aarnizda dusunen varmi
Allah korusun o kotu hastalikdan ama ne zaman nolacagimiz belli deil
kirasi nasil ki, herkeseye uygun diye bi durum yokdur ehrhalde : (
Benim kuaförüm aspirini ez limon ekle merhem yap ve sür dedi. Çok zatıflatıyormuş kılları.Valla ben bi kaç kez denk getirebildim denedim cidden geç çıktı gibi ama o dönemde adetli olmaman falan gerekiyor her zaman tutturmak zor geldi bana :) bi de tuyleri aldıktan sonra tuzla limon suyu karıştırıp suruyorlarmis o da çok etkiliymis onu denemedim hiç ama
pirelidevvem ben iki ekre yaptirdim o igneyiÇok teşekkür ederim canım. Ağrılarım daynılmaz olursa suni sancı gerekirse bu bi altarnetif olacak o zaman bende. Çok teşekkür ederim sağolasın
bnm tüylerim hamilelikte azaldı zaten eskiden 2 haftada 1 bıyık aldırırdım şimdi aylardır almıyorum çıkmıyor doğumdan sonra Fışkırmaz insallah :) çok alıştım bu rahatlığa :)Benim kuaförüm aspirini ez limon ekle merhem yap ve sür dedi. Çok zatıflatıyormuş kılları.
Ya bgn arkadaşım dedi ki normal doğumda insan beline bi kamyon carpmis kdr yük biniyormus..ama doğumdan sonra kalkıp yuruyebiliyorsun ne büyük mucize ya..pirelidevvem ben iki ekre yaptirdim o igneyi
çok memmnunum tam prenses dogum
bu sefer ignesiz deniycem, 3. oldugu için belki daha hizli ilerler dogum ama benim canim tatli biraz , 4 cm de anesteesiti çagirabilirim için igne için : ))
bu konuda kendime hiç guvenmiyorum ama denemek istiyorum
benim açilmam gerçekten çok hizli oluyor, ignesiz nasil açilir onu merak ediyorum en çokda
yani resmen kasiniyorum
bnm tüylerim hamilelikte azaldı zaten eskiden 2 haftada 1 bıyık aldırırdım şimdi aylardır almıyorum çıkmıyor doğumdan sonra Fışkırmaz insallah :) çok alıştım bu rahatlığa :)
denemesi zor degil gibi donmezse uygularim benbebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen
kızlarrr bakınnn bı burayaa
denemesi kolay gibi donmezse uygularim ben....bebeğim hala ters duruyor sezeryan olmak hiç istemiyorum ama sanırım böyle devam ederse mecburen öyle olacak.Sizce bu saatten sonra döner mi?
mrb arkdşım bu siteye yeni kaydoldum ismim tuğba. bende 35+2 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim bebeğim ters duruyordu.3 hafta sonrra gidip sezaryen olacktım.ama bi intenet sitesinde gördüğüm birşeyi denedim. ben de işe yaradı umarım sende de yarar. başımın altına yastık koymadan yere yattım eşimin de yardımıyla kalça ve belimin altına 3-4 yastık koyark yükselttim.ayaklarımı da koltuğa dayadım. bebeğim çok geçmeden harketlendi ve sanrm 5 dk geçmeden büyük bir dalgalnma oluşturdu karnımda poziyonunu değiştirmiş meğer.bugün tekrar doktora gittim bebeğimin döndüğünü söyledi.yani dahaa 2 gün öne tersti hatta 30.haftadan beri ters duruyordu. ve ,ben bu egzersizle alakası olduğunu düşünüyorum.bir dene istersen
kızlarrr bakınnn bı burayaa
yerim ben kızımı :) şimdiden annesine yardım edermiş :)Kız bebekte östrojen yüzünden azalıyormuş erkek bebekte testesteron yüzünden çoğalıp kalınlaşıyormuş. Tabii herkeste olmayabilir ama çoğunluk böyleymiş.
Hayırlısı plsun canım senin için. Anestezistin iyiymiş demekki. Bi kaç kötü yorum duyunca tereddüt etmiştim ama şimdi aklımda bi seçenek. Sezeryandansa onu tercih edebilirimpirelidevvem ben iki ekre yaptirdim o igneyi
çok memmnunum tam prenses dogum
bu sefer ignesiz deniycem, 3. oldugu için belki daha hizli ilerler dogum ama benim canim tatli biraz , 4 cm de anesteesiti çagirabilirim için igne için : ))
bu konuda kendime hiç guvenmiyorum ama denemek istiyorum
benim açilmam gerçekten çok hizli oluyor, ignesiz nasil açilir onu merak ediyorum en çokda
yani resmen kasiniyorum
yok ayol daha sımdıden :)ben anlamdim kimin bebegi ters , seninmi iremguzum ?
daha erken deilmi ki dogum pozisyonu için
Bu anestezi seçimi tamamen bize mi kalmış? yani dr biz ne istersek öyle mi yapacak ? yoksa kendi mi önerecek?Hayırlısı plsun canım senin için. Anestezistin iyiymiş demekki. Bi kaç kötü yorum duyunca tereddüt etmiştim ama şimdi aklımda bi seçenek. Sezeryandansa onu tercih edebilirim
Ay bende bi kere aldırdım bıyık oda 8 haftalık hamileydim daha hiç aldırmadım :) bölgesel kıl uzama durması yaşıyorum :) kaş ortamda çıkmıyo :) kuaförün yolunu unuttum.bnm tüylerim hamilelikte azaldı zaten eskiden 2 haftada 1 bıyık aldırırdım şimdi aylardır almıyorum çıkmıyor doğumdan sonra Fışkırmaz insallah :) çok alıştım bu rahatlığa :)
Senin bebis de mi kız :)Ay bende bi kere aldırdım bıyık oda 8 haftalık hamileydim daha hiç aldırmadım :) bölgesel kıl uzama durması yaşıyorum :) kaş ortamda çıkmıyo :) kuaförün yolunu unuttum.
Yokc canım benim ki erkek :) 3 doktor onaylı :) değişirse büyük şok olurumSenin bebis de mi kız :)
Bu anestezi seçimi tamamen bize mi kalmış? yani dr biz ne istersek öyle mi yapacak ? yoksa kendi mi önerecek?
İsteğe bağlı diye biliyorum ben.Bu anestezi seçimi tamamen bize mi kalmış? yani dr biz ne istersek öyle mi yapacak ? yoksa kendi mi önerecek?
aman aman degismesin :)Yokc canım benim ki erkek :) 3 doktor onaylı :) değişirse büyük şok olurum
Ben istisnayım o zaman :)Kız bebekte östrojen yüzünden azalıyormuş erkek bebekte testesteron yüzünden çoğalıp kalınlaşıyormuş. Tabii herkeste olmayabilir ama çoğunluk böyleymiş.
Bi dahaki randevumda herseyi detaylı sorayım bari ya böyle kafamda deli sorularla gezip duruyorum :)Kendi çalıştığı biri varsa onu öneriyor.
Bana annem hamileyken hep erkek demişler de :)aman aman degismesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?