2015 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım
yinede bi görüş devlet hastanesiyle belki şansına iyi bi doktor çıkar
ama sağlıkta para mevzu olmamalı
sen kendini nerde hangi şekilde rahat hissediyorsan orda yaparsın dogumu

Aynen Canım Söylenenlere Kulak Asmıcam 7 Aydır Gittiğim Doktordan da Hastaneden de Memnunum. Keşke Devlet Hastaneleri İyi Olsada Hepimiz Orda SSK ile Para Ödemen Doğum Yapsak Ama Sağlık Sistemimiz Ortada. En Özel Günümü (Doğumu) Devlet Hastanesinin İlgisizliği,Korkusu,Acaba Bişey Olurmu Endişesi İle Geçirmek İstemiyorum

Canim pecete tahris edebilir
O mermersah bezler cok isime yaradi benim
Sutun damlasa mecbur degisiyosun cunku anne sutu cabucak eksi ve cok kotu bi koku yapiyo
Agzini silmek icin kullaniyosun bunlari zaten
Sut akiyo yanagindan agladi pusmugu akti sutu akti kustu
İlerde dis cikarirken salyalar akacak...
Agzini siliyorsun ozetle

Tatlım Göztepeyi Bilmiyorumda Marmara Üni. Hastanesine Gidip Doğum Yapıpda Bir Tane Memnun Kalan Duymadım. Bölge Bana En Son 1,500 TL Dedi ama Yılbaşından Sonra Değişebilirmiş. 7 Aydır Bölgeye Gidiyorum. Veee Bu Gidişle Doğumda Orda Olucak Herhalde

Ne kadar bol o kadar iyi
İyi etmssn cnm
cok kullaniliyo
Dis cikarirken salyasi akiyo
Emerken cikarabiliyo.. Vs benim uzun sure isime yaadilar vallahi kaynatiyorum arada bir de hijyen candir
sen nerelerdesin? ne zamandır yoktun sanki.

Aslında benim de başım dönüyor Dr tansiyonun düşüyodur dedi ama tansiyonum hep normal.

Ne dedi ki o kdr kötü ? Bgne kdr sen memnunmuydun peki ? nerde oturuyorsun bu arada

Apartman boşluğuna koyacaksın tabii. Orası alt komşunun tapulu malı değil. Orada onun ne hakkı varsa senin de var. Kızın biraz daha büyüyüp yürümeye başladığında onun arabasını ordan alırsınız.

Canim memlekete gittim geldim oglani okula yazdirdim alisverisi falan
Simdi bi de hasta oldu
Kosturuyorum anlicn
butun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.

aaa kız Litchi nasıl duymadın
valla ben de ilk duyduğumda "öyle şey olur mu, ağda bile zor alıyo bu nasıl alacak" diyordum, ama hakkaten iyi. temiz. pratik.

dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiorm korktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem

canım ben de forumda bi arkadaştan duydum. forumu araştırırsan daha detaylı bilgi edinebilirsin. bazı aylar epilasyon için hormonların daha az çalıştığı dönemler oluyormuş ayın çekim gücüyle alakalı olarak, o yüzden az çıkıyormuş. inanmamıştım ama bence de etkisi var.

butun çocuklu hamılelerın çocukları sırayla hasta oldu zaten. genelde çocuklarınız aynı yaşlarda.
ıste okul cagı bebelerının genel sorunu dıyelım :) dygnun ogluyla benım kzım arasında 15 gun var bunlarda bırbırıne yakın olcak bız aynı zamanlarda ataga gecmısız hep :)

Gerçekten duymamıştım kk nın ve sizin bana kazandırdığınız bir bilgi daha

ben bacaklarını komple alanlardanım, bir hormon hastası olarak. girebildiğim yere kadar bikini bölgesinde de sir ağda kullanıyorum, ama yapamadığım veya dayanamadığım yerde eldiven imdadıma yetişiyor. azıcık büyüdüklerinde hemen topla. nasılsa doktora sık sık gidiyorsan, çok da gerek olacağını düşünmüyorum şimdilik alttan kontrol etmiyorlar çünkü.

Her hafta alttan kontrolü düşünerek gidiyorum korkumdan belki onbeş gun sonra gel diyecek olursa deniycem bakalım.

Ne dedi ki o kdr kötü ? Bgne kdr sen memnunmuydun peki ? nerde oturuyorsun bu arada
Cok uzun bir mesaj gondermis yasadigi seyleri ozelden gonderdigi icin paylasmiyim ama doktorumun tavri cok vicdansizca geldi. Ben memnundum aslinda ama illa bana yapilmasi gerekmiyor haksizligin. Yanlismi yapiyorum bilmem ama tavrimi koyuyorum bu sekilde. Bu hastanede dogum ucreti 6500 lira insanlar bu paralari kolay kazanmiyor haketsinler.valla cok sinirliyim. İstanbulda cekmekoy de oturuyorum

hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…