Oy kolay gelsinmilletin mesai bitmiş benimki yeni başladı
geçermi şimdi 6 saat
Krem, su yeşili, pudra rengi. Hepsi de acık renk, ama koyu renk giyen de görmedim bişey olmaz bence ya, leke olursa değişiriz ya da leke olma durumlarımda hastane önlüğünü çıkartmazlar heralde başta (sonuc olarak : bilemedi )Kızlar bu unnado daki pijamaları beğendim de bişi sorcam açık rengi kullanmak zor olur mu ki kanama falan olur da belli olur mu ki ? geceliği o açıdan kırmızı aldım ama açık renk almak istiyorum bide alanlar hangi renkler aldınız
yani ben normalde m giyiyordum, fazla kilo aldığım için M rahat olmayacak gibi geldi o yüzden L aldım diye hatırlıyorum. eve gidince tekrar bakarım bedenine. yoksa XL miydi?
2 beden arası 1'er cm oynuyor ya o yüzden unutmuşum. akşam yazarım.
ekru begendim bitane alayım madem onu :)Krem, su yeşili, pudra rengi. Hepsi de acık renk, ama koyu renk giyen de görmedim bişey olmaz bence ya, leke olursa değişiriz ya da leke olma durumlarımda hastane önlüğünü çıkartmazlar heralde başta (sonuc olarak : bilemedi )
banada lazım valla bırıde benımkılerı kaldırtsa keskem..mınnak mınnak sinir bozucularValla benimkiler kendisi baş falan kaldırmadı ben de gittim ameliyatla kaldırttım.
Makinada kurutmayın yazoyo cnm bazı kıyafetlerde.ben etiketleri hiç düşünmemiştimmm
kolay gelsin canım ben annemdekilerin gelmesini bekliyorum ben yıkamak için 2 haftayı bulacak galibakurutma sıkıntım yok ondan rahatım biraz da
Aynen öyle. Bi bel kısmında bi ense kısmın oluyo mutlaka.ya o etiketlere bende sınır oldum.
neden minnacık seylere etıketlerı basmıslar.
her yerlerınde etıket.
urunun kendınden buyuk etıketı var.
banada lazım valla bırıde benımkılerı kaldırtsa keskem..mınnak mınnak sinir bozucular
Rast gelince alırsın canım.oralara arabasız gıdılmez bacım. hiç dıkkat etmedim gezerken.
Kızlar bu unnado daki pijamaları beğendim de bişi sorcam açık rengi kullanmak zor olur mu ki kanama falan olur da belli olur mu ki ? geceliği o açıdan kırmızı aldım ama açık renk almak istiyorum bide alanlar hangi renkler aldınız
Nasıl bi sorun oldu ki canım ? Benim de birinin var birinin yok. Sinir oluyorum özürlü muamelesi yapıyorum ucu çıkmayanaAz önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırımbirinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz bu konuda
ekruda gozum kaldı bi onu alayım bi de renkli bişi alayım o zaman :)gecelik annem beyaz almış;ben de pjama tk+sabahlık ekru aldım.
ama fuşya ayıcıklı altı da siyah-fuşya ekoseli bi pijama daha aldım ama hoşuma o rengi gittiği için öyle aldım...
1-2 gecelik daha alacağım nasıl beğenirsem öyle alacağım onları beyazlar alındı nasılsa
zaten kanama olursa belli olsun ki değiştirebilelim düşüncesindeyim ben ama çok da iç çamaşırını gösterecek kadar da olmasın...
Makinada kurutmayın yazoyo cnm bazı kıyafetlerde.
ekruda gozum kaldı bi onu alayım bi de renkli bişi alayım o zaman :)
Demekki laf olsun diye yazmışlar :)battaniyeler falan tamam onları asarak kurutacağım (penyeler hariç). valla kıyafetleri pek dinlemiyorum ben bizim için kotları falan da kurutmayın yazıyor etiketinde ama ben kurutuyorum hiç bir şey de olmadı daha. çok narin şeyleri atmıyorum bir tek.
hepsi %100 pamuklu baskılı da almadım; ki ne baskılı kıyafetler kuruttum daha bir şey olmadı. annem de daha sağlıklı ısıyla kurutuyor sonuçta öyle kurut dedi. hem yumuşacık çıkıyor makineden sertleşmiyor asarak kurutmadaki gibi.
kocam zengın olunca yaptırcakmıs ole dedıÇok istersen olur belkim, hayırlısı ile bebişini kucağına al da :)
kocam zengın olunca yaptırcakmıs ole dedı
Aynen ben de çok beğeniyorum :) aldım gitti :)ekrular da beyazdan bile güzel duruyor ama
Kızlar bu unnado daki pijamaları beğendim de bişi sorcam açık rengi kullanmak zor olur mu ki kanama falan olur da belli olur mu ki ? geceliği o açıdan kırmızı aldım ama açık renk almak istiyorum bide alanlar hangi renkler aldınız
Oy kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?