2015 Şubat Anneleri

Krem, su yeşili, pudra rengi. Hepsi de acık renk, ama koyu renk giyen de görmedim bişey olmaz bence ya, leke olursa değişiriz ya da leke olma durumlarımda hastane önlüğünü çıkartmazlar heralde başta (sonuc olarak : bilemedi )

sanırım lohusa pijamasından bahsediyorsunuz ?
ben normalde s beden giyiyordum şimdi m oldum
pijamayı da s aldım
şimdi tam oluyor , belki doğumdan sonra biraz büyük bile gelebilir diye düşünüyorum

ekru begendim bitane alayım madem onu :)

Kolostrumlar gelmeye başlamış memişlerden, az kaldı desenize kızlar . Bnm gelse korkarım , gelcek die korkuyorum zaten , karnım cok hareket edince de korkuyorum ben bilmiyorum saflaştım azcık

gecelik annem beyaz almış;ben de pjama tk+sabahlık ekru aldım.
ama fuşya ayıcıklı altı da siyah-fuşya ekoseli bi pijama daha aldım ama hoşuma o rengi gittiği için öyle aldım...
1-2 gecelik daha alacağım nasıl beğenirsem öyle alacağım onları beyazlar alındı nasılsa
zaten kanama olursa belli olsun ki değiştirebilelim düşüncesindeyim ben ama çok da iç çamaşırını gösterecek kadar da olmasın...

Az önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırım birinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz bu konuda
Nasıl bi sorun oldu ki canım ? Benim de birinin var birinin yok. Sinir oluyorum özürlü muamelesi yapıyorum ucu çıkmayana

ekruda gozum kaldı bi onu alayım bi de renkli bişi alayım o zaman :)

Makinada kurutmayın yazoyo cnm bazı kıyafetlerde.

battaniyeler falan tamam onları asarak kurutacağım (penyeler hariç). valla kıyafetleri pek dinlemiyorum ben bizim için kotları falan da kurutmayın yazıyor etiketinde ama ben kurutuyorum hiç bir şey de olmadı daha. çok narin şeyleri atmıyorum bir tek.
hepsi %100 pamuklu baskılı da almadım; ki ne baskılı kıyafetler kuruttum daha bir şey olmadı. annem de daha sağlıklı ısıyla kurutuyor sonuçta öyle kurut dedi. hem yumuşacık çıkıyor makineden sertleşmiyor asarak kurutmadaki gibi.

Demekki laf olsun diye yazmışlar :)

ben bir takım gri aldım ama loğusa pijaması olarak değil normal giymeye
zaten loğusa pijaması almayacağım
ama unnadoda bende beğenmiştim biri pembe biri ekru
2 pijama 1 gecelik alacağım toplamda

sağolasın
sıkıldım artık bu işten
evimde oturup bebeğimi beklemek istiyorum
ama beğendiğim puset ve beşiği almak için az daha dayanayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…