Gerçekten bi haftasonumz var neyimiz var :)Insallah cabucak hallolur islerin sıkıntı yapma kuzum gun daha bitmedi sonu eglnceli gecer insallah
oh iyi bari gunun devami sana kalsin haftasonumuz kiymetli malum
Anam masallah kizina minicik boylariyla neler yapiyolar ya ah kuzummm bende calisiyodum cok zor oluyodu ama simdi evde oturmak inan daha zor ya
Işini düzgün yapmayan insanlara ben de katlanamıyorm, biz bu halde o kdr dikkat ediyoruzya pazartesi KDV nin son günü. benım pazartesı ısım var başka yerde. kargoda da faturalar var. gelecek işlenecek beyanname verıleecek.
stres oldum. gidip şimdi kargodan alıcam yürüme mesafesi ama yine iyi yürünecek yol var. git gel zaman kaydı. elemana da bugun gelme dedım.
bir beyzbol sopası mı alsam gitsem.
Kolay gelsin canm Benm de yemek hazırlamam lazım walla haftaiçi o kdr tükeniyoruz ki haftasonu bari yemeği birisi yapsa da biz yesek :)Selam millet. Koca mesaide ben evde tembellik yapiyorum... isler beni bekler :S
Iyi yapmıssın canm denk gelince almak lazım sonra nie almadım Dio insan her zaman üstümüze olan bişe bulmak kolay olmuo malum :)selam guzeller kendime carsidan panco aldim 20 liraya duz renk .birde 20 liraya polar gecelik aldim .carsiya cikibca dayanamiyor insan
ALDIM dedıgım iç zıcın dış zıbın çorap.ben parça parça alıyorum ne aldığım hıc bellı degıl. dolap alıp onları yerlestırmeden de bellı olmaycak sanırım. çok iş var daha ama kendıme pijama, iç çamaşırı, çorap, emzırme sutyeni aldım.Bak sende herseyini almissin bide hic bisey almadim diyodun fotolari koyarsin artik
işte nerde yaşıyoruz özel sektörü bile b.. gibi.Işini düzgün yapmayan insanlara ben de katlanamıyorm, biz bu halde o kdr dikkat ediyoruz
alakasını bende anlamadım kadın altta muayeneden korkuyorum istege bağlı sezeryan isteyecegim diye yazmış biride demiş sezeryan onrası doktor alttan muayene etti sezeryanda olsan kaçış yok diyeBenim.normal gobekten dikislerime balti canim normal degilki alt ne alaka
Ben c9k vicdanen rahatsiz oldugumdan bide ikinci olunca biraktim isi ama inan cok oisman oldum simdi sikintidan patliyorum sen 3 coxukla nasik calisicaksin bu arada kim bakiyo kizinada masallah tam isirmalik olmustur oglunda benim kizla ayninyastaYa işte annelerin en büyük ikilemlerinden biri bu çalımak yada evde oturmak.Kızım 19 aylık teyzesi tam yaramazlıklarının zirvesinde bir de abimiz var o da 5.5 yaşında o da oldukça hareketli ama çalışarak bir yandan da çocuklarımıza da iyilik etmiş oluyoruz onların geleceğine de birer yatırım diye düşünüyorum ben her zaman ama yine de insanın içi rahat etmiyor ama evde oturup bebeğini büyütsen senin en verimli zamanların evde geçmiş olacak tabii ki bebişler için değer ama bu sefer çalışıp çocuğuna faydan dokunsun desen iş dünyası acımasız yaştan dolayı yada ne bileyim tecrüben yok diye istemeyince insanın eli kolu bağlanıyor valla ben yıllardır bu işin içinden çıkamadım öyle yada böyle götürüyoruz işte bi şekilde
Alakasinyok canim normale uygunmu diye alttan bakmistir catisi yoksa sezeryana karar verildiyse alttan muayne uok kontrol icinde dikislere yine karindan bakiliyoalakasını bende anlamadım kadın altta muayeneden korkuyorum istege bağlı sezeryan isteyecegim diye yazmış biride demiş sezeryan onrası doktor alttan muayene etti sezeryanda olsan kaçış yok diye
:) bana pek öyle gelmedi.
Ben hic almiycam gecelik kizimda kullanamadim bile bi gun kaldim pijema giydim ciktim ama sen al yine bi tane dursun her 8htimale karsiALDIM dedıgım iç zıcın dış zıbın çorap.ben parça parça alıyorum ne aldığım hıc bellı degıl. dolap alıp onları yerlestırmeden de bellı olmaycak sanırım. çok iş var daha ama kendıme pijama, iç çamaşırı, çorap, emzırme sutyeni aldım.
gecelik,sabahlık bir de normal bir pijama takımı alıcam tamam. gecelik bir tane alıcam normalde gıymedıgımden boşuna para masraf.
sezeryan sonrası doktor kontrole çağırdıgında rahim toparlanmışmı diye alttan mı muayene ediyor? bi topikte okudum bayan sezeryandan 2 ay sonra kontrole gittiğinde doktor elle muayene etmiş...ilk defa duydum
Çok şükür sıkıntımız yok tuvaletten başka iki de bir geliyorAman sıkıntın olmasında o rutin zaten hepimizde.
Bir bardak su içmeme BAKIYOR Benm de , hemen geliyorÇok şükür sıkıntımız yok tuvaletten başka iki de bir geliyor
Teşekkürlerkarşılıyor
İyiyim canım çok şükür kendimi geçtim artık bebeği düşünmekten onun iyi OLDUĞUNU duydum ben daha iyi oldum geçti ishal kusma rahatım şimdi çok şükürBiz iyiyizde asil sen nasilsin cnm
Kesinlikle mustela,biraz pahalı olsa da değiyor aldığına.. Şampuanını ve pişik önleyici bakım kremini aldım..1 alana 2. si %50 indirimliydi..80 liraya aldım..2 tane bebek vücut losyonu da hediye göndermişler numune boyu,miisss gibi :) ben kendim için de mustela ürünlerini kullanıyorum ve çok hassas bir cildim var.. Kesinlikle mustela al bence deSebamedi ben de düşünmedim hiç hep mustela diyodum şampuana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?