Bizm dktr da sormdan hiiç bişy söyldgii yok okadar pra veryorz her gdiştee ama bunu dırek kendi soyledi e carpınca doğru cıkıyomu fl yi 7 yle mi çarpcaz yapaym biiBencede baş popodur canım. Merak ettim sadece benim doktor beni başından mı savıyor fl değeri falan diye. Ultrasonla bakarken hiç boyunu kilosunu söylemiyor haftasıyla uyumlu deyip geçiyor. verdiği kağıtta yazıyor ordan bakıyorum bende. Bi kere sordumda buradaki flyi 7 ile çarparak hesaplayabilirsin demişti
bende öyle düşündüm alerji yaparsa sonra değiştiririz ama bebek bezlerinden de hiç anlamam
40 neysede bazen okuyorum 37.5 da dayyolar paracetamolu, 38 den sonra si ates sayiliyorMaRaL_
Bencede doğru yapıyosun inş panik bi anne olmayıp senin gibi davranabilirim. Ama40 derece ateşte pek sakinliğimi koruyamayabilirim sanırım
Kendini cok yorma da hepsi olur alınır fedakar anneben bir takım gri aldım ama loğusa pijaması olarak değil normal giymeye
zaten loğusa pijaması almayacağım
ama unnadoda bende beğenmiştim biri pembe biri ekru
2 pijama 1 gecelik alacağım toplamda
sağolasın
sıkıldım artık bu işten
evimde oturup bebeğimi beklemek istiyorum
ama beğendiğim puset ve beşiği almak için az daha dayanayım diyorum
Hakkımda hareketsiz olduğuma dair iddialar mevcut dedi bebe ağırlığını koydu :)Bu kız çıldırdı. Resmen beni sallıyor. Derdi ne olaki?
Bende yenidoğdgnda daha hassaas olcagı için prima alayım dedin sonra belki daha uygun bişye gecerim dye dşündümkızlar nacızane fıkrımı soyleyım..pıyasadakı hemen her bezı denemıs (+) ve (-) lerını dusunmus bırı olarak...
prıma uzun sure kuru tutmuyor sızdırıyor(beyaz paket olan ı bılmıyorum ama fıyatı cok pahalı.. günde 10 kez degısecek bez ıcın değmez kanaatındeyım)
ılk 1 ay ıcın bence orta ayarda bıseyler alın dedıgım gıbı bez yetıstıremeyeceksınız zaten..her emmeden sonra kaka ve cıs yapacak sız hemen degıseceksınız ne ara pişik olacak kı
huggıes te su sorunu yasayan cok arkadaşım oldu..bebek cıldı ona alısınca başka bezkabul etmedı..alerjı ve pısık sorunu oldu..
can bebe hem sayıca fazla hem orta karar fıyatta hemde saatlerce dursa bıle sızdırma ve pişik sorunu yaratmıyor..
molfıx sızdırma sorunu cok yasadım mesela..emmiyor sankı cişyanlardan olduğu gıbı sırtına çıkıyor..
babystar,jenny vıly,prıma,molfıx hemen hemen her bezı kullandım..kanaatım böyle oldu..
Ilk sut sari su gibi oluyor beyaz degil. Cok faydali ama. Normal zamanda da beyaz oluyor. Memeden ilk emilen su gibi oluyor ama son sut baya koyu inek sutu gibi nerdeyse. Bu yuzden bebegin kilo almasi icin bir memeyi sonuna kadar emmeden diger memeye gecmemek gerekiyor. Ilk gelen sut susuzluk gideriyor sonu besliyor.Teyzem sütünü sağıyordu kuzenim için, su gibi ama rengi hafif beyaz dediğin gibi şeffaf.. Koyu bir kıvamı yok, yani o bildiğimiz inek sütüne hiç benzemiyor. Hatta tadına bile bakmıştım ben, tadı yok
40 derece ateste uyuyan cocuk varsa iyiymis. Oglum yari baygin oluyor 39 u gecince. Ates dusurucu veriyorum ama antibiyotik ben de kullanmam. Cocuk doktorunu da buna gore sectim hemen antibiyotik yazmayanini buldumMaRaL_
Bencede doğru yapıyosun inş panik bi anne olmayıp senin gibi davranabilirim. Ama40 derece ateşte pek sakinliğimi koruyamayabilirim sanırım
Dogdugunda parfumsuz kullanilmali cok narin sonucta. Prima premium care de parfum yok. O kokusu parfumsuzlukten. Sonra da aktif primaya gectim pek bez degistirmedim. Ama bu konuda herkesin deneyimi farkli bebekler farkli cunku. Kizda sizdirmaz ama erkekte sizdirir mesela. Ben ilk 2 ay parfumlu olan kokulu bezleri kullanmiycam. Tek bildigim bu : ))ben huggies yenidoğan aldım. yenidoğanı kız-erkek için ayrı değil. kesinlikle prima alırım diyen ben huggies aldım 1 paket sonrasına duruma göre karar vereceğim primaya geçerim belki
arkadaşın 2 yaşında oğlu var prima aldı huggies bulamayınca yakındaki markette çocuk alerji oldu. bir de premium care olanı kokuyormuş primanın her dakika bezini kirletmiş gibi. huggiesin kız-erkek ayrımından da memnun top gibi oluyordu bezi bu çok iyi oldu dedi.
Bende almadım hiç organik:/
Zaten eşim artık alışveriş yok çok kıyafeti var diyor , hiç bir yere debaktırmıyor. Olmadı gizli gizli alırım bende
Senin alışverişin ne alemde ? Bitti mi genel anlamda ?
genelde prima icin hic alerji yapmıyor çok iyi diyorlar ama yine de çok almamak lazım başkasına yapmaz bizimkine yapabilir marka degistirmek gerekebilir
bak bak son gün butiklerinde chezmam var orda sutyenli atlet var ondan da aldım :)
ben ankara'dayım annem istanbul'daaradım şimdi dedim senin aldığın gecelik internette bu kadar diye; pek kimseye o kadar düşmezler orada da dedi...
Bende bunu aldım sadece çiçekli diye aldım organik olduğunu sonra gördüm. Çanakkale merkez de yok mu mağazalar.Kanz dan saldım.
Ablamın eşi tekstil sektöründe.evlerini satıp Çanakkale'ye taşınacaklar orda çok mağaza falan yok diye mağaza açacaklarmış
Bgün baktık bzde hellobaby de ama almadık Prima premium care sanırım beyaz paket yenidoğan herks önerdi çok buyuk paket almayalım beden küçk gelir faln bnde anlmam bugüün eşimle beni mağazada görsydnz gülmkten ölrdünüz göğüs pompasını getrdi çalışan kıza bu lazımmı bebege dyo ne oldgnu blmedeen
ben huggies yenidoğan aldım. yenidoğanı kız-erkek için ayrı değil. kesinlikle prima alırım diyen ben huggies aldım 1 paket sonrasına duruma göre karar vereceğim primaya geçerim belki
arkadaşın 2 yaşında oğlu var prima aldı huggies bulamayınca yakındaki markette çocuk alerji oldu. bir de premium care olanı kokuyormuş primanın her dakika bezini kirletmiş gibi. huggiesin kız-erkek ayrımından da memnun top gibi oluyordu bezi bu çok iyi oldu dedi.
Canim ben de hepnprima kullanmistim ama sorun yasamadim hatta biraz buyudugunde biraz daha uygun fiyatli bi bez alim dedim can bebe ama primadan sonra bana kotu geldi acikcasibir gecelik bir pijama takımı ve bebeğin bezi ile bakım ürünleri hariç hepsi tamam
böyle deyine zaten yarısı yokmuş gibi oluyor
bende hastane için tek paket alacağım sonra deneme yoluyla bulurum ortasını :)
ay bana bedenler büyük yaa baktım şimdi
ben herşeyi netten almak zorundayım işte bu yüzden çünkü sizin oralarda düşmez dediğiniz fiyatı ben rüyamda göremem :)
valla çanakkale merkezde olan mağazalar lcw defacto tarzı
kipada chicco var bir patik sordum 30 lira dedi
ablanlar hemen gelip açsınlar o mağazayı lütfen
ben çoğu şeyimi fırsat buldukça ordan alıyorum
en son gittiğimde bütün hamile kıyafetlerimi aldım ama genelde pazar gittiğim için açık mağaza bulmak sorun oluyor
göğüs pompasıyla alakalı bir filmde sahne vardı kadın göğüs pompasını eşine gösterip bu ne yaa ben inekmiyim diye ağlıyordu
iyice karıştı kafam prima mı huggies mi yahu
selam kızlar :)temmuzz ben bugün dr bebeğin hareketsizliğini sordum dün çok yorulduysan, stres olduysan yada bu tarz farklı durumlar yaşadıysan olabilir dedi 2 saatte 10 hareket her zaman olmayabilir dedi şükür kızım iyi sen nasılsın
Acıbadem Hastanesi yeniden dogan unitesindeki hemşirelere sordum hangi bezi alayim diye. Prima 2 no al dedi. Basta biraz buyuk oluyor ama hafif kivrilarak kullanilir biz yenidogana oyle kullaniyoruz dedi. Yenidogan cesitlerini onermedi. Bilemedim.kızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
birde yeni doğan hepsinde oluyormu yoksa kilosuna göre mi ayıracağız
İzledim gecen gün o filmibir gecelik bir pijama takımı ve bebeğin bezi ile bakım ürünleri hariç hepsi tamam
böyle deyine zaten yarısı yokmuş gibi oluyor
bende hastane için tek paket alacağım sonra deneme yoluyla bulurum ortasını :)
ay bana bedenler büyük yaa baktım şimdi
ben herşeyi netten almak zorundayım işte bu yüzden çünkü sizin oralarda düşmez dediğiniz fiyatı ben rüyamda göremem :)
valla çanakkale merkezde olan mağazalar lcw defacto tarzı
kipada chicco var bir patik sordum 30 lira dedi
ablanlar hemen gelip açsınlar o mağazayı lütfen
ben çoğu şeyimi fırsat buldukça ordan alıyorum
en son gittiğimde bütün hamile kıyafetlerimi aldım ama genelde pazar gittiğim için açık mağaza bulmak sorun oluyor
göğüs pompasıyla alakalı bir filmde sahne vardı kadın göğüs pompasını eşine gösterip bu ne yaa ben inekmiyim diye ağlıyordu
iyice karıştı kafam prima mı huggies mi yahu
Alerji ile ilgili benim bildigim, bez degisikliginde oluyormus...Yani ne marka ile baslanirsa onunla devam etmek lazimmisIlk sut sari su gibi oluyor beyaz degil. Cok faydali ama. Normal zamanda da beyaz oluyor. Memeden ilk emilen su gibi oluyor ama son sut baya koyu inek sutu gibi nerdeyse. Bu yuzden bebegin kilo almasi icin bir memeyi sonuna kadar emmeden diger memeye gecmemek gerekiyor. Ilk gelen sut susuzluk gideriyor sonu besliyor.
40 derece ateste uyuyan cocuk varsa iyiymis. Oglum yari baygin oluyor 39 u gecince. Ates dusurucu veriyorum ama antibiyotik ben de kullanmam. Cocuk doktorunu da buna gore sectim hemen antibiyotik yazmayanini buldum
Dogdugunda parfumsuz kullanilmali cok narin sonucta. Prima premium care de parfum yok. O kokusu parfumsuzlukten. Sonra da aktif primaya gectim pek bez degistirmedim. Ama bu konuda herkesin deneyimi farkli bebekler farkli cunku. Kizda sizdirmaz ama erkekte sizdirir mesela. Ben ilk 2 ay parfumlu olan kokulu bezleri kullanmiycam. Tek bildigim bu : ))
Dogdugunda parfumsuz kullanilmali cok narin sonucta. Prima premium care de parfum yok. O kokusu parfumsuzlukten. Sonra da aktif primaya gectim pek bez degistirmedim. Ama bu konuda herkesin deneyimi farkli bebekler farkli cunku. Kizda sizdirmaz ama erkekte sizdirir mesela. Ben ilk 2 ay parfumlu olan kokulu bezleri kullanmiycam. Tek bildigim bu : ))
Kendini cok yorma da hepsi olur alınır fedakar anne
cimcimesultan senin telefon noldu, çalistimi tamirden sonra
Canim ben de hepnprima kullanmistim ama sorun yasamadim hatta biraz buyudugunde biraz daha uygun fiyatli bi bez alim dedim can bebe ama primadan sonra bana kotu geldi acikcasi
Acıbadem Hastanesi yeniden dogan unitesindeki hemşirelere sordum hangi bezi alayim diye. Prima 2 no al dedi. Basta biraz buyuk oluyor ama hafif kivrilarak kullanilir biz yenidogana oyle kullaniyoruz dedi. Yenidogan cesitlerini onermedi. Bilemedim.
İzledim gecen gün o filmi
ayy bendee yaa hüngür hüngür agladım sonra bide bebeği susturamıyolaar ya btün gece işte ordada korkmuştuum uykusuuuz yorguun günlrr gecelerr geliyoo dyebende tam tersi hiç boşveremiyorum hep kendi işim gibi saldırıp stres yapıyorum
azıcık gevşek olmam lazım
elaleme hayranım otel başlarına yıkılsa kafama taş düşmesin diye şemsiye açarlar
evet canım çok şükür çalışıyor
ekran kırılmış
125 tl e mal oldu
ablamda hepsini kullandım en iyisi prima demişti
en iyisi üçgen bez
ay o doğum sahnesinde ne ağlamıştım yaaa
adamda kadınla birlikte ıkınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?