Ben de 2 numara aldim. 3-6 kilo oluyor. 1 numara gobegini sıkar diye dusundumAcıbadem Hastanesi yeniden dogan unitesindeki hemşirelere sordum hangi bezi alayim diye. Prima 2 no al dedi. Basta biraz buyuk oluyor ama hafif kivrilarak kullanilir biz yenidogana oyle kullaniyoruz dedi. Yenidogan cesitlerini onermedi. Bilemedim.
Kadın hep burda mı duracak kız. Kocası ile beraberdir. Bilemedim.Litchi nerdesin :)
Amann. Sen bir şey demedin mi?Güzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
premium care kokmuyor parfumu yok. Diger primalar kokuyor. Huggies cok kaba geldi bana o yonden begenmemistim. Ama yenidogani parfumsuzse kullanilirkendinden kokan prima değil mi? huggies kokmuyor kullanmadan
Cok uzuldum canim ya. Nasil bir ulkede nasil bir zamanda yasiyoruz. Sen ne dedin pekiGüzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
Bak yaaaa dengesiz demekki herkes vicdan sahibi olamiyor. Uzulme... Ben dr 2 gundur cok moralsizim ama sizlerle olmak herseyi unutturuyoGüzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
Ya gözüm aradı :)Kadın hep burda mı duracak kız. Kocası ile beraberdir. Bilemedim.
Güzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
Internette de öyle yazıyor çıkıyodur sanırımBizm dktr da sormdan hiiç bişy söyldgii yok okadar pra veryorz her gdiştee ama bunu dırek kendi soyledi e carpınca doğru cıkıyomu fl yi 7 yle mi çarpcaz yapaym bii
Benim eşim de öyle yapar grip olduğunda çabuk iyileşmek için. İşte hem bilinçli olmak lazım hemde biraz soğukkanlı, sana benzer bi ablam var demiştim ne olsa onu ararım artık40 neysede bazen okuyorum 37.5 da dayyolar paracetamolu, 38 den sonra si ates sayiliyor
bide 37.5 atesle yaniyordu diyolar fitil oluyorum : )))
benim için atesin bi anlami yok iyilestirmeyi kolaylastirmak dan abska, seviniyorum ates çikdimi, grip kisa suruyor ates çikinca ,ates dusuruuc vermeyince havale gelmez kolay kolay, gelsede zarari olmaz zaten ( sadece menenjit hatsaligina bagli havalede araz kaliyor )
hani eskiler yorgana bataniyeye burunup terlermis ya iyilesmek için, iste onlar dogru olani yapiyordu : )
Çocuk doktoru gerçekten çok önemli bunu nasıl çözerim bilmiyorum. Mardin'den Diyarbakır'a gidiyorum şuan kontroller için ama çocuk doğunca onu götüremem yollarda telef olur yavrucak. İnş buralarda bulabilirim dediğin gibi bir doktor.40 derece ateste uyuyan cocuk varsa iyiymis. Oglum yari baygin oluyor 39 u gecince. Ates dusurucu veriyorum ama antibiyotik ben de kullanmam. Cocuk doktorunu da buna gore sectim hemen antibiyotik yazmayanini buldum
Ben hiiç başka marka düşünmediin çünkiii herkes kesnlkle sebamed önerdi hatta bgüün hello babyden 42 yerine 24 e aldım hiç kaçırma 500 gram hemde en buyuğü bak gir e bebek ten bak fiyatına bde hello baby sitesinden bakiyi akşamlar kızlar
bebek banyo ürünleri bakıyorum da hala karar veremedim hngi marka olacağına büchenlerin kokularını beğenmedim ilaç gibi geldi bna kokuları :) sebamedleri koklamadım ama ebebekte çantalı ürün var 1 tane link eklicem yorum yapabilir mi alan fln var mı yada önceden kullanan. ?
http://www.e-bebek.com/chicco-kozmetik-canta-seti_CHI-564200-M
Amann. Sen bir şey demedin mi?
premium care kokmuyor parfumu yok. Diger primalar kokuyor. Huggies cok kaba geldi bana o yonden begenmemistim. Ama yenidogani parfumsuzse kullanilir
Cok uzuldum canim ya. Nasil bir ulkede nasil bir zamanda yasiyoruz. Sen ne dedin peki
Ben hiiç başka marka düşünmediin çünkiii herkes kesnlkle sebamed önerdi hatta bgüün hello babyden 42 yerine 24 e aldım hiç kaçırma 500 gram hemde en buyuğü bak gir e bebek ten bak fiyatına bde hello baby sitesinden bak
aynı şehirde değiliz ki hadi öyle olsa neyse
ben hamile halimle burdan o kadar yol tepip hanımefendi mutlu olsun diyemi gideceğim
kendi yaptıysa yaptı söylemenin mantıgı ne
Bak yaaaa dengesiz demekki herkes vicdan sahibi olamiyor. Uzulme... Ben dr 2 gundur cok moralsizim ama sizlerle olmak herseyi unutturuyo
Kız
ayy bendee yaa hüngür hüngür agladım sonra bide bebeği susturamıyolaar ya btün gece işte ordada korkmuştuum uykusuuuz yorguun günlrr gecelerr geliyoo dye
iyi akşamlar kızlar
bebek banyo ürünleri bakıyorum da hala karar veremedim hngi marka olacağına büchenlerin kokularını beğenmedim ilaç gibi geldi bna kokuları :) sebamedleri koklamadım ama ebebekte çantalı ürün var 1 tane link eklicem yorum yapabilir mi alan fln var mı yada önceden kullanan. ?
http://www.e-bebek.com/chicco-kozmetik-canta-seti_CHI-564200-M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?