2015 Şubat Anneleri

canım şu anda aşırı sigara istedi. nerden esti bilmiyorum ama böyle deli bir özlem oluştu içimde.

ben sigara kullanmadım hiç dumanından bile rahatsız olurum ama geçen rüyamda sigara içiyodum öyle tatlıydı ki dumanı falan çok güzel kokuyordu yahuu tuhaf

Gercekten zor o is bir an once halletsek iyi.olcak

Prima kullandim ilk kizimda hicbir sorun yasamadim fazlasiyla da memnun kaldim simdi de aynindan aldim kucuk yenidogan paketinden

kuzuna masallah aldiklarnizi da saglikla kullanin insallah

ara ablanida genelde panik yapan annelerin gozu kimseyi gormuyor, sana pek sozu geçmez : )
sana sadece bi dr un sozu geçer, doktorlarda genelde senden beter bu konuda : )) iyi arastirip adam gibi bi pediatr bulmak lazim, ben simdiki pediatrimi bulana kadar sehirdeki hepsini dolastim nerdeyse, sonund akendim gibi birini buldum da rahatladim

çok zor ilaçsiz çocuk buyutmek, çevre baskisi oyle çokki, resmen pskilojik baski kuruyolar senin ustune,yok bilmemkim soyle olmus, onun torunu bu olmus sunun suyu bu olmus , birakmazlarki istedigin gibi mudahale et çocuga
bide dr poset poset ilaç verirse vay haline, dr dan iyimi bileceksinler havada uçusur

ben bi kocayi 4-5 senede anca susturabildim , artik karismiyor bildigin gibi yap diyor, zamanla gordu hakli oldugumu : )

Haksızlık yapmasına üzüldüm. Bir de ses yükseltti nasıl bağırıyor ayıp ya üniversitedeyiz.
uzulmemeye calıs dıyecegım ama ben normal sartlarda bıle cıddı derecede herseyı kafama fazlasıyla takarım..ben gıbı degılsındır ınsaallah..herkesın basında bır musıbet su sıralar

Çok üzüldüm canım ya böyle haksızlik yapan insanlara hiç tahammül edemiyorum bi de kadın olacak halinden anlaması lazım ama nerde çalışma ortamında kadın kadının dusmani oluyor hep

Canim ya allah ıslah etsin.vicdan versin bu halde üzülmussun allaha havale et

geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..

bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...

bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...

Haksızlık yapmasına üzüldüm. Bir de ses yükseltti nasıl bağırıyor ayıp ya üniversitedeyiz.
uzuldum canim olanlara
insafsiz kadin,ne istiyorki sende n : (
insalalh bigun emeklerinin karsiligini alirsin cnaim boyle dengesizlerle ugrasmak zorunda kalmazsin

valla canim isin zor
abisine seni sikayet etmis resmen , isin var bu gorumcuk ve digerleriyle
kocayin ailesi onlar biraz zor olur uzak tutmak sizden ...

bulursan etkili bir yöntem benide bilgilendir canım bende düşünüyorum bugün ki olaydan snra gelmeseler de nasıl gelmesinler die

normalde çok panik biri değilimdir aslında. Ben 14 yaşındayken annem felçlik geçirmişti ablam sinir krizi geçirirken ben araba bulup annemi hastaneye yetiştirmiştim yolda da babama ve annemin doktoruna haber vermiştim. Tabi söz konusu çocuğum olursa nolurum bilmiyorum Her iki aileden de uzağız o yüzden pek karışanım olmaz, olabildiğince kimyasallardan uzak yetiştirmek istiyorum bende çocuğumu. İdolümsün

kizlar yurt disina kaçin gelemezler : )
bakin bana ne gelen var ne giden

gorumcem yazin tutturdu beni istek yapin orayi çok merak ediyorum diye
bende abin ugrasmaz boyle seylerle dedim o zaman

gecende esime dedim boyle diyordu bacin diye, onla kim ugrasacakmis dedi : )))

ben 2 aydır gidemiyorum tez hocamla görüşmeye farklı şehirdeyim diye; adam hala siz iyisiniz dimi diyor ya...en son geçen hafta aradı bu dönem bitirmemiz için acele etmemiz lazım diye dedim hocam tezi verecek gibi hazırlanalım ama bu dönem savunma için gelemem ama 1-2 hafta içinde gelip soracaklarımı soracağım siz uygun olduğunuzda diye; tamam haberim olsun ama fikir değişikliğinden dedi kibarca...
telefon da mı edememiş? allah yardımcın olsun canım ya...

A bak bu supermis herkesden uzak olman
çocuklari uyutyum sana super bisey tavsuye edicem çocukhastaliklaryla ilgili
reklamlardan sonra ozeline donucem, gidip yatiriyim yumurcaklari sabah okul var uyanamiyoalr sonra ..

Kizlar siz yataklari kurdunuzmu yada nezaman kurmayi düsünüyosunuz daha erkenmi bilememedim.

Ben hastane için molfixnyenidoğan aldım n.sonrasına bakıcaz.
Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.

niye böyle yaptı peki ? odanda olmadığın için mi yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…