- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
ya ne kadar şanslısınız elinizin altında ucuza bulabiliyorsunuz keşke bende istanbulda olsam
benim 500 liraya tamamladığım alışverişi siz 300 liraya bitiriyorsunuz
kıskandım valla
Bende bunu aldım sadece çiçekli diye aldım organik olduğunu sonra gördüm. Çanakkale merkez de yok mu mağazalar.Kanz dan saldım.çok ciciler yaaa ne güzel bulmuşsun çiçekli böcekli
benim aldıklarım hep düz renk
bulaıyorum zaten böyle şeyler burda
birde ben hiç organik bişey almadım yahu
dikkatimi çekti bak şimdi
Hey maşallah.ben gitsem 85 e alırdım.
Tekstil sektörü % 200 den fazla karla çalışıyor. Çook büyük paralar dönüyor.
Öff mardin demeyin yaa alışamadım bu şehrefaturalar noktasında azamı dıkkat gosterıyorum..cunku devlete odedıgım para resmen koyuyor bana..hele mardındeyken kacak elektırık odetırlerdı..2 kışıyız 150 den assagı elektırık gelmezdı..zehır olsun haram yiyenlere..bıde azcık sesını çıkarsan hocam ıstıyosan senın sayacıda bı elden gecırelım derlerdı utanmadan adamın 10 tane bebesı var evıne 15 lıra elektırık geliyor, saka gıbı adeta..
utu haftalık yapılmaz bızde bırıkıncede gece 10 dan sonra yaparız,camasır ve bulaşık mak. hep 10dan sonra çalıştırırım..mıkrodalga ketıl kullanmıyorum..fırın la ısım olsa bıle gece 10 a ayarlıyorum yapacaklarımı..
ama devletım saolsun,sen ne yaparsan yap alıyor pasa pasa
Oyy maşallah bebişineKızlar bugün kontrolümüz vardı herşeyi normal 29+4 gnlük 1495 gram 30 cm dedi ama baş popo mesafesi sanırım maşallah deyinde iri bi bebek olacak dediordanda hellobaby e gittik küvet kova tas banyo süngeri avent cam biberon unibaby 3 lü ıslk mendil sebamed 500 grm şampuan aldık indrm vardıı alacaksanz bayağı karlı baktgm bi yerde 50 biyerde 42 tl ydi 24 tl ye geldii.bide tulum çıtçıtlı aldm 3-6 ay
Keşke baştan sana sorsaydık. Neyse yenidoğan bu olsun sonra danışırız.canbebe alıcam ben kızımda cok memnundum..aynen devam
Hıı beş yıl emdimdi.Hahah çok emdiğin için mi :) bayılıyorum ben sana ya , harika bi kadınsın yeminle :)
Bgün baktık bzde hellobaby de ama almadık Prima premium care sanırım beyaz paket yenidoğan herks önerdi çok buyuk paket almayalım beden küçk gelir faln bnde anlmam bugüün eşimle beni mağazada görsydnz gülmkten ölrdünüz göğüs pompasını getrdi çalışan kıza bu lazımmı bebege dyo ne oldgnu blmedeenbende öyle düşündüm alerji yaparsa sonra değiştiririz ama bebek bezlerinden de hiç anlamam
bnm de annem ankara da ben istanbulda :) yer degiselim mi :)ben ankara'dayım annem istanbul'daaradım şimdi dedim senin aldığın gecelik internette bu kadar diye; pek kimseye o kadar düşmezler orada da dedi...
bnm de annem ankara da ben istanbulda :) yer degiselim mi :)
canım çok sevindim herseyin yolunda olmasına gözün aydın demekki hareketlere çok takılmamak lazımselam kızlar :)temmuzz ben bugün dr bebeğin hareketsizliğini sordum dün çok yorulduysan, stres olduysan yada bu tarz farklı durumlar yaşadıysan olabilir dedi 2 saatte 10 hareket her zaman olmayabilir dedi şükür kızım iyi sen nasılsın
Evet ank ist yakın yine buna da şükür :) hayırlısı olsun sizin içinolurr :)
ben bu kadarına şükrediyorum şimdilik 1-2 sene sonra mesafemiz açılacak daha fazla biz doğuya gidince
Hahaha bizde de oyle çocuk çıkınca alırmışızAhh Ahh Eşim Karışmasa Ben Daha Neler Alıcam Kızıma Ama Aldırmıyo Yeter Kaç Çocuk Büyür Bu Aldıklarınla Diyo Ama Gözüm Doymuyo Hep Azmış Gibime Geliyo
Vallha bnde blmıyorum aslnda 30 cm dedi baş popo yu ben tahmn ettım çünki komple boy 30 cm olamaz hamllk gnlğnde ble bu hftada 38 cm dyo cünkiÖff mardin demeyin yaa alışamadım bu şehre
Oyy maşallah bebişineBaş popo mesafesini nasıl ölçüyorlarki acaba? Ben sorduğumda boyunu fl değerini (ki kendisi uyluk kemiğinin ölçüsü oluyor) 7 ile çarparak yaklaşık bir değer buluyoruz demişti.
kızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
birde yeni doğan hepsinde oluyormu yoksa kilosuna göre mi ayıracağız
Doğum iznine cikilan ve biten tarih arası olan raporun parasını alırsınDmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin die
bizim renkler hep yakın açık bebe mavisi ile krem tonları karışık şeyler. ben de beraber atıcam 30 dakkalık da yeterli. bana yumuşatıcı zararlı gibi geldi sadece deterjan koycam. bebiş deterjanı aldım. dalin.
Bencede baş popodur canım. Merak ettim sadece benim doktor beni başından mı savıyor fl değeri falan diye. Ultrasonla bakarken hiç boyunu kilosunu söylemiyor haftasıyla uyumlu deyip geçiyor. verdiği kağıtta yazıyor ordan bakıyorum bende. Bi kere sordumda buradaki flyi 7 ile çarparak hesaplayabilirsin demiştiVallha bnde blmıyorum aslnda 30 cm dedi baş popo yu ben tahmn ettım çünki komple boy 30 cm olamaz hamllk gnlğnde ble bu hftada 38 cm dyo cünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?