Anam sen daha magrifetliymissin ama alisinca kolay geliyo dimi suan bilmedigim icin bana zor gelir manti acmakben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
Ben bebegin kiyafetleri yikadim 2 gunde evin icinde anca kurudu ya uyku setini falan nasil kurutucaksam peteklerin dibinde kurutmaya caliscam artik neyseki onlari utuleyip yerlestirdim ama benden size tavsiye aldiklarinizi yavas yavas yikayip utuleyin sonra hepsini birden utulemek cok zor oluyo 2 saat utu basinda ayaklarim sisti
Ohh mantı benim candostum.o ev mantıları. Çoook severim. Hatta ekmeği doğra üstüne yoğurt dök onu bile mantı niyetine yerim. Tabii elde açılanı candir.ben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
Yok getiren olmadı maalesef. Karşı komşudan ümitliydim ama ondan da ses çıkmadı.
Aynisini ben yaşadımBen bebegin kiyafetleri yikadim 2 gunde evin icinde anca kurudu ya uyku setini falan nasil kurutucaksam peteklerin dibinde kurutmaya caliscam artik neyseki onlari utuleyip yerlestirdim ama benden size tavsiye aldiklarinizi yavas yavas yikayip utuleyin sonra hepsini birden utulemek cok zor oluyo 2 saat utu basinda ayaklarim sisti
yapma yaw, gelmese ben kendim deneyecektim , olmazsa sen bi dene aslında fazla zor değil gibi ama bende yapmadım hiç
Yav kadınlar yerlerinden kalkıp su almaya üşeniyor sen aşure yapsınlar diyorsun.yapma yaw, gelmese ben kendim deneyecektim , olmazsa sen bi dene aslında fazla zor değil gibi ama bende yapmadım hiç
Anam sen daha magrifetliymissin ama alisinca kolay geliyo dimi suan bilmedigim icin bana zor gelir manti acmak
Basla canim ben biraz takintiliyim onlar bekledikce icim icimi yer yapip bitirim dedim ama hepsini bir yikadim kucuk kucuk asmasi ayri utulemesi ayri sikinti:) dahada tabi var yikancak battaniyesi carsafi yorgani onlar duruyo tabi erken tozlanmasin diye yikamadim bide hersey allahtan ama erken dogum falan olursa hazirliksiz olmayi sevmiyorumBen önce almaya başlıyayım bari. Bir ben kaldım herhalde bişey almayan.
Benim mide geçmiyor çok fenayım ve ben bu yemeği öğlen 12 de yedim..
İnsanın midesi bulanınca sinirli de oluyor. Nereye çatacağımı şaşırdım.
Basla canim ben biraz takintiliyim onlar bekledikce icim icimi yer yapip bitirim dedim ama hepsini bir yikadim kucuk kucuk asmasi ayri utulemesi ayri sikinti:) dahada tabi var yikancak battaniyesi carsafi yorgani onlar duruyo tabi erken tozlanmasin diye yikamadim bide hersey allahtan ama erken dogum falan olursa hazirliksiz olmayi sevmiyorum
Yav kadınlar yerlerinden kalkıp su almaya üşeniyor sen aşure yapsınlar diyorsun.
Ben önce almaya başlıyayım bari. Bir ben kaldım herhalde bişey almayan.
he canim anladimBak diyet yapanlar bilmiyor acı suyu. Canım hani miden ekşir yediklerinden ya sonra ağzına acı su gelir işte o.
Canı mantı çekenler madoda var şoklanmış paketlerde. Ama light şekersiz Salep yokmuş yaw
Ben bebegin kiyafetleri yikadim 2 gunde evin icinde anca kurudu ya uyku setini falan nasil kurutucaksam peteklerin dibinde kurutmaya caliscam artik neyseki onlari utuleyip yerlestirdim ama benden size tavsiye aldiklarinizi yavas yavas yikayip utuleyin sonra hepsini birden utulemek cok zor oluyo 2 saat utu basinda ayaklarim sisti
Benim mide geçmiyor çok fenayım ve ben bu yemeği öğlen 12 de yedim..
İnsanın midesi bulanınca sinirli de oluyor. Nereye çatacağımı şaşırdım.
Yav kadınlar yerlerinden kalkıp su almaya üşeniyor sen aşure yapsınlar diyorsun.
ellrine saglikBen bugun evde lahmacun yaptim
Evet aynen öyle olcak canım 33.haftada ank da bi kontrole daha giderim sonra bi de 37 de gider kalırım artık :) ay böyle düşününce çok az kaldı gibi geliyor :) sen de bu haftayi iple çekmişsindir ama takma 1 hafta sonra olsun eşinle olsun ne güzel meraklı hevesli bak :)Bir ayi bir hafta gecmis olucak merak.ettim sipami.nasil oldu nekadr buyudu esimde cok merak.ettigi icin her kintrolde yanimda olmak.istiyo o yuzden tek gitmemide istemiyo seninde zor olcak ankaraya git gel bidahaki ayda gidersin kontrole sonra izin heralde
di mi ama :) yillardir yumurtanın beyazıni yemedim hamilelikte secmeden sarısı beyazı heryerini yiyorum :) kıymetimizi bilsin kuzular :)Çok da sağlıksız beslenmedik canıııım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?