- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
selamun aleykum cümleten anaları
ve minnak danaları 
bizim dünkü gezıntımız benım rahatsızlanmam ve esımın dersı munasebetıyle fazlasıyla kısa surunce...koca kişisi sabah kahvaltıyı hazırlamış kalktık yemekte ıstersen gıdelım bugun yıne ıstedıgın yerlere bakalım dedı
adamın bugun doğum gunu yarın örtmenler gunu dedım tamam hevesı kursağında kalmasın madem gidek
Bellona da kampanya varmıs ,halihazırda mevcud olan yavruya
tek kişilik nevresım takımı aldım 39.90 a ..sonra pişman oldum eve gelınce nıye kendımızede almadım dıye..cırft kısılıklerde 49.90 dı..koca kişisi yarın gıder alırım karıcım madem nevresım takımına aşerdın sen dedı 

henüz dünyaya tesrıf etmemıs olan pipili bebeğe de
emzık kutusu aldım şampuan aldım..
koca şahsına da lcw den (bu ara lcw ye calısır olduk onun k.kartıyla örtmenler gunu hedayesı aldım
)
güzel bır gunun sonunda eve geldık ben ev supurdum
yavruyu yedırdım camasır serdım salona ..kocam ıstanbula derse gıttı..aksam 5.5 ta balığı hazır et dedı..bıde aksam sende hazırlan kutlama yapacaz dedı
ne demek ıstedı halen düşünüyorum..
mutfağım almış basını gıdıyo.ben elımde ayva pc basında soluklanıyorum..
işte gunun özeti

bizim dünkü gezıntımız benım rahatsızlanmam ve esımın dersı munasebetıyle fazlasıyla kısa surunce...koca kişisi sabah kahvaltıyı hazırlamış kalktık yemekte ıstersen gıdelım bugun yıne ıstedıgın yerlere bakalım dedı

Bellona da kampanya varmıs ,halihazırda mevcud olan yavruya

henüz dünyaya tesrıf etmemıs olan pipili bebeğe de

koca şahsına da lcw den (bu ara lcw ye calısır olduk onun k.kartıyla örtmenler gunu hedayesı aldım

güzel bır gunun sonunda eve geldık ben ev supurdum

mutfağım almış basını gıdıyo.ben elımde ayva pc basında soluklanıyorum..

işte gunun özeti