2015 Şubat Anneleri

banada ebe,hareketli bi çocugun çok sgalikli bi çocuk oldugu anlamina geldigini soylemisti
hareket etmiyorsa o zaman korkalim demisti , gecen hafta gittigimde
Haydaa. Ee ben atam kendimi camdan. Benim sadece akşam hareket ediyor.

kızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
birde yeni doğan hepsinde oluyormu yoksa kilosuna göre mi ayıracağız

Kızlar bugün kontrolümüz vardı herşeyi normal 29+4 gnlük 1495 gram 30 cm dedi ama baş popo mesafesi sanırım maşallah deyinde iri bi bebek olacak dedi ordanda hellobaby e gittik küvet kova tas banyo süngeri avent cam biberon unibaby 3 lü ıslk mendil sebamed 500 grm şampuan aldık indrm vardıı alacaksanz bayağı karlı baktgm bi yerde 50 biyerde 42 tl ydi 24 tl ye geldii.bide tulum çıtçıtlı aldm 3-6 ay

Ben hastane için molfixnyenidoğan aldım n.sonrasına bakıcaz.

Haydaa. Ee ben atam kendimi camdan. Benim sadece akşam hareket ediyor.
e hareket ediyor ama aksam yada sabah ne farkeder : )

gunduz full uyyor demekki seninki
simdi neyse de dogunca nolcak çok merak ediyorum, gunun çok az bi vakdind ehiisetmiyorum ben hareketleri, belkide 3. hamilelik oldugu için karin zarim faaln inceldi gereginden fazla hissediyorum bilmiyorumki

Ben prima yenidoğan alcam bir paket sonra degiştrrriz belki

kızlar unnado ya baktım da oradaki geceliğin aynısını (marka da aynı) annem mahmutpaşadan 38 liraya almış :) 104 den 59 a düşmüş gözüküyor
anneme de 89 demişler sabah siftahı+hemşehri+nakit olunca indirmişler o kadar. dedim ne kadar kar ediyorlarmışşş

Yeni organik ciciler

çok ciciler yaaa ne güzel bulmuşsun çiçekli böcekli
benim aldıklarım hep düz renk
bulaıyorum zaten böyle şeyler burda

birde ben hiç organik bişey almadım yahu
dikkatimi çekti bak şimdi

ya ne kadar şanslısınız elinizin altında ucuza bulabiliyorsunuz keşke bende istanbulda olsam
benim 500 liraya tamamladığım alışverişi siz 300 liraya bitiriyorsunuz
kıskandım valla

Evet çok mantıklı bence indirim görünce dayanamam zaten 150 lira ve üzeri kargo bedava diyince unibaby ıslak mendil emzirme atleti sütyeni falan da aldım :)

kaç saattir bende 150 ye tamamlamaya çalışıyorum gözüme takılan bişey olmadı dur bende onlara bakayım

çok ciciler yaaa ne güzel bulmuşsun çiçekli böcekli
benim aldıklarım hep düz renk
bulaıyorum zaten böyle şeyler burda

birde ben hiç organik bişey almadım yahu
dikkatimi çekti bak şimdi

Bende almadım hiç organik:/
Zaten eşim artık alışveriş yok çok kıyafeti var diyor , hiç bir yere debaktırmıyor. Olmadı gizli gizli alırım bende
Senin alışverişin ne alemde ? Bitti mi genel anlamda ?

genelde prima icin hic alerji yapmıyor çok iyi diyorlar ama yine de çok almamak lazım başkasına yapmaz bizimkine yapabilir marka degistirmek gerekebilir

Hey maşallah.ben gitsem 85 e alırdım.
Tekstil sektörü % 200 den fazla karla çalışıyor. Çook büyük paralar dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…