Haydaa. Ee ben atam kendimi camdan. Benim sadece akşam hareket ediyor.banada ebe,hareketli bi çocugun çok sgalikli bi çocuk oldugu anlamina geldigini soylemisti
hareket etmiyorsa o zaman korkalim demisti , gecen hafta gittigimde
aslında dert eden benım o halınden gayet memnunmuşondan elını ağırdan alıyor
Ben hastane için molfixnyenidoğan aldım n.sonrasına bakıcaz.kızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
birde yeni doğan hepsinde oluyormu yoksa kilosuna göre mi ayıracağız
e hareket ediyor ama aksam yada sabah ne farkeder : )Haydaa. Ee ben atam kendimi camdan. Benim sadece akşam hareket ediyor.
Ben prima yenidoğan alcam bir paket sonra degiştrrriz belkikızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
Ben prima yenidoğan alcam bir paket sonra degiştrrriz belki
Yeni organik ciciler
Anne sütü şeffaf bir şey zaten tam bembeyaz değil. Çok emdiğim için iyi bilirim.
Evet çok mantıklı bence indirim görünce dayanamam zaten 150 lira ve üzeri kargo bedava diyince unibaby ıslak mendil emzirme atleti sütyeni falan da aldım :)ben burada bi mağazada sordum ekrudan
176 lira dedi
burada 54,90
kızlar unnado ya baktım da oradaki geceliğin aynısını (marka da aynı) annem mahmutpaşadan 38 liraya almış :) 104 den 59 a düşmüş gözüküyor
anneme de 89 demişler sabah siftahı+hemşehri+nakit olunca indirmişler o kadar. dedim ne kadar kar ediyorlarmışşş
Evet çok mantıklı bence indirim görünce dayanamam zaten 150 lira ve üzeri kargo bedava diyince unibaby ıslak mendil emzirme atleti sütyeni falan da aldım :)
çok ciciler yaaa ne güzel bulmuşsun çiçekli böcekli
benim aldıklarım hep düz renk
bulaıyorum zaten böyle şeyler burda
birde ben hiç organik bişey almadım yahu
dikkatimi çekti bak şimdi
genelde prima icin hic alerji yapmıyor çok iyi diyorlar ama yine de çok almamak lazım başkasına yapmaz bizimkine yapabilir marka degistirmek gerekebilirkızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
bak bak son gün butiklerinde chezmam var orda sutyenli atlet var ondan da aldım :)kaç saattir bende 150 ye tamamlamaya çalışıyorum gözüme takılan bişey olmadı dur bende onlara bakayım
Hey maşallah.ben gitsem 85 e alırdım.kızlar unnado ya baktım da oradaki geceliğin aynısını (marka da aynı) annem mahmutpaşadan 38 liraya almış :) 104 den 59 a düşmüş gözüküyor
anneme de 89 demişler sabah siftahı+hemşehri+nakit olunca indirmişler o kadar. dedim ne kadar kar ediyorlarmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?