2015 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
ablan yanlış anlamaz canım ya ne olacak söyle anlar sanırım halini

Anneler bi başka. Benim annemçok zor iki hamilelik geçirmiş 3 düşüğü var. Beni çok iyi anlıyo. Yaşamayan bilmiyo işte..

canım arabanın on tekerlerı deıstırebılır haldeyse onu denesen yenıyse ayaklarını 3960 doner bısey taktırıp kullanabılırsın... komsuya gelınce burası ortak alan ben kaldırcaksam sende kaldır de bakalım

çok geçmiş olsun canım
yinede bi görüş devlet hastanesiyle belki şansına iyi bi doktor çıkar
ama sağlıkta para mevzu olmamalı
sen kendini nerde hangi şekilde rahat hissediyorsan orda yaparsın dogumu

Ayin küçülen evresinde tuyleri alirsan daha geç ve azalarak çıkıyor büyüyen evrede alırsan çabuk çıkıyor :) forumlarda ayin hangi günleri alman gerektiği yazıyor genelde burda da var öyle bi başlık mesela saçları da büyüyen evrede kestirin diyorlar daha sağlıklı uzarmış

A aa ona neymiş be ! Acili var bu işin. Apar topar gidiliyo doğuma. Ne var ki bunda. Tam uzamamıştır alıncak kadar yada beklediği zamandan erken gitmiştir. Ne akılsız bu insanlar ya.

sen ne yapacağına karar verirsen bana da söyle bende göztepe yada marmara ünv. hastanesine gidebilirim daha doğrusu normal doğum yaptıracak ve iyi davranacak birde temiz hastane istiyorum. sancaktepede de bölge hast. var ama fiyatları farklı daha uygun diye duymuştum

Surekli kusan bebekse agzinin yaninda duruyo mendil. Disari cikarken en son oglumu giydirirdm sonra da mendili cenesinin altina koyardim her 5 dk.da bir kiyafet degistiremiyorsun. Peceteyi sanayi urunu diye hala cok kullanmam az kussa da mendille sildim. Sonra salyasini. Annem ince tulbentten yapmisti onlari hala kullniyorum grip oldugunda burnunu silmek icin. Ya suyla yikiyorum ya mendile siliyorum yoksa yara oluyor burnu.

İparkatre cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Mattika basin sagolsun.

Benim canim cok sıkkın. Doktorum.ile alakalı ozelden bir mesqj aldim eski bir hastasindan. her satirini aglayarak okudum yazdiklarinin. Doktprumdan cok sogudum birdaha gitmeyi dusunmuyorum. Anadolu yakasinda gitmedigim hastane kalmadi simdi ne yapicam.

yabancı değil ki ablan anlatırsın durumu yanlış anlamaz
komşuylada konuşursun ortak bi karar alırsınız

yani insanlık gereği sadece biraz canın yanabılır sımdı dese hazırlıklı olurdun. yoksa yapılması gerekırse zaten yapacak.

Bu acidan dusunmemistm
İvit cok mantikli

hay aklınla bın yasa bu bızım hıc aklımıza gelmemıstı..bı deneyelim bakalım..saol canım
yabancı değil ki ablan anlatırsın durumu yanlış anlamaz
komşuylada konuşursun ortak bi karar alırsınız
ablan yanlış anlamaz canım ya ne olacak söyle anlar sanırım halini
ya benım ablam bıraz ters tır kızlar.. malımla rezıl mı edıyon sen benı der bıde dünyanın lafını sayar bana. hatta bıraz once dıger buyuk ablama anlattım durumu sakın konuşma onunla bu meseleyı duyacaklarını tahmın edersın heralde dedı..
komsuyu cok umursamamakla beraber yınede kötü olmak ıstemıyorum açıkçası

Cnm ben Yiyebiliyorum ama biraz önce ağladım halsizlikten Boğazlarında geçmedi Ztn çok çaresiz hissediyorum
allahin gucune gitmesn ayni durumdayim
Oglum okula basladi ve ikinci haftada mikroplandik
Onun nazi evin isi yemiyor diye ardinda gezmesi
Bitmis durumdayim

ben aldım canım 1 paket penye almıştım sonra dediler o mermerşah mı ne varmış ondan al o daha ıyı dıye 1 pakette ondan aldım.
Ne kadar bol o kadar iyi
İyi etmssn cnm
cok kullaniliyo
Dis cikarirken salyasi akiyo
Emerken cikarabiliyo.. Vs benim uzun sure isime yaadilar vallahi kaynatiyorum arada bir de hijyen candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…