ben hiç bi zaman sevmedim beyazıni ama sarisina bayılırım :) evde herkes yumurtanın sarisini bana verirdi :) bi de ben tuz falan atmiyorum yumurtaya tansiyon odem olmasın diye..peynir zeytinin tuzu ile yuvarliyorum belki de ondan tat alamiyorum
Ohhh maşaAllah:) bende annemleri çağırdım yemeğe onlar gelicek inşaAllah. Kızımı özlemişler, söylediler söylediler bi türlü gidemedik eşimin işleri yoğundu. Dayanamadılar onlar geliyor:)Biz de uyandik çok yatınca sırtım belim ağrıyor zaten bnm..esim bişiler almaya gitti gelsin harika bi kahvaltı yapasim var :) ogleden sonra da eski işyerimden kızlarla buluscaz akşam da eşimin bi arkadaşına gidicez bol gezmeli tozmali bi gün olacak yani :)
Yo annemin morali bozulmuş 2 gun sütü gitmiş mesela, ole cok üzülüp sıkılmaya gelmiyormuş süt ama herkeste ole olmaya da bilir tbi inş olmazMoralden bahsetmiyor sanırım derin stresten bahsediyor.
yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.günaydın hatun kısıler
adamı markete yolladım..alısverıs yaptı geldı...bende kahvaltıyı hazırladım fırını bekliyoruz ..
Yaa ağlamayine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.
Bende öyle anladım.kafamda yazdım sabahtan beri.
Benimde bir yer önce seninki gibi kanadı,sonra bide orası öyle şiş kaldı,damara denk geliyor herhalde,oraya tekrar vuramıyorum da
Cok sukur hava güzel kiz da iyi ishal gecmis gibi o zaman başlasın yolculuk baslasin minnak kuzuya alisveris
yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
Bgn temizlik günüü , neyse ki abla yanına bi kişi daha almış yarım güne biter işimiz dedi. tüm gün kaçmayacağım sesten :)
Ya hemen senaryo yazdım sabah sabah anlamadan iki sayfa önce bazı eşyaları satıyormuş da resimleri koymuş. Ben de bebeğine birsürü alışveriş yaptı da kaybetti şimdi satıyor sandım belki de bebeği büyüdüğü için satıyordur neyin kafasındaysam sabah sabah.
yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
Bgn temizlik günüü , neyse ki abla yanına bi kişi daha almış yarım güne biter işimiz dedi. tüm gün kaçmayacağım sesten :)
ya pazartesi KDV nin son günü. benım pazartesı ısım var başka yerde. kargoda da faturalar var. gelecek işlenecek beyanname verıleecek.Yaa ağlamaolur hepsi getirirler kendimi üzme
:) bana pek öyle gelmedi.Bence bebişi büyümüştür ondan satıyordur belki eşyalar kendi bebeğinin bile değildir. Belki de fazladan hediye gelmiştir.
bozulmasın moralın ben 30 kilo aldım. 18 alan var. onun dışında en cok alan 10 kilo.ben şimdiye kadar 16 kg aldım moralim çok bozuk benim gibi olanlar varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?