2015 Şubat Anneleri

Ben önce almaya başlıyayım bari. Bir ben kaldım herhalde bişey almayan.

ben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
Ohh mantı benim candostum.o ev mantıları. Çoook severim. Hatta ekmeği doğra üstüne yoğurt dök onu bile mantı niyetine yerim. Tabii elde açılanı candir.

Benim mide geçmiyor çok fenayım ve ben bu yemeği öğlen 12 de yedim..
İnsanın midesi bulanınca sinirli de oluyor. Nereye çatacağımı şaşırdım.

Aynisini ben yaşadım

yapma yaw, gelmese ben kendim deneyecektim , olmazsa sen bi dene aslında fazla zor değil gibi ama bende yapmadım hiç

Denemeyi düşünüyorum aslında. Bir çorba var buğday, nohut giriyor içine onu yapacağım zaman bir de fasulye haşlıyayım diyorum ondan bir kısmını aşûre yapayım diyorum bakalım bu hafta sonu olmazsa haftaya inşallah

Amma cok yemek konusmussunuz yahu herkesler mi acikmisti:)
ben de sonunda hurclari indirip bakabildim ne var ne yok bir kismi sapasağlam duruyor cicislerin bir kısmi lekelnmis durdugu yerde cikarabilirsem birkac yikamaya temizce giydireyim diyorum o kadar çok almisiz ki ilk kizimda simdi baştan yeniden almya gonul heves etse de günah diyor icim evdeyiz zaten giydireyim nolcak dimi
Simdi eksik gedik listemi yapmya çalışıyorum yarin kısmet olursa alisverse gidecegiz inşallah
ayy küçücük çoraplar patikler şapkalar cikiverdi hurclardan hepsinde yillanmis olsa da bebek kokusu saklı hala hatiralar canlandı duygulandim cok rabbim saglikla giydrmeyi nasip etsin yeniden

Anam sen daha magrifetliymissin ama alisinca kolay geliyo dimi suan bilmedigim icin bana zor gelir manti acmak

saol ama sık yapmıyorum ki bende çok nadir ama evet bilmeyince zor gelir bilince de zordur mantı işi boynum ağrır benim, ama hep derim ev hanımı olsaymışım eşim çoluk çocuk baskül ailesi gibi olurduk heralde , severim yapmayı yemeyi : ))

Basla canim ben biraz takintiliyim onlar bekledikce icim icimi yer yapip bitirim dedim ama hepsini bir yikadim kucuk kucuk asmasi ayri utulemesi ayri sikinti:) dahada tabi var yikancak battaniyesi carsafi yorgani onlar duruyo tabi erken tozlanmasin diye yikamadim bide hersey allahtan ama erken dogum falan olursa hazirliksiz olmayi sevmiyorum

Sabun tozu mu kullanıyorsun?

bende varım canım , hala bişeyi yok 2 parça aldım sadece , ama herkes çok kafamı karıştırıyor seninki erkek olabilir diye , bakacam olmazsa önce yine doktora gidecem cinsiyeti teyit etmem lazım

Canı mantı çekenler madoda var şoklanmış paketlerde. Ama light şekersiz Salep yokmuş yaw

Ya yok senin sekerin falan bu kadar herseyden sıkacak kadar. Eziyet etme kendine salepi de icc artk o kadar da degil

Valla az once minnak minnak parcalari bir arada gorunce ilk dusundugum bunlar nsl yikancak da utulencek oldu

Benim mide geçmiyor çok fenayım ve ben bu yemeği öğlen 12 de yedim..
İnsanın midesi bulanınca sinirli de oluyor. Nereye çatacağımı şaşırdım.

Yok mu surup ilac bisey icip rahatlsan

Yav kadınlar yerlerinden kalkıp su almaya üşeniyor sen aşure yapsınlar diyorsun.

herseye useniyom ben de ama asure hala gozumun onunde iki kere yedim ikram geldi ama nefsim de goxum de doymadi.bi cilginlik yapip ben bile yapablrm haftaya

Evet aynen öyle olcak canım 33.haftada ank da bi kontrole daha giderim sonra bi de 37 de gider kalırım artık :) ay böyle düşününce çok az kaldı gibi geliyor :) sen de bu haftayi iple çekmişsindir ama takma 1 hafta sonra olsun eşinle olsun ne güzel meraklı hevesli bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…