2015 Şubat Anneleri

Ya ne güzel darısı başımıza

Ben okuldan kaçıyorum. Zaten odam ikinci katta aylardır odama gitmedim Dr merdiven çıkmamı uygun bulmadı. Bölüm zaten tamamı zararlı bir mekan arayan olursa evim yakın nasılsa atlar giderim diye düşünüyorum. Açıkcası daha önce böyle değildim ama bir cesaret geldi. Koruma içgüdüsü belki de.

ben de bazen bankaya gidiyorum diye çıkıyorum bişi olursa arayın diyorum :) yaramaz öğrenciler gibiyiz :)

kizlar donmeyince napiyolar , SEZryanmi oluyor orda
donmemesi için bi sebebp etken falanmi varmiki yaws
eltimde donmemisti bebk ve elle çevirmeye çalismilardi galiba, en son tersden dogdu biseyler oldu, ama zor olmali tabi oyle
sezeryani hiç sevmiyorum ama ters olunca alsalar kske de yapmazlar valla :s , ben dua etmeye baslayim dönsün diye

Evet o saklatmak içinmiş. Belli bir para veriyorsun saklatıcam diyorsun sonra her yıl kasa kirası gibi kirasını ödüyorsun. Allah korusun bir hastalık falan Olursa o kanı kullanarak kök hücre yapıyorlar.

hem de ne zor canım ya valla bi de gece Uykusuz falan kalmissam gün geçmek bilmiyor. .izne çıkmayı iple çekiyorum
Hamileligimin ilk uc ayi calisabildim fiziksel degilde ruhsal acidan cok yoruyordu beni cok stresli bir ortamdi. İsten cikmakla cok iyi yaptim siz calisanlar icinde dua ediyprum zaman gecsin izne cikip rahat edin insallah...

Evet o saklatmak içinmiş. Belli bir para veriyorsun saklatıcam diyorsun sonra her yıl kasa kirası gibi kirasını ödüyorsun. Allah korusun bir hastalık falan Olursa o kanı kullanarak kök hücre yapıyorlar.
aarnizda dusunen varmi
Allah korusun o kotu hastalikdan ama ne zaman nolacagimiz belli deil
kirasi nasil ki, herkeseye uygun diye bi durum yokdur ehrhalde : (

Stres yok stres yok.

ben anlamdim kimin bebegi ters , seninmi iremguzum ?
daha erken deilmi ki dogum pozisyonu için

Hamileligimin ilk uc ayi calisabildim fiziksel degilde ruhsal acidan cok yoruyordu beni cok stresli bir ortamdi. İsten cikmakla cok iyi yaptim siz calisanlar icinde dua ediyprum zaman gecsin izne cikip rahat edin insallah...
Amin canım teşekkür ederiz :) az kaldı bakalım insallah o günleri de görürüz :)

Çok teşekkür ederim canım. Ağrılarım daynılmaz olursa suni sancı gerekirse bu bi altarnetif olacak o zaman bende. Çok teşekkür ederim sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…