2015 Şubat Anneleri

Bizm dktr da sormdan hiiç bişy söyldgii yok okadar pra veryorz her gdiştee ama bunu dırek kendi soyledi e carpınca doğru cıkıyomu fl yi 7 yle mi çarpcaz yapaym bii

MaRaL_
Bencede doğru yapıyosun inş panik bi anne olmayıp senin gibi davranabilirim. Ama40 derece ateşte pek sakinliğimi koruyamayabilirim sanırım
40 neysede bazen okuyorum 37.5 da dayyolar paracetamolu, 38 den sonra si ates sayiliyor
bide 37.5 atesle yaniyordu diyolar fitil oluyorum : )))
benim için atesin bi anlami yok iyilestirmeyi kolaylastirmak dan abska, seviniyorum ates çikdimi, grip kisa suruyor ates çikinca ,ates dusuruuc vermeyince havale gelmez kolay kolay, gelsede zarari olmaz zaten ( sadece menenjit hatsaligina bagli havalede araz kaliyor )
hani eskiler yorgana bataniyeye burunup terlermis ya iyilesmek için, iste onlar dogru olani yapiyordu : )

Kendini cok yorma da hepsi olur alınır fedakar anne

Bende yenidoğdgnda daha hassaas olcagı için prima alayım dedin sonra belki daha uygun bişye gecerim dye dşündüm

kizlar ben huggies den memnundum hep, surekli takip eder promosyonlari onu alirdim

ama son seneelrde hiç gormuyorum huggies promosyonu
prima aldim ama , onceden memnun deildim hiççç, hep sizdirirdi
çabuk çabuk degistirrim artik insalalh sizdirmaz :s

Ilk sut sari su gibi oluyor beyaz degil. Cok faydali ama. Normal zamanda da beyaz oluyor. Memeden ilk emilen su gibi oluyor ama son sut baya koyu inek sutu gibi nerdeyse. Bu yuzden bebegin kilo almasi icin bir memeyi sonuna kadar emmeden diger memeye gecmemek gerekiyor. Ilk gelen sut susuzluk gideriyor sonu besliyor.

MaRaL_
Bencede doğru yapıyosun inş panik bi anne olmayıp senin gibi davranabilirim. Ama40 derece ateşte pek sakinliğimi koruyamayabilirim sanırım
40 derece ateste uyuyan cocuk varsa iyiymis. Oglum yari baygin oluyor 39 u gecince. Ates dusurucu veriyorum ama antibiyotik ben de kullanmam. Cocuk doktorunu da buna gore sectim hemen antibiyotik yazmayanini buldum

Dogdugunda parfumsuz kullanilmali cok narin sonucta. Prima premium care de parfum yok. O kokusu parfumsuzlukten. Sonra da aktif primaya gectim pek bez degistirmedim. Ama bu konuda herkesin deneyimi farkli bebekler farkli cunku. Kizda sizdirmaz ama erkekte sizdirir mesela. Ben ilk 2 ay parfumlu olan kokulu bezleri kullanmiycam. Tek bildigim bu : ))

bir gecelik bir pijama takımı ve bebeğin bezi ile bakım ürünleri hariç hepsi tamam
böyle deyine zaten yarısı yokmuş gibi oluyor

genelde prima icin hic alerji yapmıyor çok iyi diyorlar ama yine de çok almamak lazım başkasına yapmaz bizimkine yapabilir marka degistirmek gerekebilir

bende hastane için tek paket alacağım sonra deneme yoluyla bulurum ortasını :)

bak bak son gün butiklerinde chezmam var orda sutyenli atlet var ondan da aldım :)

ay bana bedenler büyük yaa baktım şimdi

ben ankara'dayım annem istanbul'da aradım şimdi dedim senin aldığın gecelik internette bu kadar diye; pek kimseye o kadar düşmezler orada da dedi...

ben herşeyi netten almak zorundayım işte bu yüzden çünkü sizin oralarda düşmez dediğiniz fiyatı ben rüyamda göremem :)

valla çanakkale merkezde olan mağazalar lcw defacto tarzı
kipada chicco var bir patik sordum 30 lira dedi

ablanlar hemen gelip açsınlar o mağazayı lütfen
ben çoğu şeyimi fırsat buldukça ordan alıyorum
en son gittiğimde bütün hamile kıyafetlerimi aldım ama genelde pazar gittiğim için açık mağaza bulmak sorun oluyor

göğüs pompasıyla alakalı bir filmde sahne vardı kadın göğüs pompasını eşine gösterip bu ne yaa ben inekmiyim diye ağlıyordu

iyice karıştı kafam prima mı huggies mi yahu

Canim ben de hepnprima kullanmistim ama sorun yasamadim hatta biraz buyudugunde biraz daha uygun fiyatli bi bez alim dedim can bebe ama primadan sonra bana kotu geldi acikcasi

hadi gözün aydın
bizde iyiz canım dün kasıklarımdaydı bugün dönmüş eski yerine soldan tepikledi durdu bende rahatladım

Acıbadem Hastanesi yeniden dogan unitesindeki hemşirelere sordum hangi bezi alayim diye. Prima 2 no al dedi. Basta biraz buyuk oluyor ama hafif kivrilarak kullanilir biz yenidogana oyle kullaniyoruz dedi. Yenidogan cesitlerini onermedi. Bilemedim.

İzledim gecen gün o filmi

Alerji ile ilgili benim bildigim, bez degisikliginde oluyormus...Yani ne marka ile baslanirsa onunla devam etmek lazimmis

kendinden kokan prima değil mi? huggies kokmuyor kullanmadan

Kendini cok yorma da hepsi olur alınır fedakar anne

bende tam tersi hiç boşveremiyorum hep kendi işim gibi saldırıp stres yapıyorum
azıcık gevşek olmam lazım
elaleme hayranım otel başlarına yıkılsa kafama taş düşmesin diye şemsiye açarlar

cimcimesultan senin telefon noldu, çalistimi tamirden sonra

evet canım çok şükür çalışıyor
ekran kırılmış
125 tl e mal oldu

Canim ben de hepnprima kullanmistim ama sorun yasamadim hatta biraz buyudugunde biraz daha uygun fiyatli bi bez alim dedim can bebe ama primadan sonra bana kotu geldi acikcasi

ablamda hepsini kullandım en iyisi prima demişti

en iyisi üçgen bez

İzledim gecen gün o filmi

ay o doğum sahnesinde ne ağlamıştım yaaa
adamda kadınla birlikte ıkınıyor

Kız
ayy bendee yaa hüngür hüngür agladım sonra bide bebeği susturamıyolaar ya btün gece işte ordada korkmuştuum uykusuuuz yorguun günlrr gecelerr geliyoo dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…