2015 Şubat Anneleri

Ders anlatmak çok yoruyor insanı. Allah güç kuvvet versin canım.

demek ki normal, eşimin hep dediği gibi her şeyi abartıyorum :)
sımdıden abartıyonuz yarın bebeler dogsun netcenız amannn ılk bebek tamcahıllık dusunuyorumda..
bız kızımızı 5 aylıkken cıglık atıyor bu cocugun kulakları mı duymuyor yada sorunmu varkı acaba dıye dra goturmustuk sımdı cok guluyorum o hallerımıze..Mevlam kotu gun gostermesın.. ılk bebek te her agladıgında dr a gıtmek ıstıyor ınsan..oyle yadaboyle buyuyor sıpalar

acemilik çok fena ya hasta olduğunda falan elim ayağıma dolanir kesin

Doktora gidince de bişi soramiyorm ben ya aklıma gelmiyor bunların hiçbiri o ne derse dinliyorum bi şikayetim varsa söylüyorum o kdr

Bir de Dr zaten söylüyor şöyle değişiklik olucak böyle değişiklik olucak vücutta falan diye. Akıntıyı fazla ya da az demedi akıntı dedi sadece. Suyun gelmesi olayı daha çok suyun akmasıdır diye düşünüyorum. Yine de sormak gerek.

Karnım son 2 gün içinde 2 katına çıktı galiba :/ sizde de durup durup aniden fırlıyor mu?

CAnım belli hafta dönemleri var ya o zmnlarda birden büyüyor banada eşim demişti 28 bittiğinde karnın büyüdümü ne sanki birden die normaldır yani :)

Aksam icin ilk saati olcmedim. Sabah kahvaltidan sonra olcmustum ilk saati 159 cikmisti. Yarin ayni ogunde ilk ve 2. Saati olceyim bari
Canım dün bnm açlık 68 1. saat 109 2. saat 106 çıkmıştı
bugün açlık 78 1. saat 165 2.saat ise 114 çıktı dünden farklı kahvaltıda azcık reçel ile bal yedim canım istemişti dünde değerler iyi çıkınca yedim bnde böle oldu bnm 1. saat yüksek çıktı cihaz mı acaba yanlış oluo diyorum annemin teyzesi şeker hast. onun cihazda ölçtürcem yarın toklukları bnde kndi cihazımla ölçcem bakalım aynı mı çıkacak değerler

ben falan olabilirim ilk doguranlardan büyük ihtimal ocağa kayar bnm doğum diye düşünüyorum

Bnnmde ocağa kayacak büyük ihtimal ölçümler 21 ocak diyor hayırlısı dönmedi daha bnm sıpa

Canım bnm kayma ihtimalim yüksek ideal var onunda bnmle aynı gün kayabiliriz biz şubat başı olanlar :) ama bnmde cihazda oğluş ilerden gidince doğumuda erkene çekio cihaz. cihazda 24 ocak - 4 şubat arası diyor. Benim bebek 11 gün ilerde doğumuda cihaz 11 gün erkene çekiyor o yüzden ben ocak 15 den snra bekliyorum bakalım tetikte olucaz ha geldi gelecek die :)

Ohh ne güzel benim bacakları koltuk altını makine ile alıyorum onlar zaten çok değildir azdır seyrektir ama genital bölgem kndimi bildim bileli jiletlerim ve giderek arttı çoğaldılar evlenirken zorla ağda denettirdiler bana kendim yapmaya çalıştım ama üst kısmını yaptım acısada ama alt kısımları yapamadım çekemedim onları jiletledim gitti
Artık bni eşim yıkıyor sırtıma süremiyorum eğilip bacaklarımı fln yıkayamıyorum en son ki dr. için temiz olayım die operasyon yapayım dedim öldüm bittim yaparken eşim beni çağırsana dedi nie zorladın ben yaparım dedi ama ben cidden çekindim utandım ne annemden ne eşimden beni öle temizle die isteyemem yıkamasını bi nebze mecbur kalıyorum artık ilk zmnlar gibi utanmıyorum ama jiletle kesersin fln diyip espiriyle geçiştirdim bundan snra düşünüyorum kara kara napcam die çünkü jiletlediğim içinde 1 haftaya uzuyor. eldivenide denemek isterim ama gene nasıl görcem karnımdan göremiyorm ben artık

Benim halamın son çocuğu kızı dönmemişti son ana kadar beklediler sezeryan alacaklardı ama o bekledi bekletti annemler sağlık sorunu yoksa nie sezeryan olsun die. Son anda bebiş döndü ve halam normal doğurdu.
Benim oğlumda hala başı yukarda duruyor bakalım nezmn dönecek

CAnım bende medipol hast. beğeniyorum temiz fln birde esenlerdeki şubede yeni açıldığı için kampanya var hem maddi olarak hemde sağlıklı olması açısındn bana hitap ediyor bnm için fiyatta önmli çünkü öğretmen maaşıyla ancak oluyor. Ayrıca dr.umuda sevdim bnm sıkıntım doğuma esenlere tarabyadan yetişirmiyim

Kızlar nasıl bişi sokuyor ya ben alttan muane hiç olmadım çok tırsıyorum

benım doktor moktor takıntım yok valla. benı dogurtsunda kım gırerse gırsın. hoş bana sarılıp öpecek degıl doğum sırasında. :)
Allah seni güldürsün emi çok güldüm bu msjına canım

Allah sağlık versin kolaylık versin inşAllah canım bebeği sağlıkla doğar ve inş güzel bir ömrü nasip olur. Geçmiş olsun inş.

Başınsaolsun canım RAbbim hepinize sabır versin geride kalanlara ömür versin sağlıkla inş.

Canım özel durumun varmış o yüzden rahat edeceğine git maddiyat böle özel durumlarda önmsizleşiyor sağlık bu herşeyden kıymetli.

Ne biliyim sızıntı gibi olup azalmasin suyumuz

Sen hala işte misin canım? Mesain kaçta başlıyor kaçta bitiyor?
8-4:30 arası bnm mesai canim ama bgn Hastam erken bitti 2:30 da evdeydim :) harika bişi erken eve gelmek ya..ideal çalışma saati bnm için 10-3 :) hep hayalim öyle çalışmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…