi dusunmuyorum. Anadolu yakasinda gitmedigim hastane kalmadi simdi ne yapicam.
Canim memlekete gittim geldim oglani okula yazdirdim alisverisi falansen nerelerdesin? ne zamandır yoktun sanki.
kızlarbana bır akıl verın..
2 hafta once ANKARA ya gıtmıstım haztırlarsanız..
halıhazırda kullandığımız bebek arabamızı kızım dogdugunda pıyasadakı en ucuz bebek arabası olarak almıştık ımkansızlıktan dolayı..ama kızım hala bınıyor saka maya bayada kullandık arabamız olmayınca bebek arabasıelınız ayağınız oluyor..gelgelelim ablam kendı bebek arabalarını bıze vermek ıstedı ben oğlan ıcın yenısını alacağımı soyledıgımde..kendısı 2 3 kez kullanmış..cıdden araba paketinden yenı cıkmıs gıbı tertemız..ıyı dedım ankaradan dönerken arabayıda getırdım..
yalnız sorun sukı...
arabanın on tekerlerı hıc dönmüyor(360 derece dönmesı sart)yoksa her dönemeçte onden kendınızın yon vermesı gerekkı buda sızı mahfeder..
altına ayağınızla bastırdığınızda tümsek yada basamak gıbı yerlerde arabanın burnunun havaya kalkması sart kı bu arabada buda ımkansız..
ve daha bı dolu olumsuz seyler..kısacası kullanış sıfır...
sımdı 2. sorun ıse ben 3 katlı bır apartmanda oturuyorum her kat tek daıre ..3aıleyız burda..ılk bebek arabamız merdıven boşluğunda duruyor alttakı komsu laga luga yapıyor oranın kendısıne aıt olduğunu zannediyor..sımdı 2. bebek arabası da gelınce (ebıde kendı bebek arabaları pazar çantası bılmem ayakkabılıkları falan var)hayal edın merdıven boşluğunu..
komsuda rahatsız oldu yanı.ben ablamdan getırdıgımı ne yapayım.ne ablama soyleyebıldım yanlış anlıcak dıye nede kullanabılıyorum.
Eldiveni tam olarakmı takıyosun? Ben baş parmak ve işaret parmağını kesiyorum sadece iki parmağıma takıyorum canım.
butun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.Canim memlekete gittim geldim oglani okula yazdirdim alisverisi falan
Simdi bi de hasta oldu
Kosturuyorum anlicn
Var ya bir iki denedim çok kısalara bişi yapamadım ama tutulanlar için süpermiş gerçekten. Hay Allahım ilk defa duydum ben üzeri yapışkanlı eldiven falan sanıyodum. Bu temiz işmiş hem deteşekkür ederim canım benim sana da krizantemciğe de
ben aldım canım 1 paket penye almıştım sonra dediler o mermerşah mı ne varmış ondan al o daha ıyı dıye 1 pakette ondan aldım.
aaa kızLitchi nasıl duymadın
valla ben de ilk duyduğumda "öyle şey olur mu, ağda bile zor alıyo bu nasıl alacak" diyordum, ama hakkaten iyi. temiz. pratik.
dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormkorktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem
ıste okul cagı bebelerının genel sorunu dıyelım :) dygnun ogluyla benım kzım arasında 15 gun var bunlarda bırbırıne yakın olcak bız aynı zamanlarda ataga gecmısız hep :)butun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.
Gerçekten duymamıştım kk nın ve sizin bana kazandırdığınız bir bilgi daha
TMMEslaa ya özelden mesaj at ekliyo canım,
ben bacaklarını komple alanlardanım, bir hormon hastası olarak. girebildiğim yere kadar bikini bölgesinde de sir ağda kullanıyorum, ama yapamadığım veya dayanamadığım yerde eldiven imdadıma yetişiyor. azıcık büyüdüklerinde hemen topla. nasılsa doktora sık sık gidiyorsan, çok da gerek olacağını düşünmüyorum şimdilik alttan kontrol etmiyorlar çünkü.
Cok uzun bir mesaj gondermis yasadigi seyleri ozelden gonderdigi icin paylasmiyim ama doktorumun tavri cok vicdansizca geldi. Ben memnundum aslinda ama illa bana yapilmasi gerekmiyor haksizligin. Yanlismi yapiyorum bilmem ama tavrimi koyuyorum bu sekilde. Bu hastanede dogum ucreti 6500 lira insanlar bu paralari kolay kazanmiyor haketsinler.valla cok sinirliyim. İstanbulda cekmekoy de oturuyorumNe dedi ki o kdr kötü ? Bgne kdr sen memnunmuydun peki ? nerde oturuyorsun bu arada
hakkında hayırlısı olsun canımTatlım Göztepeyi Bilmiyorumda Marmara Üni. Hastanesine Gidip Doğum Yapıpda Bir Tane Memnun Kalan Duymadım. Bölge Bana En Son 1,500 TL Dedi ama Yılbaşından Sonra Değişebilirmiş. 7 Aydır Bölgeye Gidiyorum. Veee Bu Gidişle Doğumda Orda Olucak Herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?