geçmiş olsun , üzülmene cok üzüldüm
canım şu anda aşırı sigara istedi. nerden esti bilmiyorum ama böyle deli bir özlem oluştu içimde.
Takip edeni takip ederim gibi oldu bu :))))
Sabahtan beri bebiş çamaşırları ı yıkadım anaaaaam canım çıktı 3 makina yıkadım astım minicik minicikler as as bitmiyo hepsini ters çevir etiketleri kes makinaya at çıkar as. Bide ütüsü var bunun. Yapmayanlar bence biran önce yapsın benden tavsiye. İleriki baftalarda daha zor olur
kızlar bebek bezi ne aldınız yada alacaksınız
ben şimdilik ilk paketi deneme amaçlı almayı düşünüyorum alerji yapmazsa sonra devam ederim ama primamı alsam yoksa huggıes kız ve erkekler için ayrı olanımı bilemedim
birde yeni doğan hepsinde oluyormu yoksa kilosuna göre mi ayıracağız
Kızlar bugün kontrolümüz vardı herşeyi normal 29+4 gnlük 1495 gram 30 cm dedi ama baş popo mesafesi sanırım maşallah deyinde iri bi bebek olacak dediordanda hellobaby e gittik küvet kova tas banyo süngeri avent cam biberon unibaby 3 lü ıslk mendil sebamed 500 grm şampuan aldık indrm vardıı alacaksanz bayağı karlı baktgm bi yerde 50 biyerde 42 tl ydi 24 tl ye geldii.bide tulum çıtçıtlı aldm 3-6 ay
ara ablanida genelde panik yapan annelerin gozu kimseyi gormuyor, sana pek sozu geçmez : )Internette de öyle yazıyor çıkıyodur sanırım
Benim eşim de öyle yapar grip olduğunda çabuk iyileşmek için. İşte hem bilinçli olmak lazım hemde biraz soğukkanlı, sana benzer bi ablam var demiştim ne olsa onu ararım artık
Çocuk doktoru gerçekten çok önemli bunu nasıl çözerim bilmiyorum. Mardin'den Diyarbakır'a gidiyorum şuan kontroller için ama çocuk doğunca onu götüremem yollarda telef olur yavrucak. İnş buralarda bulabilirim dediğin gibi bir doktor.
uzulmemeye calıs dıyecegım ama ben normal sartlarda bıle cıddı derecede herseyı kafama fazlasıyla takarım..ben gıbı degılsındır ınsaallah..herkesın basında bır musıbet su sıralarHaksızlık yapmasına üzüldüm. Bir de ses yükseltti nasıl bağırıyor ayıp ya üniversitedeyiz.
Çok üzüldüm canım ya böyle haksızlik yapan insanlara hiç tahammül edemiyorum bi de kadın olacak halinden anlaması lazım ama nerde çalışma ortamında kadın kadının dusmani oluyor hepGüzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
Güzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
uzuldum canim olanlaraHaksızlık yapmasına üzüldüm. Bir de ses yükseltti nasıl bağırıyor ayıp ya üniversitedeyiz.
valla canim isin zorgeçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...
geçenlerde görümcem aramıştı..telefonda annem doğumda sana bakmak ıcın yanına gelmek ıstıyor ne dersın dıye sordu ben de gerek yok annem babam gelecekler demıstım..
bugünde esımı aradı gorumcecıgımmmm. abı annem gelmek ıstıyor Meltem e sordum ama annem babam gelecek dedı,ama annem babam da gelmek ıstıyor nasılyaparız dedı.esım ogunler bı gelsın hele deyıp kestırıp attı...
bunu düşünmekten kafayı yıyebılırım. bu kadını nasıl evimden ve aılemden uzak tutarımın yollarını arıyorum sureklı...
normalde çok panik biri değilimdir aslında. Ben 14 yaşındayken annem felçlik geçirmişti ablam sinir krizi geçirirken ben araba bulup annemi hastaneye yetiştirmiştim yolda da babama ve annemin doktoruna haber vermiştim. Tabi söz konusu çocuğum olursa nolurum bilmiyorumara ablanida genelde panik yapan annelerin gozu kimseyi gormuyor, sana pek sozu geçmez : )
sana sadece bi dr un sozu geçer, doktorlarda genelde senden beter bu konuda : )) iyi arastirip adam gibi bi pediatr bulmak lazim, ben simdiki pediatrimi bulana kadar sehirdeki hepsini dolastim nerdeyse, sonund akendim gibi birini buldum da rahatladim
çok zor ilaçsiz çocuk buyutmek, çevre baskisi oyle çokki, resmen pskilojik baski kuruyolar senin ustune,yok bilmemkim soyle olmus, onun torunu bu olmus sunun suyu bu olmus , birakmazlarki istedigin gibi mudahale et çocuga
bide dr poset poset ilaç verirse vay haline, dr dan iyimi bileceksinler havada uçusur
ben bi kocayi 4-5 senede anca susturabildim , artik karismiyor bildigin gibi yap diyor, zamanla gordu hakli oldugumu : )
Güzelce okula gittim derse girdim sonra dersin parasını alacak hoca benimle konuşmak istedi. Kadının gözleri dönmüştü resmen sürekli bağırdığını hatırlıyorum. Odama geliyormuş beni bulamıyormuş dedim Dr merdiven çıkma dedi diye alt kattaki başka laboratuardayım dedim. Birsürü laf söyledi tehdit etti tutanak tuttururum dedi. Durumumu söylememişim ona tutturdu söylemen lazımdı falan filan dedi. Birsürü şey var daha. Çok yorgunum. Girdiğim derslerin verdiğim emeklerin parasını cebine indirecek benim de geleceğimle ekmeğimle oynamaya kalkıyor. Üzgünüm ve yorgunum.
A bak bu supermis herkesden uzak olmannormalde çok panik biri değilimdir aslında. Ben 14 yaşındayken annem felçlik geçirmişti ablam sinir krizi geçirirken ben araba bulup annemi hastaneye yetiştirmiştim yolda da babama ve annemin doktoruna haber vermiştim. Tabi söz konusu çocuğum olursa nolurum bilmiyorumHer iki aileden de uzağız o yüzden pek karışanım olmaz, olabildiğince kimyasallardan uzak yetiştirmek istiyorum bende çocuğumu. İdolümsün
Bende molfix kullanmayı düşünüyorum. Ben kozmetik ürünlerini fuara bıraktım almıyorum şimdi. Bebek arabası ve tüm kozmetik ürünlerimi fuardan alcam. Acil ihtiyaç değiller. Hemde uyguna gelirler.Ben hastane için molfixnyenidoğan aldım n.sonrasına bakıcaz.
Şu Türkiye'de kimsenin çalışmadığı konuları öğrenicem çalışıcam diye yıllarca uğraştım girdiğim sınavlara mi yanıyım karşımda böyle insanların olmasına mı yanayım. Vicdanı geçtim tehdit ediyor bir de tehditlik bişey de yapmadım habire laf işitiyorum. Tutturmuş ücretsiz izin alcakmışım. Kimseye şikayet edemiyorum etsem bile benim statüm yeterli kalmıyor savaşmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?