2015 Şubat Anneleri

Anam masallah kizina minicik boylariyla neler yapiyolar ya ah kuzummm bende calisiyodum cok zor oluyodu ama simdi evde oturmak inan daha zor ya

Ya işte annelerin en büyük ikilemlerinden biri bu çalımak yada evde oturmak.Kızım 19 aylık teyzesi tam yaramazlıklarının zirvesinde bir de abimiz var o da 5.5 yaşında o da oldukça hareketli ama çalışarak bir yandan da çocuklarımıza da iyilik etmiş oluyoruz onların geleceğine de birer yatırım diye düşünüyorum ben her zaman ama yine de insanın içi rahat etmiyor ama evde oturup bebeğini büyütsen senin en verimli zamanların evde geçmiş olacak tabii ki bebişler için değer ama bu sefer çalışıp çocuğuna faydan dokunsun desen iş dünyası acımasız yaştan dolayı yada ne bileyim tecrüben yok diye istemeyince insanın eli kolu bağlanıyor valla ben yıllardır bu işin içinden çıkamadım öyle yada böyle götürüyoruz işte bi şekilde

Işini düzgün yapmayan insanlara ben de katlanamıyorm, biz bu halde o kdr dikkat ediyoruz

selam guzeller kendime carsidan panco aldim 20 liraya duz renk .birde 20 liraya polar gecelik aldim .carsiya cikibca dayanamiyor insan
Iyi yapmıssın canm denk gelince almak lazım sonra nie almadım Dio insan her zaman üstümüze olan bişe bulmak kolay olmuo malum :)

Akşam Yün sepetinin başına oturdum bebişe ne örsem diyorum kendi kendime, büyük oğlum (eşime artık böle seslenir oldum) ; hep bebeğe örülüyor bana bi bere Ör bişey Ör dedi ahahha =)) fesatlığa bakar mısınız o kdr güldüm ki cok sevimliydi ya, hafiften içerliyor benimki sanki sizde durumlar nasıl kızlar

Bak sende herseyini almissin bide hic bisey almadim diyodun fotolari koyarsin artik
ALDIM dedıgım iç zıcın dış zıbın çorap.ben parça parça alıyorum ne aldığım hıc bellı degıl. dolap alıp onları yerlestırmeden de bellı olmaycak sanırım. çok iş var daha ama kendıme pijama, iç çamaşırı, çorap, emzırme sutyeni aldım.
gecelik,sabahlık bir de normal bir pijama takımı alıcam tamam. gecelik bir tane alıcam normalde gıymedıgımden boşuna para masraf.

Işini düzgün yapmayan insanlara ben de katlanamıyorm, biz bu halde o kdr dikkat ediyoruz
işte nerde yaşıyoruz özel sektörü bile b.. gibi.
tekel oluşturmuşlar kafalarına göre takılıyolar . sen kendını parçala dur. hepsini şikayet ettım o arada bırde yazılı olarak ama işe yarar mı bılmıyorum. kımbılır kımler şikayet etmıstır . el mahkum olunca umursayan yok.

Benim.normal gobekten dikislerime balti canim normal degilki alt ne alaka
alakasını bende anlamadım kadın altta muayeneden korkuyorum istege bağlı sezeryan isteyecegim diye yazmış biride demiş sezeryan onrası doktor alttan muayene etti sezeryanda olsan kaçış yok diye

Ben c9k vicdanen rahatsiz oldugumdan bide ikinci olunca biraktim isi ama inan cok oisman oldum simdi sikintidan patliyorum sen 3 coxukla nasik calisicaksin bu arada kim bakiyo kizinada masallah tam isirmalik olmustur oglunda benim kizla ayninyasta

alakasını bende anlamadım kadın altta muayeneden korkuyorum istege bağlı sezeryan isteyecegim diye yazmış biride demiş sezeryan onrası doktor alttan muayene etti sezeryanda olsan kaçış yok diye
Alakasinyok canim normale uygunmu diye alttan bakmistir catisi yoksa sezeryana karar verildiyse alttan muayne uok kontrol icinde dikislere yine karindan bakiliyo

Ben hic almiycam gecelik kizimda kullanamadim bile bi gun kaldim pijema giydim ciktim ama sen al yine bi tane dursun her 8htimale karsi

sezeryan sonrası doktor kontrole çağırdıgında rahim toparlanmışmı diye alttan mı muayene ediyor? bi topikte okudum bayan sezeryandan 2 ay sonra kontrole gittiğinde doktor elle muayene etmiş...ilk defa duydum

Normalde beş gün sonra alttan kontrol ediyor. Sezeryanı bilmiyorum belki içeride bişey kalmış mı diye bakmaları gerekiyor ya odur. Hem zaten alttan ultrasonla bakıyor.

Sebamedi ben de düşünmedim hiç hep mustela diyodum şampuana.
Kesinlikle mustela,biraz pahalı olsa da değiyor aldığına.. Şampuanını ve pişik önleyici bakım kremini aldım..1 alana 2. si %50 indirimliydi..80 liraya aldım..2 tane bebek vücut losyonu da hediye göndermişler numune boyu,miisss gibi :) ben kendim için de mustela ürünlerini kullanıyorum ve çok hassas bir cildim var.. Kesinlikle mustela al bence de

selam kızlar ben geldim
kızımı göremedim ama sırtını kemiklerini kalbini gördüm çok şükür
yüzünü gömmüş aşağıya kafası doğum pozisyonundaydı
çok şükür herşey yolunda
doktor sana doğum hediyesi tabela yaptıracağım boynuna asarsın dikkat yeni doğum yaptım bu çocuk benim yazacak dedi
çünkü sen gerçekten eski kilona döneceksin anlaşıldı dedi
55 kilo olmuşum
bebek nasıl onun kilosu iyimi dedim
maşallah sübhanallah kızım 1,059 grammış
çok güzel haftasına göre olması gereken kiloda boyuda öyle gayet normal herşey beslenmene aynen devam et dedi

bana hareket etmeyi yasakladı tehlikeli bir pozisyonda dedi
birde kasılmalarım artmıştı benim
erken gelmeye çalışıyor annesi gibi tez canlı olacak heralde dedi
32 ye kadar çok dikkat et dedi

doğumu konuştum ben normal istiyorum şimdiki duruma göre yorum yapabilirmisiniz dedim
hiçbirşey belli olmaz daha çok erken 35 i görelim en azından 32 yi görelim dedi.
daha dün herşey yolunda giden normal doğuma müsait bir hastamı acil sezeryan yapmak zorunda kaldım dedi.
çocuğun saçlarını görmüştüm o kadar normaldi herşey ama tam kafası çıkacakken bebeğin kalp atışları bozuldu annenin aniden tansiyonu yükseldi mecburen sezeryana aldım şimdiden ne desem yalan olur ama tabiki ben normal doğumu tavsiye ediyorum dedi.

birde dahiliyeye çıktım 28. haftada gel venofer srum takalım demişti
serumuda taktırdım şuan kaşıntı otu yemiş gibi herşeyim kaşınıyor
doktora sordum 2-3 gün sürer kaşıntılar herkesde oluyor bu dedi.
serum tüm hücrelerine giriyor ondan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…