hehheh bebekle mi manti yapacaksin kizzBen de kendi yaptığımı severim. Bakalım Allah inşallah Bebişlere sağlıkla kavuştursun sonra yaparız minik minik
oooo tabi sevmezsin sen hazır mantı :) bi kaşığı 40 tane sigdirabiliyor musun :)ben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
hehheh bebekle mi manti yapacaksin kizz
simdi yap daha kolay olur : )))
di mi ama :) yillardir yumurtanın beyazıni yemedim hamilelikte secmeden sarısı beyazı heryerini yiyorum :) kıymetimizi bilsin kuzular :)
hea dinlenmek için diyorsunŞîmdi olmaz yasakladım kendime. Normalde severim kendi yaptığımı ama şimdi istirahat şart
oooo tabi sevmezsin sen hazır mantı :) bi kaşığı 40 tane sigdirabiliyor musun :)
Ya yok senin sekerin falan bu kadar herseyden sıkacak kadar. Eziyet etme kendine salepi de icc artk o kadar da degil
Valla az once minnak minnak parcalari bir arada gorunce ilk dusundugum bunlar nsl yikancak da utulencek oldu
Yok mu surup ilac bisey icip rahatlsan
herseye useniyom ben de ama asure hala gozumun onunde iki kere yedim ikram geldi ama nefsim de goxum de doymadi.bi cilginlik yapip ben bile yapablrm haftaya
Yenir ama hele hamileliği de bahane edince rahat rahat yenir :) löp löp yenir :)ben utanmasam 1 kalıbi bitiririm bi oturusta
ben hiç bi zaman sevmedim beyazıni ama sarisina bayılırım :) evde herkes yumurtanın sarisini bana verirdi :) bi de ben tuz falan atmiyorum yumurtaya tansiyon odem olmasın diye..peynir zeytinin tuzu ile yuvarliyorum belki de ondan tat alamiyorumbende hamilelikte bi yumurtanın beyazından tiksindim
Yok canım Sağol :) kayınvalidem getirmeyi düşünüyo bakalım hava limanında atmazlarsaBurdan gönderilebiliyorsa gönderelim gerçekten
ben küçükken ananem hamurunu açar annem keser ablamla kiymasini koyar sonra hep beraber bukerdik :) ay özledim valla :)yok daha o kadar geliştiremedim : )) ama çok küçük oluncada içine kıyma konmuyor biraz dolu olmalı benimki : ))) anca 10-20 tane sığar tam kestiremedim aralığı fazla tuttum : )))
bende çok seviyorum, yapmasini bilmem ama esim yaparim ben dedibenimde kv de yapmış çağırdı , yarın aşure günü, severim ben ooo çok güzel olurrrrr
sabah 7 de kalkip laboratuara gidicem, iki uç saat orada kalicam tabi içtigim glukoz surubunu istifra etmezsem
vallahi dogum bu kadar buyumuyor gozumde su surubu içmek bana zulum gibi : ((((( dusuncesi bile canimi SIKIYOR, anc abu kadar ertleyebildim artik gitmem lazim laboratuara, salidan beri bekliyor reçetem : (
Ben hangi akla hizmet ettiysem kizimin butun esyalarini vermisim hep yeniden aldim sirf evde yayinti oomasin bazalar dolaplar tika basa dolu olmasin diye simdi cok uzuluyorum okdar guzel elbiseleri falan vardiki inan pismanimAmma cok yemek konusmussunuz yahu herkesler mi acikmisti:)
ben de sonunda hurclari indirip bakabildim ne var ne yok bir kismi sapasağlam duruyor cicislerin bir kısmi lekelnmis durdugu yerde cikarabilirsem birkac yikamaya temizce giydireyim diyorum o kadar çok almisiz ki ilk kizimda simdi baştan yeniden almya gonul heves etse de günah diyor icim evdeyiz zaten giydireyim nolcak dimi
Simdi eksik gedik listemi yapmya çalışıyorum yarin kısmet olursa alisverse gidecegiz inşallah
ayy küçücük çoraplar patikler şapkalar cikiverdi hurclardan hepsinde yillanmis olsa da bebek kokusu saklı hala hatiralar canlandı duygulandim cok rabbim saglikla giydrmeyi nasip etsin yeniden
Yok canım Sağol :) kayınvalidem getirmeyi düşünüyo bakalım hava limanında atmazlarsa
ay simdi dusununce bile midem kalkiyorİçtiğin zaman kendini en sevdiğin yerdeymiş gibi hayal et canım. Inşallah kusma falan olmadan arlatırsın.
Sizin orda yok mu?çavdar ekmegini nerden bulucaz ki
ben ekmek arasi yemeyim diye kalkdim kisir yaptim, aksam aksam ekmek yeyince kendimi suç islemis gibi hissediyorum hep karatayin yuzunden : )
Evet canim hacisakirin acikcasi herkez yumusaticiya karsi ama ben sirf kokusundan dolayi azcik bingonun yymasiticisndan koyuyorum cok az gerci ama ilk kizimdada kullandim bide extra durulama yapiyodum gerci ekledigim yumusaticidan eser kalmiyoduSabun tozu mu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?