Evet 2 ay olmustur burda yine bi asure mevzusu gecmisti canik cektiginden ilk denemem olmustu ama yapmistim cokda guzel olmustu:)insanın canı çok çekince yapar yahuu
ben hiç bi zaman sevmedim beyazıni ama sarisina bayılırım :) evde herkes yumurtanın sarisini bana verirdi :) bi de ben tuz falan atmiyorum yumurtaya tansiyon odem olmasın diye..peynir zeytinin tuzu ile yuvarliyorum belki de ondan tat alamiyorum
ben atmamistim canim saglamida var sararanida,sararani attim malesefBen hangi akla hizmet ettiysem kizimin butun esyalarini vermisim hep yeniden aldim sirf evde yayinti oomasin bazalar dolaplar tika basa dolu olmasin diye simdi cok uzuluyorum okdar guzel elbiseleri falan vardiki inan pismanim
Evet canim hacisakirin acikcasi herkez yumusaticiya karsi ama ben sirf kokusundan dolayi azcik bingonun yymasiticisndan koyuyorum cok az gerci ama ilk kizimdada kullandim bide extra durulama yapiyodum gerci ekledigim yumusaticidan eser kalmiyodu
ben atmamistim canim saglamida var sararanida,sararani attim malesef
simdi kizimin elibiselerini anpicam onu dusunuyorum kara kara, ozellikle pantalonlari hep sapa saglam, kuçuk geldigi için degistirdim hepsini, biraz çabuk uzadigi için boyu çok giymiyorda : (
ben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
öyle yapıyorum zaten canım yoksa o beyaz ağzımda buyudukce büyüyorBen de tuz atmam yumurtaya. Beyazıyla sarısını birlikte yemeye çalış canım ayırınca beyazın hiç tadı yok gerçekten.
Yok ilaç falan bir iki kez oldu.öğlen çok baharatlı acılı bir et yedim.Ya yok senin sekerin falan bu kadar herseyden sıkacak kadar. Eziyet etme kendine salepi de icc artk o kadar da degil
Valla az once minnak minnak parcalari bir arada gorunce ilk dusundugum bunlar nsl yikancak da utulencek oldu
Yok mu surup ilac bisey icip rahatlsan
herseye useniyom ben de ama asure hala gozumun onunde iki kere yedim ikram geldi ama nefsim de goxum de doymadi.bi cilginlik yapip ben bile yapablrm haftaya
kayseriliye hazır mantı yemek yakışmaz
....
annem plan yapmış haftaya gelecek dondurucuya mantı yapıp koyacakmışız dogumda hazır yemek olur rahat ederiz diyor ...yapalım bakalım uğraşırız ikigün..
bilmem hiç abkmadim vardir herhalde : )Sizin orda yok mu?
güzel yapılmışsa harika bişidir aşure ya keşke suan kapı calsa da biri aşure getirse. .gerçi evde tekim kapı çalsa tirsarim ama olsunYok ilaç falan bir iki kez oldu.öğlen çok baharatlı acılı bir et yedim.
Ya burda taaaaa 4-5 ay önce izdemir in canı aşure çekmişti o sıra herkes gergingindi kavga çıkmıştı hatta hatırlarsanız.
İşte ben o zamana kadar hiç aşure yememiştim sırf o kadar olay çıktı diye merak ettim bu sene iki kase yedim ilk kez.
Yani öyle ahım şahım bir şey değil ama bilemedim tarifsiz değişik bir tatmış.
asure yuzunden mi kavga çikmisti : )Yok ilaç falan bir iki kez oldu.öğlen çok baharatlı acılı bir et yedim.
Ya burda taaaaa 4-5 ay önce izdemir in canı aşure çekmişti o sıra herkes gergingindi kavga çıkmıştı hatta hatırlarsanız.
İşte ben o zamana kadar hiç aşure yememiştim sırf o kadar olay çıktı diye merak ettim bu sene iki kase yedim ilk kez.
Yani öyle ahım şahım bir şey değil ama bilemedim tarifsiz değişik bir tatmış.
yok kiz, 4 çocuga kim bakaack : )Belki dördüncüye nasip olur ne dersin?
Bende dalan roxy aldım. Bir çok sitede deneyimli anneler önermişler özellikleBen de hacı Şakir düşünüyordum ama genelde dalan roxy öneriyorlar. Hacı Şakir iyiyse onu alıyım.
Evet. Hatta sonra o arkadaşlar whatsapp grubu kurdular daha girmiyor sanırım.asure yuzunden mi kavga çikmisti : )
sebamed iyi mi canım ya niyeyse bana kötü gibi geliyor..eşim sebamed getireyim mi dedi ben de mustela bübchen iyiymis onlardan getir diye tutturdumBende dalan roxy aldım. Bir çok sitede deneyimli anneler önermişler özellikle
Birde sebamed in şampuan,krem ve sabunu 100 tl yi geçiyor. Neden o kadar pahalı nihayetinde bir şampuan. Diğer şampuanları 5-10 tl.
Hele sabunu 25 tl civarı
Ben hep onu kullandim canim cevremdeki arkadaslarimda 9nu kullaniyo memnunuzBen de hacı Şakir düşünüyordum ama genelde dalan roxy öneriyorlar. Hacı Şakir iyiyse onu alıyım.
Bilmiyorum çok kişi onu önerdi. Arkadaşımda yeni doğum yaptı o da memnunmuş. Bu çok inceleyen araştıran kişilerde onu önerdi. Ben biberonu avent diğerlerini sebamed alıcam.sebamed iyi mi canım ya niyeyse bana kötü gibi geliyor..eşim sebamed getireyim mi dedi ben de mustela bübchen iyiymis onlardan getir diye tutturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?