2015 Şubat Anneleri

Bende yaptım aşureleri yedim aşureleri şeker çıktı sonra:)

Ben hangi akla hizmet ettiysem kizimin butun esyalarini vermisim hep yeniden aldim sirf evde yayinti oomasin bazalar dolaplar tika basa dolu olmasin diye simdi cok uzuluyorum okdar guzel elbiseleri falan vardiki inan pismanim

Olsun bu bebise yeniler nasipmis bir kismi gercekten tertemiz yepyeni duruyor bir ikiyi gecmedi giydigi de bazilari hem zamanin eseri sararmmis hem de surekli kustugu icin olsa gerek yakalrda haff izler kalmis ama bunlar ic badi pjama falan o yuzden kimse yokken giydrebldgmi giydiririm artk zaten minnaciklar bi çırpıda buyuycekler o dönem icin ekstra almya gerek yok 6ay sonrasina artk yeni yeni aliriz

Bilmiyorum çok kişi onu önerdi. Arkadaşımda yeni doğum yaptı o da memnunmuş. Bu çok inceleyen araştıran kişilerde onu önerdi. Ben biberonu avent diğerlerini sebamed alıcam.
biberon avent iyiymiş evet diğer ürünlerde kararsiz kaldım yalnız

krizantemcik Mustela topyekûn pahalıya geliyor onu cok bilip oneren yoktur sebamed daha bilindik daha ulaşılabilir fiyat olarak. Para muhim degil diyorsan Mustela al derim alerjik olabliyolar malum minnaklar gercekten ürünleri iyi geliyor cildi kurutmuyor dr tavsiyeli zaten benm cadi ileri düzeyde alerjik oldugundan başka bir şey kullanamadk nivea sebamed bubchen de vardi hazrlgmzda ama kaldi onlar oylece dagttim sonra

Biberonda avent kullandik hep gercekten iyidir medela calma da iyi diyolar simdilerde. Almayi dusunmuyorum esasnda o kadar nefret ettim biberonla yasamktan kizimda bunda.bilimcaltma çağrı yapmk istemiyom o yuzden. Bi tane nolur nolmaz koy diyolar inşallah gerek kalmaz cok cok emer bu seferki kuzucuk

Bende biberonda Dr. Browns markasını çok duydum. Gaz yapmama özelliğide varya. Eltim almıştı memnundu, kullanıcı yorumlarıda olumlu. Ondan almayı düşünüyorum.

Bebeğim bütün gün çıt çıkarmadı. Şu anda nasıl duruyorsa bir kasığıma vuruyor bir sol göğsümün altına çapraz duruyor sanki..
Hep tekmelense keşke çok seyrek yapıyor.

Birde bugün haberlerde dr dedi yemekle sütün yapılmasının hiç alakası yokmuş. Bol su ve stresten uzak durmak gerekiyormuş

Bebeğim bütün gün çıt çıkarmadı. Şu anda nasıl duruyorsa bir kasığıma vuruyor bir sol göğsümün altına çapraz duruyor sanki..
Hep tekmelense keşke çok seyrek yapıyor.
Bende bi gun ondam panik yaomistim ya okdar hareketli bebek birgun boyunca hic tekmelememisti

Birde bugün haberlerde dr dedi yemekle sütün yapılmasının hiç alakası yokmuş. Bol su ve stresten uzak durmak gerekiyormuş
Bende onla ilgili bi.yazi okumustum bulsaydim paylasicaktim tatlinfalan hepsi hikayeymis asil sut yapan sey suymus

Vertigodan sonra ishal v karın ağrısı şimdi de.. Tuvalete çıkmama rağmen karnımdaki huzursuzluk geçmedi,midem de bi tuhaf ne oluyor bana bu aralar,sanırım yaşadığım yoğun stres sebebi Allahım bebeğimi ve beni koru beni merhametsiz kocamın eline düşürme nolur

özel sağlık sigortan varsa farklı ama sgk olarak soruyorsan evet ücretli yani 1000-6000 arasında normal doğum fiyatları sgk olmasa 2 katı olarak düşün
Ben calismiyorum esimin sigortası yani emekli Sandığı karsilamiyormu acaba bilginiz varmı

Bundan sonra dikkat edebilirsek kendimize aldığımız kilo yavaşlıyormuş , ödem olursak bilemiyorum tabi ama ödemden kurtulmak daha kolay sonrasında :)
İnşallah canım iki hamileligimde de fazla fafazla aldım geri verdim hepsini bu 3.hamileligim digerlerine göre daha iyi bakalım

masallah ne kadar cok peynirden konusulmus benim gibi peynir sevmeyeni bile meraklandirdiniz.ben sabahlari bebis icin yiyiyorum ama sut ve yogurt cik tuketirim o yuzden peynir aramiyorum.
bu arada ben butun herseyi yikadim bebek esyalari olarak hepsinde dalan kullandim gercekten hem yumusacik oldu hemde mis gibi koktular.burada bir ara lodos cikti o ruzgarda hepsini kuruttum utuledim ve yerine yerlestirdim. ustlerinede tulbent orttum toz vs olmasin diye sirada hastane cantam var. onu da hallettimmi birsey kalmiyor. bir tek.uyku setini yikarim.

cok.uzuluyorum senin bu yasadiklarina canim hepimiz evli.insanlariz hepimizin evinde problemler oluyor ama senin dedigin gibi eminim kimsede olmuyordur.allah kocana akil fikir versin icine allah korkusu dolsun insallah.cunku allah korkusu olsa hamile kadina merhametsizlik yapmaz. ne olur uzme kendini bak sikinti stres nelere yol aciyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…