- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Suyumuz azalmaz bu sebepten di mi ?
Iyi aksamlar bugun hiziniza hic yetisemedim tum gun ders cok yorucuydu. Sabah bir uyandim sag elin tum parmaklari dolma gibi olmus bukemedim bisure resmen ayni sekilde sag ayak da odemden sismis bikac gundur noluyo boyle bilmiyorumayakkabimi yeni ve bi buyuk numara almis olmama ragmen o da sıktı bugun okulda eve girdim oh dedim cikarinca simdi de iki ayak davul gibi sis diktim tepeye yatıyorum.calismak cok yorucu artik
Evde uyguluyorum onu da gunduz mumkun olmuyor okulda ki canim
zaten tuzu aşırı tuketmiyorum suyu daha arttrayim bari yuruyus icin hic zaman ve guc kalmiyor ki yurumem sart aslinda yapeki dun gece uyurken de odem olmasi ilginc değil mi sonucta uzaniyorsun surekli donup duruyorux zaten. Doktora dansmak gerekir mi
Biraz evhamlandrdi beni
demek ki normal, eşimin hep dediği gibi her şeyi abartıyorum :)
sımdıden abartıyonuz yarın bebeler dogsun netcenızdemek ki normal, eşimin hep dediği gibi her şeyi abartıyorum :)
Doktora gidince de bişi soramiyorm ben ya aklıma gelmiyor bunların hiçbiri o ne derse dinliyorum bi şikayetim varsa söylüyorum o kdrBilmiyorum kiDr a sormak lazım herhalde.
yarın dr gidicem unutmazsam sorarımBilmiyorum kiDr a sormak lazım herhalde.
acemilik çok fena ya hasta olduğunda falan elim ayağıma dolanir kesinsımdıden abartıyonuz yarın bebeler dogsun netcenızamannn ılk bebek tamcahıllık dusunuyorumda..
bız kızımızı 5 aylıkken cıglık atıyor bu cocugun kulakları mı duymuyor yada sorunmu varkı acaba dıye dra goturmustuksımdı cok guluyorum o hallerımıze..Mevlam kotu gun gostermesın.. ılk bebek te her agladıgında dr a gıtmek ıstıyor ınsan..oyle yadaboyle buyuyor sıpalar
dr a sorarsan bize de yaz olur mu canım kafama takılır şimdibenimde aklıma bu sebep geldi, su içiyorum bol bol.
beni düşündüren ben korkarım, telaşlanırım eşim benden fena telaşlanır Allahım rahat bebeklerimiz olsun inşallahacemilik çok fena ya hasta olduğunda falan elim ayağıma dolanir kesin
Doktora gidince de bişi soramiyorm ben ya aklıma gelmiyor bunların hiçbiri o ne derse dinliyorum bi şikayetim varsa söylüyorum o kdr
dr a sorarsan bize de yaz olur mu canım kafama takılır şimdi
Karnım son 2 gün içinde 2 katına çıktı galiba :/ sizde de durup durup aniden fırlıyor mu?
Canım dün bnm açlık 68 1. saat 109 2. saat 106 çıkmıştıAksam icin ilk saati olcmedim. Sabah kahvaltidan sonra olcmustum ilk saati 159 cikmisti. Yarin ayni ogunde ilk ve 2. Saati olceyim bari
ben falan olabilirim ilk doguranlardan büyük ihtimal ocağa kayar bnm doğum diye düşünüyorum
Bnnmde ocağa kayacak büyük ihtimal ölçümler 21 ocak diyor hayırlısı dönmedi daha bnm sıpa
bende hep jılet kullandım bılmem kac bıcaklılardan
tras kopugude süper oluyor gerçekten...senede 2 yada 3 kez bacaklarımı alırım bıldım bılelı jılet kullanmama rağmen cok seyrek ve ıncedır tüyler..
bu arada ben hiç hayatımda ağdaya gitmedim hep makinayla alıyordum şimdi göbeğimden makinayı da kullanamadağım için jilet stayla kullanıyorum öyle aman aman kıllarım yok zaten. ama malum bölge için doğuma yakın komple ağdaya gitmeyi düşünüyorum. latex eldiveni daha önce deneyen olmuş ama sorun şuki eğilip o işi yapmak mesele benim göbeğim çorap giymeme bile engel olduğu için o işleri yapmam mümkün değil.
Ben buna bizzat şahit oldum. Hastayı 40 hafta makat diye sezeryan planlayıp yatırdık sabah kadını sezeryana aldığımızda baş olarak çıktı ve hepimiz şok olduk. Hoca neden sbh usg yapmadınız diye kızmıştı hatta :) ama akşam yapmışız rutinde yapmıyorduk ki bi daha. O bana bi ders oldu. Benimki donmezse ben beklerim 40 ı bi aksilik olmazsa
şişlide çok uzak değil aslında bize heryer yakın ama şişli trafığıne de gıremem. inzarın gıttıği Esenler medipol benım dedıgımde onun bıraz ılerısınde . neyse ay sonu kontrolüm var ona gıdeyım olmazsa sonrada tektar medipolü denerim. ısınırsam doktora öyle yaparım artık.
ben ishal ve sağ tarafımda ağrı olduğu için doğum yapmayı planladığım hastanedeki dr gittim orada nst bağladılar ( ilk kez olunca çok heyecanlandım ) Allah izin verirse normal doğum istiyorum hatta çok istiyorum ( ağrıya hiç dayanamam aslında azcık nazlıyımdır ) başımda duran ebeye hastanede normal ve sezeryanla olan doğumları sordum anlattıklarından çıkardığım şu ki özeller ( çoğu ) zaten evde doğurabilecek kadar herşey yolundaysa normal doğum yaptırıyor devlet ise normal olabilecek her hastayı normal doğurtuyor ( ama muamele kötü ) bu arada bebeğimin duruşu şu an tersmiş bu konuda ne yapabilirim dedim doktora o da yürüyüş,yüzme,plates dışında hiçbirşey dedi bende ordan çıkınca zeynep kamili aradım şu doğuma hazırlık kursuna kaydoldum yarında asıl doktoruma gidicem.... sizce ben devlette doğurabilir miyim yani bana kötü davranırlarsa ya avazım çıkana kadar ebelere bağırırım yada ağlamaktan bebeğimle ilgilenemem ay düşünmekten başım ağrıyor
çok yazdım farkındayım ama daha da yazabilirim Allahım yardım et
birde ben ağdayı sormadım dr ama ben çok kıllıyım jiletle baş edilmez rezil olurum vallahi
nazlısın demek. benım yattığım hastanede bırının erken doğum rıskı vardı 26-27 haftalarda falandı. hıc alttan muayene olmamış. gıtmıs doktorlar ona alttan o plastık bır seyle bakıyorlarya açılma var mı falan dıye onla bakmışlar kız çığlık atmış. kıyametı koparmış doktorlarda bunu fırçalamış . odaya geldı ağlıyordu işte sorduk ne oldu diye anlattı. o zamanda ben 100 kez falan muayene olmuştum ve her defasında o aletle bakıyorlardı. bir kere bile çıtım çıkmamıştır.
Allah seni güldürsün emi çok güldüm bu msjına canımbenım doktor moktor takıntım yok valla. benı dogurtsunda kım gırerse gırsın. hoş bana sarılıp öpecek degıl doğum sırasında. :)
Allah sağlık versin kolaylık versin inşAllah canım bebeği sağlıkla doğar ve inş güzel bir ömrü nasip olur. Geçmiş olsun inş.Kızlar çok sevdiğim bir arkadaşım suyu azaldığı için 30.haftadan beri hastanede yatıyo yarın doğuma giricekmiş. 34 haftaya yeni girmiş ama su olmadığı için bebeği artık tutamıyolarmış ölebilirmiş
Agiz mendilini de makinede yikadim ben. zaten sabun tozu ile yikadim. Kiyafetlerin tek kiri kusmuktu.kakali olani onceden yikarsin zaten elinde. Fazla titiz olmayin sakin. Alerjik ve sık hasta olan bir bebeginiz olur. Zaten topraktan cimenden uzakta cocuklarimiz sonra cimene alerjisi oldugu ortaya cikar okula basladiginda. saglik icin titizlik zararli genetik bir alerji durumu yoksa.
Citcili badi mi zibin mi demissiniz. Ikisi bir arada olani var civilde vardi. Alt taraf citcitli ustu yandan giydirilebiliyor. En iyisi o. Gobek dusmemisken bile bundan giydirdim sonucta kiafetleri bebegi daraltmiyor gobegini sıkmiyor.
Oglum 35 ten sonra dondu dogum pozisyonuna. Ondan once bi ters bi duzdu hic takmadim.
Havlu ne kadat iyi de olsa suyunu almayabiliuor. Suyunu alsa sert oluyor. Icine tulbent kullandik biz. Giyirmeye baslarken tulbenti aliyorsun boylece islak havlu ile de cok durmamis oluyor. 2-3 aydan sonra normal havluya geciyrsun.
Annanemi ugurladik bebegim kipir kipir. Hayat zor, hic toz pembe degil, anne olunca anasiliyor gercekten buyuklerin kiymeti.. Bassagligi dileyen herkese tsk ederim.
Kızlar Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum (Özel Hastane) Ama Çevremde Herkes Pendik Marmara Üni.Araş.Hastanesine Git Diyo. Büyük İhtimalle Sezeryan Olucak ve Gittiğim Hastane Benden 1750 Gibi Bir Tutar İstiyor. Çevremdekilerde Hiç Gerek Yok Git Devlete Diyip Duruyo Sizce Ne Yapmalıyım Ben?
acemilik çok fena ya hasta olduğunda falan elim ayağıma dolanir kesin
Amin inşallah neyse ki benim eşim sakin soğukkanlıdır. .ama yine de işin içinde bebis olunca onun da sakinligi kalmayabilirbeni düşündüren ben korkarım, telaşlanırım eşim benden fena telaşlanır Allahım rahat bebeklerimiz olsun inşallah
Ne biliyim sızıntı gibi olup azalmasin suyumuzBir de Dr zaten söylüyor şöyle değişiklik olucak böyle değişiklik olucak vücutta falan diye. Akıntıyı fazla ya da az demedi akıntı dedi sadece. Suyun gelmesi olayı daha çok suyun akmasıdır diye düşünüyorum. Yine de sormak gerek.
8-4:30 arası bnm mesai canim ama bgn Hastam erken bitti 2:30 da evdeydim :) harika bişi erken eve gelmek ya..ideal çalışma saati bnm için 10-3 :) hep hayalim öyle çalışmak :)Sen hala işte misin canım? Mesain kaçta başlıyor kaçta bitiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?