2015 Şubat Anneleri

Ne güzel ya maşallah valla.. eşim kırk yilda bi böyle geç gelir o günlerde de resmen sefilleri oynarım :) bgn şahit oldugunuz gibi :)

Ben de aynıyım işte. Eşim seyahate gider iyice bişey yiyemem. Bebiş için bişiler yapmaya çalışıyorum ama bugün evde hiçbişey kalmamıştı

aasure sevilmezmi kizzz
ben bugun gittim komsuda yedim geldim
tatli sevmem ama asureye bayilirim : )

hemde az sekerliydi super oldu yani : )

benimde kv de yapmış çağırdı , yarın aşure günü, severim ben ooo çok güzel olurrrrr

Ben de 32.haftada ank a kontrole gidicektim ama burdaki dr den çalışabilir raporu almam lazım diye onu 1 hafta sonraya erteledim
Bir ayi bir hafta gecmis olucak merak.ettim sipami.nasil oldu nekadr buyudu esimde cok merak.ettigi icin her kintrolde yanimda olmak.istiyo o yuzden tek gitmemide istemiyo seninde zor olcak ankaraya git gel bidahaki ayda gidersin kontrole sonra izin heralde

Canı mantı çekenler madoda var şoklanmış paketlerde. Ama light şekersiz Salep yokmuş yaw

Benimki yapmaz öyle şeyler yapan birini bulsam da zamanı geçmeden ben de yesem. Dışarda satılanlar çok meyveli oluyor.

komşularda mı getirmiyor , bana komşulardan da geldi 4 kere falan ama içlerinden bi tanesi 10 numeroydu : ))

Ben bebegin kiyafetleri yikadim 2 gunde evin icinde anca kurudu ya uyku setini falan nasil kurutucaksam peteklerin dibinde kurutmaya caliscam artik neyseki onlari utuleyip yerlestirdim ama benden size tavsiye aldiklarinizi yavas yavas yikayip utuleyin sonra hepsini birden utulemek cok zor oluyo 2 saat utu basinda ayaklarim sisti

birikmişleri bitirdim şükür ne çabuk birikiyor sayfalar yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…