Allah veriyo gayretiniacemilik çok fena ya hasta olduğunda falan elim ayağıma dolanir kesin
Herkeste farklı etki yapıyor demekki canımılk kızımda 1 tel sac dokulmesı yasamadım.. aşırı derece de dokuluyordu hamıle kalınca tamamen durdu tam tersıne gurlestı ve benım uzamak bılmeyen saclarım aşırı uzadı..gobegımde kahverengı cızgı vardı ve gobegım kıllanmıştı..
ama bunda erkek olmasıylamı alakalı bılmem ama aşırı derece de dokuluyor sacım,ınceldı azaldı,uzamıyoda ..kahverengı cızgı çıkmadı..tüylenme olmadı göbekte..
var bı yamukluk emmeeee
düzgün yapmıyor mu acaba ? ben kadın gelmeden evden çıkıyorum eşim teslim ediyor evi kadına.. ben bi önceki geldiğinde begenmedigim şeyleri liste yapıp eşime veriyorum o da uyarıyor kadını..bgn farkettim mesela cami silmiş ama pervaz mi ne denir ya şu tam toz biriken yer orası 1 haftada dolamicak kdr toz dolmuş hemen aldım notumu :)Yaw evi ben temizleyince en az bir hafta temiz kalıyor kadın temizleyince iki günde heryer toz oluyor. Neden acaba?
Sagol canim insallah hemen gecerAh canıııım geçmiş olsun. Okulu sevmesi çok iyi
internetten al canım o kdr begeniyorsan..pek yapmaz misin internetten alışveriş
ben de aynı durumdaym arkadaşımın 2 aylık bebeği var kucağıma vermek ıstedı alamadım bişi olcak gibi geliyor hiç almadım kucağıma yeni doğanAllah veriyo gayretini
Ben digurdugumdan once sevmek icin bile bebek tutmamistim
Kendi dogurunca tatli oluyo baskasina vermiyo insan hic oyle dusunmeben de aynı durumdaym arkadaşımın 2 aylık bebeği var kucağıma vermek ıstedı alamadım bişi olcak gibi geliyor hiç almadım kucağıma yeni doğan
düzgün yapmıyor mu acaba ? ben kadın gelmeden evden çıkıyorum eşim teslim ediyor evi kadına.. ben bi önceki geldiğinde begenmedigim şeyleri liste yapıp eşime veriyorum o da uyarıyor kadını..bgn farkettim mesela cami silmiş ama pervaz mi ne denir ya şu tam toz biriken yer orası 1 haftada dolamicak kdr toz dolmuş hemen aldım notumu :)
Ay o takinti bende de var.Yok canım yaa anca Migros'tan alışveriş yapıyorum o da kapıda ödemeli. İnternet'e pek kredi kartı numarası vermeyi sevmiyorum. Oje güzel de çok sevdiğim için değil biraz takıntılıyım uğurlu gibi geliyor. Bir kıyafet giyiyorum mesela o gün çok güzel şeyler olduysa hep o kıyafeti gitmeye çalışıyorum
Evet kendi bebegini kucağına alamayan duymadım hiç :)Kendi dogurunca tatli oluyo baskasina vermiyo insan hic oyle dusunme
Isi bitince camasir yikayip utu yapani var saati dolana kadar calismak adinaBenimki sadece yerleri süpürüp siliyor. Cam silmedi aylardır. Cam için başka gün gelmek istiyor. Yerde de halım yok bu arada. Sanırım biraz fazla yüz verdim. Zaten geçen birini daha aradığını söylerken seninki gibi kolay iş olan biri daha olsa dedi
Tüm gün sadece yer mi siliyor? ben de Bi dahaki gelişine koltuklari da mı sildirsem diye düşünüyordum. .çok mu insafsizim ne ? ütü falan allah ne verdiyse yaptırıyorum benBenimki sadece yerleri süpürüp siliyor. Cam silmedi aylardır. Cam için başka gün gelmek istiyor. Yerde de halım yok bu arada. Sanırım biraz fazla yüz verdim. Zaten geçen birini daha aradığını söylerken seninki gibi kolay iş olan biri daha olsa dedi
Gizli patronsun yani sen :)düzgün yapmıyor mu acaba ? ben kadın gelmeden evden çıkıyorum eşim teslim ediyor evi kadına.. ben bi önceki geldiğinde begenmedigim şeyleri liste yapıp eşime veriyorum o da uyarıyor kadını..bgn farkettim mesela cami silmiş ama pervaz mi ne denir ya şu tam toz biriken yer orası 1 haftada dolamicak kdr toz dolmuş hemen aldım notumu :)
Ya ben pek beceremem şunu yap bunu yap demeyi :) böylesi işime geliyor hiç muhatap olmadan işler yürüyor :)Gizli patronsun yani sen :)
Güle güle kullansin bebişin canım :) bnm de abajur almam lazım bak iyi hatirlattin :) aslında aplikler çok hoşuma gidiyor ama onun için bi elektrik çekmek falan gerekiyormuş sanırım o yüzden abajurla idare edicemBugün bebek odamızı aldık :) 3 kapılı dolap, büyüyen beşik ve şifonyeri var,tamamen beyaz, kulpları ahşap rengi. ayıcıklı ve arılı uykuseti, ayıcıklı lambası ve abajurunu da aldık :)üstümden bir yük kalktı sanki. haftaya gelecekmiş kurup düzenldkten sonra fotoğrafını koyacam. bir de benim yüksek uğraş ve dırdırlarım sonucu odayı kaynanama aldırdım içim daha da bir rahatladı :):) zatn düğünümüzde hiç birşe yapamışlardı bebek olunca yaptıracam diye ant içmiştim
Teşekkür ederim canım :) abajur da çok sevimli oluyor,gece bebei emzirirken ok lazım olur diye düşündüm loş bir ışık olur. hem de çok dekoratif duruyor , evin herodasında kullanmayı seviyorum :)Güle güle kullansin bebişin canım :) bnm de abajur almam lazım bak iyi hatirlattin :) aslında aplikler çok hoşuma gidiyor ama onun için bi elektrik çekmek falan gerekiyormuş sanırım o yüzden abajurla idare edicem
Isi bitince camasir yikayip utu yapani var saati dolana kadar calismak adina
Bence yumusak yuzlu bulmus sizi
Sagol canim insallah hemen gecer
Hamile haliyle onsanin zor oluyo nazini kaldirmak
Bi de istah 0 a iniyo ne yapcani sasiriyo insan
Yese boyle yipranmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?