2015 Şubat Anneleri

Kız bebekte östrojen yüzünden azalıyormuş erkek bebekte testesteron yüzünden çoğalıp kalınlaşıyormuş. Tabii herkeste olmayabilir ama çoğunluk böyleymiş.

CAnım bnmde kaş bıyık hızlı çıkardı gitsem 2. haftada gerekirdi yani ama hamişlikle birlikte ayda bir 2 ayda bir gidiyorum kaş bıyık için :) kaşım ortası ile bıyık aldırıyorum zaten sadece onlarda artık geç çıkıyor. Saçlarım bnm deli gibi dökülürdü hamişlikle güçlendi gürleşti canlandı saçlarımda eşim diyor oğluş senin saçlara güç verdi gürleşti.
Benimde oğluşum olacak annesine kıl yapmıyor şükür. Ama göbeğim tüylendi bakın işte önceden yoktu şimdi tüylerim belirginleşti. Bacaklarım koltuk altım zaten az seyrektir bnm onlarda değişim olmadı. genital bölge hep jiletlediğim için kalın sert sıktır ve haftasına hörtlüyorlar bnmde orayla başım dertte artık jiletle görüp yapamıyorumda göbüş kapatıyor

Aslında benim de başım dönüyor Dr tansiyonun düşüyodur dedi ama tansiyonum hep normal.
Canım vertigo daki baş dönmesi acayip oluyor. Hiçdurmuyo hep dönüyor. Günlük işlerini aksatıyo yani. Eğer bu şekildeyse başka bir doktorada görün.

Canım vertigo daki baş dönmesi acayip oluyor. Hiçdurmuyo hep dönüyor. Günlük işlerini aksatıyo yani. Eğer bu şekildeyse başka bir doktorada görün.

Benimki genelde Heyecanlanınca oluyor özellikle Dr un muayenehanesinde. Başka zaman yok bişey :)

ılk kızımda 1 tel sac dokulmesı yasamadım.. aşırı derece de dokuluyordu hamıle kalınca tamamen durdu tam tersıne gurlestı ve benım uzamak bılmeyen saclarım aşırı uzadı..gobegımde kahverengı cızgı vardı ve gobegım kıllanmıştı..

ama bunda erkek olmasıylamı alakalı bılmem ama aşırı derece de dokuluyor sacım,ınceldı azaldı,uzamıyoda ..kahverengı cızgı çıkmadı..tüylenme olmadı göbekte..

var bı yamukluk emmeeee

yok be canım ne yamukluk olcak bnm bebiş erkek dökülen saçlarım gürleşti göbeğimde tüylenme oldu öle kahverengi çizgi fln yok bnm tenim çok beyaz kıllar siyah olunca bnm çok dikkatimi çekiyor.

Bundan snra belki kıza hamile kalsam bnm belirtilerde senin ki gibi tersine dönebilir. Bebeğin cinsiyeti annenin yaşadığı hamilelik sürecindeki bazı şeyleri değiştirir kızdaki gibi olmaz erkekte. Benim annem öle diyor bnde başkaymış kardeşim erkek onda başkaymış :) zaten epitopu 2 kardeşiz biz anneme çekerim inş bundan snrakide kız olurda iki evlat lezzetinide tadarız (bunu doğurdumda 2.yi düşünüyorum bakın hele bana hayallerde hızlıyım

Benimki genelde Heyecanlanınca oluyor özellikle Dr un muayenehanesinde. Başka zaman yok bişey :)
bnm de doktor kontrollerinde tansiyonum hep 11-12 gibi çıkıyor ama normalde bizim hemşireler olcüyor 8-9 çıkıyor..ben de mi heyecanlaniyorum ne oluyor anlamadim

benim bebeğim erkek olacak
dün 3 boyutlu usg ye girdim doktor gayri ciddi inceledi bebeği gayet sağlıklı bi kız bebek bu dedi
nasıl olur erkek oldugu kesin dedik eşimle
doktor ben pipi falan görmüyorum bal gibide kız dedi
doktor kesin erkek demişti farklı zamanlarda dedim bzen yanılma olabiliyor olağan bir durum kıyafet almadıysanız sorun olmaz ..herşeyini aldık dedim ...olsun mavi giyer dedi
dilim tutuldu o an ne diyeceğimi bilemedim sonra falza uzatmadı kız değğil gayet sağlıklı rahatına düşkün bi erkek bebek dedi..
gülsemmi ağlasammı nasılda inandım çok ciddi konuştunuz dedim iyi rol yaparım herkeste inanır dedi
.....
böyle bişey yaşadım dün eşimle düşündük hadi gerçekten cinsiyet değişseydi ne yapardık diye
güldük geçtik...

bnm de doktor kontrollerinde tansiyonum hep 11-12 gibi çıkıyor ama normalde bizim hemşireler olcüyor 8-9 çıkıyor..ben de mi heyecanlaniyorum ne oluyor anlamadim

bnmde dr.da 11-12 çıkıyor büyüğü küçüğüde 7-8 çıkıyor ama sağlık ocağında yada evde ölçtüğümde büyük 10-11 küçük 5-6 çıkıyor hepsi heyecandan pipilimi görcem die

Fazlami abartiyorsunuz ?

O ne yaa ne matrak Dr iyi bulmuşsunuZ onun gibiler neredeyse hiç yok

bakma sızı dumura uğratmış ama yarın buyudugunde oğluna anlatacak güzelde bır anı vermıs sıze :) gerçekten artık böyle dr lar pek yok

Sanırım heyecandan bu arada eşim 553 numara ojeyi bulamamış duty freeden evde 677 vardı onu kullanıcan artık.

ıste okul cagı bebelerının genel sorunu dıyelım :) dygnun ogluyla benım kzım arasında 15 gun var bunlarda bırbırıne yakın olcak bız aynı zamanlarda ataga gecmısız hep :)
Ivit
Yarin doktora goturucz herhalde uc hun yatar evde toplamda
Okulu da ozledik simdiden

Yaw evi ben temizleyince en az bir hafta temiz kalıyor kadın temizleyince iki günde heryer toz oluyor. Neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…