- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormkorktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirimfacede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama (
onceden gordugum kadar diodum ama artik bi çözüm yolu bulmam lazim...
normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..
ayın küçülen evresinde tuylerini alırsan daha geç ve azalarak çıkıyor büyüyen evede alırsan daha çabuk uzuyor forumlarda her ayın hangi günu tüyleri aldirmak lazım yazıyor genelde mesela saçları da büyüyen evrede kestirin diyorlar diyorlar
Bakanlik bi site yapmis ama ne kadar tutarli olur bilmiyorumkızlar doğum parası nasıl hesaplanıyor bilen varmıı
ablan yanlış anlamaz canım ya ne olacak söyle anlar sanırım halinikızlarbana bır akıl verın..
2 hafta once ANKARA ya gıtmıstım haztırlarsanız..
halıhazırda kullandığımız bebek arabamızı kızım dogdugunda pıyasadakı en ucuz bebek arabası olarak almıştık ımkansızlıktan dolayı..ama kızım hala bınıyor saka maya bayada kullandık arabamız olmayınca bebek arabasıelınız ayağınız oluyor..gelgelelim ablam kendı bebek arabalarını bıze vermek ıstedı ben oğlan ıcın yenısını alacağımı soyledıgımde..kendısı 2 3 kez kullanmış..cıdden araba paketinden yenı cıkmıs gıbı tertemız..ıyı dedım ankaradan dönerken arabayıda getırdım..
yalnız sorun sukı...
arabanın on tekerlerı hıc dönmüyor(360 derece dönmesı sart)yoksa her dönemeçte onden kendınızın yon vermesı gerekkı buda sızı mahfeder..
altına ayağınızla bastırdığınızda tümsek yada basamak gıbı yerlerde arabanın burnunun havaya kalkması sart kı bu arabada buda ımkansız..
ve daha bı dolu olumsuz seyler..kısacası kullanış sıfır...
sımdı 2. sorun ıse ben 3 katlı bır apartmanda oturuyorum her kat tek daıre ..3aıleyız burda..ılk bebek arabamız merdıven boşluğunda duruyor alttakı komsu laga luga yapıyor oranın kendısıne aıt olduğunu zannediyor..sımdı 2. bebek arabası da gelınce (ebıde kendı bebek arabaları pazar çantası bılmem ayakkabılıkları falan var)hayal edın merdıven boşluğunu..
komsuda rahatsız oldu yanı.ben ablamdan getırdıgımı ne yapayım.ne ablama soyleyebıldım yanlış anlıcak dıye nede kullanabılıyorum.
Anneler bi başka. Benim annemçok zor iki hamilelik geçirmiş 3 düşüğü var. Beni çok iyi anlıyo. Yaşamayan bilmiyo işte..Konuyu sana yöneltmek istediklerinde hep başka bişey konuşmayı dene olmadı tuvalete falan git. Düşünceli olmayan insana ancak böyle davranılır. Kendi annen olsa ona kızarsın söyleme böyle dersin ama kv olunca bişi dememek adına kendini de sıkıntıya sokma canım.
canım arabanın on tekerlerı deıstırebılır haldeyse onu denesen yenıyse ayaklarını 3960 doner bısey taktırıp kullanabılırsın... komsuya gelınce burası ortak alan ben kaldırcaksam sende kaldır de bakalımkızlarbana bır akıl verın..
halıhazırda kullandığımız bebek arabamızı kızım dogdugunda pıyasadakı en ucuz bebek arabası olarak almıştık ımkansızlıktan dolayı..ama kızım hala bınıyor saka maya bayada kullandık arabamız olmayınca bebek arabasıelınız ayağınız oluyor..gelgelelim ablam kendı bebek arabalarını bıze vermek ıstedı ben oğlan ıcın yenısını alacağımı soyledıgımde..kendısı 2 3 kez kullanmış..cıdden araba paketinden yenı cıkmıs gıbı tertemız..ıyı dedım ankaradan dönerken arabayıda getırdım..
yalnız sorun sukı...
arabanın on tekerlerı hıc dönmüyor(360 derece dönmesı sart)yoksa her dönemeçte onden kendınızın yon vermesı gerekkı buda sızı mahfeder..
altına ayağınızla bastırdığınızda tümsek yada basamak gıbı yerlerde arabanın burnunun havaya kalkması sart kı bu arabada buda ımkansız..
sımdı 2. sorun ıse ben 3 katlı bır apartmanda oturuyorum her kat tek daıre ..3aıleyız burda..ılk bebek arabamız merdıven boşluğunda duruyor alttakı komsu laga luga yapıyor oranın kendısıne aıt olduğunu zannediyor..sımdı 2. bebek arabası da gelınce (ebıde kendı bebek arabaları pazar çantası bılmem ayakkabılıkları falan var)hayal edın merdıven boşluğunu..
komsuda rahatsız oldu yanı.ben ablamdan getırdıgımı ne yapayım.ne ablama soyleyebıldım yanlış anlıcak dıye nede kullanabılıyorum.
Kasık Bölgemde 150 den fazla dikişim var canım bi kısmıda vajiyanaya doğru o yüzden normal doğumda etkilenirmiş hemde o bölgem dikişlerden dolayı hassas olduğu için bende korkuyorum. çevremdekiler sırf para yüzünden öle diyo
Ayin küçülen evresinde tuyleri alirsan daha geç ve azalarak çıkıyor büyüyen evrede alırsan çabuk çıkıyor :) forumlarda ayin hangi günleri alman gerektiği yazıyor genelde burda da var öyle bi başlık mesela saçları da büyüyen evrede kestirin diyorlar daha sağlıklı uzarmışdolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormkorktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem
Ya aynalarin yardimiyla yapcaz artik cnm ben ablamdan annemden esimden kimseden isteyemem cok utanirimfacede hemsire bi kiz yazmis orda okudum yarim yamalak yapilio gelinio burda guluyorlar dalga geciolar demis nasi taktim kafama (
normal kisa programlami yikiyorsun yani ben yikiyim diorum malum tehlikeli benim durumum hatta cantami bile hazirlamayi dusunuorm ..
Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))
A aa ona neymiş be ! Acili var bu işin. Apar topar gidiliyo doğuma. Ne var ki bunda. Tam uzamamıştır alıncak kadar yada beklediği zamandan erken gitmiştir. Ne akılsız bu insanlar ya.dolunay epilasyonu ne ki ? Ya bende cok cekiniorm ama cok rahatlik oluo gecen aya kadar gittim ama artik gidemiormkorktugum icin. Son ay eger ustesinden gelemzsem yine gidecem
Temizlikten zarar gelmez bosverrrr :)))
sen ne yapacağına karar verirsen bana da söyle bende göztepe yada marmara ünv. hastanesine gidebilirim daha doğrusu normal doğum yaptıracak ve iyi davranacak birde temiz hastane istiyorum. sancaktepede de bölge hast. var ama fiyatları farklı daha uygun diye duymuştumKızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?
Surekli kusan bebekse agzinin yaninda duruyo mendil. Disari cikarken en son oglumu giydirirdm sonra da mendili cenesinin altina koyardim her 5 dk.da bir kiyafet degistiremiyorsun. Peceteyi sanayi urunu diye hala cok kullanmam az kussa da mendille sildim. Sonra salyasini. Annem ince tulbentten yapmisti onlari hala kullniyorum grip oldugunda burnunu silmek icin. Ya suyla yikiyorum ya mendile siliyorum yoksa yara oluyor burnu.duydum da kullanmadim hiç canim valla, bu konuda deneyimim yok maalesef
bezle kim ugraassack, selini salyasini peçeteyle sileriz, kustumuda zaten ustunu degistirmek lazim silmeyle olacak is deil,
tam ne ise yariyor bilenler soylese bari
mattika biliyodur belki : )
geçmiş olsunKızlar sabah şiddetli vertigo sonrası hala hastanedeyim,yatış verdi doktorum.. Bebeğim iyi çok şükür,umarım kötü bir şey çıkmaz,lütfen dua edin bize
kızlarbana bır akıl verın..
yalnız sorun sukı...
yani insanlık gereği sadece biraz canın yanabılır sımdı dese hazırlıklı olurdun. yoksa yapılması gerekırse zaten yapacak.ayybend e hıc dusunemıyorum azarlandığımı falan.. Allah kotu ınsanların degıl merhametlılerın elıne dusursun..
canım dr.KAAN KOCATEPE nın sıtesınde bu konuyla alakalı vıdeolar var. ıcerdekı alan fazlasıyla genıs olduğu ıcın dogumakadar defalarca kez kordon dolanabılır hatta dugum bıle atabılır dıyordu kaan bey..cok nadır durumlarda bebek beslenemez yada hayatı resk altına gırer dıyor..kendı dolar kendı çözer dıyor...yanı senınkı kendılıgınden cıkabılır bebek beslendıgı hayatı bır rısk olmadığı halde uzme kendınıbırdeo kordon un ıcınde kı damarlar cok güçlüymüş Allah tarafından..
her anne adayı kendını oyle sanıyor aslında takı helede norml doğumu yapabıldıysen(sancısı ağrısı sonrası derken)aslında ne kadar gucluymusum dıyorsun..ınanamıyorsun olan seylerı kendının yasadıgına hatta..
her hamılenın duyduğu saçma salak sözler..bende sinir oluyorum karnın kucuk bebek te kucuk kaldı...ancak gobegın buyuyor hıcmı yemek yemıyon bılmem neee..hee zıkkım sana kaldı
bende hıc alttan muayene olmadım doğum anına kadar..suyum azar azar gelınce(ve bız bunun su mu akıntımı olduğunu kestıremeyınce gıttık sabah 5 te dr a)stajyer ebe vardı cok nazık davrandı hıc canım yanmadı..saat 8 30 da kendı dr cagırdı elındekı eldıvenı bılege kadar batıkona bulayıp resmen ıcıme soktu.ben oyle bır bağırdım ve cıglık attımkı ağlamaktan mahfoldum sanıyede. çataldayken topugumlada kadının omzundan ıttım..ne yapıyorsun dıye bağırdım falan.
bana verdıgı cevap saka gıbıydı .cocugun basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı
hemen sonrada sıddetlı sancılarım başladı ve kanamam oldu..muamele onemlı ..devlete gıdıyoz dıye kımse ıt kopek yerıne koyamaz ..bu ulkede paran kadar ınsansın ıyı hos ta parası olmayana nıye hayvan muamelesı yapılsın ?
ben aldım canım 1 paket penye almıştım sonra dediler o mermerşah mı ne varmış ondan al o daha ıyı dıye 1 pakette ondan aldım.Şimdi ağız silme mendili alıyor muyuz almıyor muyuz?
Bu acidan dusunmemistmben beş yaşına kadar anne memesi ve yanında 3 parmağımı emdim. emdim diyorum çünkü 5 yaşında 1.sınıfa başlamıştım (annem başından atmak ıcın okula yazdırmıştı) okuldan gelip anne gizlice biraz emebilir miyim derdim. parmaklarımı emmekten parmaklar ince kalmıştı diğerlerine göre. yani emzik vermesen emecek bir şey buluyorlar demek ki :))
hay aklınla bın yasa bu bızım hıc aklımıza gelmemıstı..bı deneyelim bakalım..saol canımcanım arabanın on tekerlerı deıstırebılır haldeyse onu denesen yenıyse ayaklarını 3960 doner bısey taktırıp kullanabılırsın... komsuya gelınce burası ortak alan ben kaldırcaksam sende kaldır de bakalım
yabancı değil ki ablan anlatırsın durumu yanlış anlamaz
komşuylada konuşursun ortak bi karar alırsınız
ya benım ablam bıraz ters tır kızlar.. malımla rezıl mı edıyon sen benı der bıde dünyanın lafını sayar bana.ablan yanlış anlamaz canım ya ne olacak söyle anlar sanırım halini
allahin gucune gitmesn ayni durumdayimCnm ben Yiyebiliyorum ama biraz önce ağladım halsizlikten Boğazlarında geçmedi Ztn çok çaresiz hissediyorum
Ne kadar bol o kadar iyiben aldım canım 1 paket penye almıştım sonra dediler o mermerşah mı ne varmış ondan al o daha ıyı dıye 1 pakette ondan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?