Az önce gögüs uçlarıma baktım yavaş yavaş süt geliyor sanırımbirinin uc var diğeri yok inşallah bu sefer sorun çıkmaz bu konuda
Şükürler olsun cok iyi ama yazık ya kıza gercekten inş bu kdr fedakar olmaz diyorum , çocuğuna fedakar ol olacaksan dedim abarttım da Konuşurken fln azcık etkili olsun die cok ii bi insan cunkuyazık kıza. inşallah iyidir kendi de bebeği de.
gene aksam oldu..esım gec gelecekmıs.. yemek yaotım yedık gıttı bende utu yapsam..yada yapmayım..zaten kıs vaktı elektırık zam rekoru kırmız aksam 5-10 arası en pahalı saattöff canım sıkılıyor yaaa
ya gecen ay 17 gelen doğalgaz faturası bu ay 96 gelmıs kı gunduzlerı hıc yakmadım aksam yatarken açtım hep oda kızım ustu acık yatıyor dıye..çocuk olmasa hala aşırı soğuk degıl açmazdım..
elektırık 2 aydır hep zamlı esım faturaya bakınca hakkım param haram olsun dıyo devletın kestıgı paralara..30 lıra kullanım bedelı yok o yokbu çıkıyor fatura 50 ye 60 a..
Benimde geliyor ama normal süt gibi bembeyaz değil biraz daha sıvı ve şeffaf beyaz karışımı. Daha önce hiç görmedim anne sütü. Bilemedim süt mü değil mi
Uç olmaması nasıl birşey birde ? Hani bazen göğüsümüzü elleyince ucu sertleşiyo dışa çıkıyor o zaman göğüs üçüm oluyor. Ama normal şartlarda düz yani uç muç yok
Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur
Buradada yazsrsan sinucu sevinirim canim ben yatamiyorum sola rahat edemiyorum yaBen bunu Perşembe günü öğrenecem bakalım cidden öylemi :) çünkü oldu bitti sola yatıyorum bu ay çok zordu uyumak ama :)
Teyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok
senın profıl resmını görünce ıkı kere baktımTeyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok
faturalar noktasında azamı dıkkat gosterıyorum..cunku devlete odedıgım para resmen koyuyor bana..hele mardındeyken kacak elektırık odetırlerdı..2 kışıyız 150 den assagı elektırık gelmezdı..zehır olsun haram yiyenlere..bıde azcık sesını çıkarsan hocam ıstıyosan senın sayacıda bı elden gecırelım derlerdı utanmadan adamın 10 tane bebesı var evıne 15 lıra elektırık geliyor, saka gıbı adeta..
utu haftalık yapılmaz bızde bırıkıncede gece 10 dan sonra yaparız,camasır ve bulaşık mak. hep 10dan sonra çalıştırırım..mıkrodalga ketıl kullanmıyorum..fırın la ısım olsa bıle gece 10 a ayarlıyorum yapacaklarımı..
ama devletım saolsun,sen ne yaparsan yap alıyor pasa pasa
Bi arkadasım daha var bu kv temizliğine çağırılan, yapma etme dedim , kanaması oldu şimdi durdu ancak. Ne cok insan varmış hamile çalıştırma fantezisi olan ya, eskiden sanıyordum ki hamile kadını herkes el üstünde tutar
senın profıl resmını görünce ıkı kere baktımmemeler baş kaldırmış sarkısı dolandı dılımde
evet sana sormuştum bekliyordum :) normalde s giyiyorum s mi m mi karar veremiyorum. L sana nasil peki cok bol mu. M sana dar mi gelrdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?